Uitvaartbeurzen
Inspiratie door het hele land
Een uitvaartbeurs bezoeken kan bijzonder inspirerend zijn.

Op RememberMe.nl kun je al veel inspiratie en leveranciers vinden voor de uitvaart. Het kan ook heel fijn zijn om deze ideeën en mensen in real life te zien en ervaren. Een uitvaartbeurs bezoeken is daar een goede gelegenheid voor. Je kunt met leveranciers in contact komen, ideeën uitwisselen met andere bezoekers en met eigen ogen zien wat alle (maar dan ook echt alle!) mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid zijn. Bekijk hieronder welke uitvaartbeurzen er de komende tijd op de planning staan.

AGENDA UITVAARTBEURZEN

Uitvaartbeurs

Uitvaartbeurs Oosterhout 2017

24 SEPTEMBER 11:00 – 16:00 IN OOSTERHOUT

Deze gratis toegankelijke beurs vindt plaats in theater De Bussel in het Brabantse Oosterhout. Op de uitvaartbeurs zullen een twintigtal exposanten aanwezig zijn om je alles te vertellen over de mogelijkheden voor een uitvaart. Of je nu de voorkeur geeft aan een kleine of een grote uitvaart, traditioneel of modern: op deze beurs kun je inspiratie opdoen op verschillende gebieden.

Uitvaartbeurs

De Uitvaartbeurs 2017 Regionaal

8 OKTOBER 10:00 – 17:00 IN HAAKSBERGEN

Dit evenement, georganiseerd door Joop Weeink Uitvaartzorg werd eenmaal eerder gehouden. Op de vorige editie – in 2013 – kwamen maar liefst 1000 bezoekers af. De bijzondere locatie van Partycentrum ’t Hagen, te midden van prachtig groen, maakt het extra speciaal, terwijl het tegelijkertijd laagdrempelig en gemakkelijk bereikbaar is.

Uitvaartbeurs, uitvaart, RememberMe.nl, Rouw, Verlies, Verdriet

Gewoon, een bijzonder afscheid

15 OKTOBER 11:00 – 16:00 IN WIJCHEN

Deze informatiedag draait om rouw, sterven, de uitvaart én herinneringen. Want waar het leven eindigt, blijft de herinnering. In een ongedwongen sfeer kun je kennismaken met de verschillende mogelijkheden rondom afscheid nemen. De informatiedag vindt plaats in Wijkcentrum ’t Achterom in het Gelderse Wijchen.