Terug naar overzicht

Bloemendeken

Klanten
beoordeling
0,0

Een deken vol schoonheid en liefde.

Van jongs af aan ben ik omringd door natuur, bloemen in het bijzonder. Bij het overlijden van mijn moeder zag ik hoe waardevol en rustgevend het was om iets moois op haar kist te zien liggen. Haar vriendinnen hadden een prachtige deken voor haar gemaakt van paarse anemonen. Toen niet lang daarna mijn vader overleed hebben mijn zus en ik voor hem een bloemendeken gemaakt, die eruit zag als een kleine tuin. De tuin was voor hem de plek waar hij het liefst was.

Het eigenhandig maken van een bloemendeken is voor mij persoonlijk een dierbare herinnering en een prachtig gebaar gebleken. Een gelegenheid om in een veilige omgeving, waar ook het gemis van een dierbare mag zijn, de bloei en vergankelijkheid van het leven te herdenken. Het proces van fysiek iets maken, in harmonie en gezamenlijkheid, is iets onbeschrijfelijk moois dat ik iedereen zou willen laten ervaren. Zo is het idee van de Bloemendeken ontstaan. Ik voel me bevoorrecht dat ik dit met andere mensen en families mag delen, en hen mag begeleiden bij het maken van hun eigen unieke Bloemendeken.

Samen maken we een deken van bloemen die u mooi vindt, of die u doen herinneren aan de persoon voor wie de deken is bedoeld. De deken kan op het graf komen te liggen gedurende de periode dat de steen er nog niet is. Of wij kunnen een deken maken op momenten van herinnering, zoals een verjaardag of met de kerstperiode. Aanvullende mogelijkheden zijn bespreekbaar. 

Voor meer informatie kijk op mijn website. Verder ben ik ook telefonisch bereikbaar. 

Mijn naam is Annie Steengracht en ik woon met mijn man en zoon in Driebergen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Sterkenburgerlaan 2, 3972 ME, Driebergen-Rijsenburg

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Bloemendeken voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Sterkenburgerlaan 2, 3972 ME, Driebergen-Rijsenburg
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje