Adamas

Save the date: op 30 januari is de volgende bijeenkomst van onze businessclub. Zorg dat je erbij bent!

Bijeenkomst 3

Datum: dinsdag 30 januari
Tijd: van 16.00 tot 20.00 uur
Locatie: Lommerrijk, Straatweg 99, 3054 AB in Rotterdam
Kosten deelname 30-01: €27,50 voor leden
Rsvp: aan- of afmelden kan door een mail te sturen aan info@rememberme.nl
(alleen voor leden). Let op; we kunnen maximaal 100 leden ontvangen!

Bijeenkomst 30 januari

De derde bijeenkomst op 30 januari vindt plaats in Lommerrijk. Lommerrijk bestaat al sinds 1880 en is een prachtige locatie aan de Bergse Plas; een oase van rust onder de rook van Rotterdam. Om alvast een idee te geven vind je hieronder een aantal impressiefoto’s. Meld je snel aan want we kunnen maximaal 100 leden ontvangen; vol is vol! Aangezien er dit keer een zeer bekende trendwatcher komt die specifiek over onze branche komt vertellen, zijn er aan deze bijeenkomst kosten van €27,50 verbonden (let op deze prijs geldt alleen voor leden). Benieuwd wie er komt spreken? Bekijk het filmpje hieronder! Aanmelden kan via info@rememberme.nl.

De trendwatcher des vaderlands...

Terugblik bijeenkomst 26 september

De tweede bijeenkomst op 26 september vond plaats op de unieke en inspirerende locatie Studio 19c in Schalkwijk. Er was een mooie gemêleerde club van 70 leden aanwezig. Ter inspiratie was een prachtige uitvaartsetting neergezet, samengesteld door diverse businessclub leden. Daarnaast kwam oud KLM topman Wim Kooijman vertellen over het belang van samenwerken bij grote veranderingen, waarna hij aansluitend een debat leidde met prikkelende stellingen. Ook kreeg een aantal leden het podium om iets te vertellen over hun business en uiteraard was er tijd voor een hapje en een drankje. Bekijk onderstaande foto’s voor een impressie van de bijeenkomst (de foto’s zijn gemaakt door Astrid Houtkamp).

Terugblik bijeenkomst 13 juni

Op 13 juni was de kick-off bijeenkomst op het prachtige landgoed Te Werve in Rijswijk. In totaal waren 56 bedrijven bij deze kick-off bijeenkomst aanwezig die vooral in het teken stond van kennismaking. Het was een fantastisch mooie dag waarop we elkaar beter hebben leren kennen en de eerste stappen hebben gezet richting samenwerking, vernieuwing en een stevig netwerk. De foto’s geven een mooie impressie van deze dag (foto’s zijn gemaakt door Deezz Fotografie).