Uitvaartbeurzen
Inspiratie door het hele land
Een uitvaartbeurs bezoeken kan bijzonder inspirerend zijn.

Op RememberMe.nl kun je al veel inspiratie en leveranciers vinden voor de uitvaart. Het kan ook heel fijn zijn om deze ideeën en mensen in real life te zien en ervaren. Een uitvaartbeurs bezoeken is daar een goede gelegenheid voor. Je kunt met leveranciers in contact komen, ideeën uitwisselen met andere bezoekers en met eigen ogen zien wat alle (maar dan ook echt alle!) mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid zijn. Bekijk hieronder welke uitvaartbeurzen er de komende tijd op de planning staan.

AGENDA UITVAARTBEURZEN

UitvaartInspiratiebeursMiddenBrabant

Zondag 19 maart 2017
Licht op de dood

12.00 – 17.00 uur – het Duvelhok, Tilburg

Laat je tijdens een bezoek aan de inspiratiebeurs ‘licht op de dood’ inspireren en informeren over alle aspecten rondom de dood. Organisator ‘Netwerk Sterven en Rouw Midden-Brabant’ verzamelde zo’n 40 bijzondere bedrijven uit de regio Midden-Brabant die je alles kunnen vertellen over hun product of dienst. Ook worden er verschillende workshops georganiseerd. De beurs is gratis toegankelijk voor iedereen. Vlakbij de locatie is er voldoende parkeerplek.

Funeral Fair

Zondag 9 april 2017
Funeral Fair

10.00 – 17.00 uur – Van Nelle Fabriek, Rotterdam

Kom naar onze Funeral Fair en ervaar op dit unieke uitvaart event van RememberMe.nl dat de onderwerpen uitvaart en rouw alles behalve saai en eng zijn. Wandel door het historische UNESCO Werelderfgoed ‘Van Nelle Fabriek’ en ontdek ons dating café, volg workshops, bekijk live optredens en theater, laat je nalatenschap taxeren en ontmoet bijzondere uitvaartprofessionals. Kortom; beleef, hoor, proef en voel hoe je het afscheid op een geheel eigen manier invulling kunt geven…

uitvaartbeurzen

Zaterdag 22 april 2017
Uitvaartbeurs Emmen

10.00 – 17.00 uur – De Grote Kerk, Emmen

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van uitvaarten? Kom naar de Uitvaartbeurs Emmen, georganiseerd door Bouwman Uitvaartzorg. Uitvaartzorg anno nu staat centraal tijdens de beurs. Praten over uitvaarten en de dood is steeds minder een taboe. Minstens 65 uitvaartondernemingen uit de regio kunnen consumenten alles vertellen over de mogelijkheden rondom uitvaarten. Ook is er een workshop voor kinderen om te leren omgaan met rouw en verlies.

uitvaartbeurzen

Zaterdag 22 april 2017
Uitvaartbeurs Amsterdam

10.00 – 17.00 uur – De Westerkerk, Amsterdam

Op de Uitvaartbeurs in Amsterdam is werkelijk alles te vinden op het gebied van rouw en uitvaarten. Op de beurs staan bedrijven uit alle hoeken van de branche. Grote kans dat je vindt wat je zoekt en dat je genoeg inspiratie voor een uitvaart opdoet. Naast de stands met bedrijven is er een uitvaarttheater, uitvaartbioscoop en de mogelijkheid diverse kisten te bekijken en aan te raken. De beurs is voor iedereen toegankelijk en de toegang is gratis.