Terug naar overzicht

A3ANA Uitvaartfotograaf

Klanten
beoordeling
0,0

Laat mooie herinneringen je troosten.
Een uitvaart of crematie is een emotioneel gebeuren. Op die dag gebeurt zoveel, dat deze vaak in een roes voorbij gaat. Naderhand beseft men pas, hoe belangrijk het is, om juist op deze dag terug te kunnen kijken.

De familie, de aanwezigen, de dienst, de sprekers en ook de gang naar het graf of naar de oven van het crematorium. Achteraf is het fijn aan de hand van beelden of een fotoboek alleen of samen met familie en vrienden over de overleden dierbare te praten en terug te kijken naar deze bijzondere dag of dagen. Uitvaartfotografie kan ook steun geven aan nabestaanden, die niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn, zoals familie en vrienden, die in het buitenland wonen.

Ook kan uitvaartfotografie een belangrijk onderdeel zijn bij rouwverwerking. Zeker voor kinderen. Zij stellen rouw vaak uit. Als zij er aan toe zijn, is het fijn om met hen over de overledene te praten en aan de hand van een fotoboek te vertellen, wat er op de dag van de uitvaart allemaal gebeurd is.
Een met passie gemaakt fotoalbum door professionele uitvaartfotografie! Een blijvende herinnering en te delen met uw familie, vrienden en kennissen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Mercurius 9, 4907 CD, Oosterhout

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met A3ANA Uitvaartfotograaf voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Mercurius 9, 4907 CD, Oosterhout
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje