Over ons

Dagelijks schrijven wij artikelen bomvol inspiratie en tips op het gebied van uitvaart & rouw, schotelen we je ideeën voor om je afscheid op een persoonlijke manier in te richten en brengen we je op de hoogte van bijzondere bedrijven in de uitvaart- & rouwbranche. Maar wie zijn ‘wij’ eigenlijk? En wat drijft ons dan precies om jullie elke dag weer te inspireren op het gebied van afscheid nemen? Wij stellen ons graag even aan je voor.

Visie, missie & gedachtegoed

Foto RememberMe.nl
Onze visie is dat het leven gevierd mag worden, ook tijdens het afscheid. Onze missie is om jou daarbij te helpen. Dit doen we door je op een frisse manier te inspireren en je in contact te brengen met bijzondere bedrijven.

Passie voor ’t leven, van het begin tot en met het einde

Orlanda Adams en Olga Bouwens zijn de oprichters van het platform RememberMe.nl. In december 2015 lanceerden zij het online uitvaart- & rouwmagazine. Wat hen hiertoe dreef? Dat is heel helder in een woord samen te vatten: passie! Passie voor het leven en alles wat daarbij hoort; van het begin tot en met het einde.

Hulp bij het afscheid en het rouwen

“Wij zijn van mening dat de uitvaartmarkt wel wat frisse wind kan gebruiken. We vinden dat het afscheid, net als andere belangrijke levensmomenten, positieve aandacht verdient. Steeds meer mensen willen een afscheid met een ‘gekleurd’ randje, een kleur die bij hen past. En ja… dat kan ook! Met ons platform willen wij inspelen op deze behoefte, dit door inspiratie te bieden en bezoekers in contact te brengen met bijzondere bedrijven. Zo helpen we mensen om tijdens het afscheid het unieke leven wat iemand heeft geleefd ook op een unieke manier te vieren. Daarnaast willen we mensen die een dierbare verloren zijn op weg helpen om hun verdriet een plekje te geven; hulp bieden in het rouwproces. Deze groep verdient het om op een warme, maar tegelijkertijd luchtige manier geholpen te worden.”

Remember us / Ons team

 • Olga Bouwens
  Olga BouwensManaging Partner

  Lees meer over Olga

 • Orlanda Adams
  Orlanda AdamsManaging Partner

  Lees meer over Orlanda

 • Dwien             Smits
  Dwien SmitsAccount manager

  Lees meer over Dwien

 • Jesse van de Ven
  Jesse van de VenAllround redacteur

  Lees meer over Jesse

 • Romana Buijs
  Romana BuijsEvent Manager

  Lees meer over Romana

 • Paul Geraedts
  Paul GeraedtsAllround redacteur

  Lees meer over Paul

Bedrijfsfilm RememberMe.nl

Bekijk onze vlogs

Samenwerken met RememberMe.nl?

Samenwerken?

RememberMe.nl biedt een platform voor unieke bedrijven in de uitvaart- en rouwbranche.
Wil je partner worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.