Terug naar overzicht

Bijzondereuitvaartfotos

Klanten
beoordeling
0,0

Gekomen, bewonderd, bewogen, bevlogen
Het leef geef je, het leven leef je.
Een lach een traan,
tot het tijd is om te gaan.
Blijf niet hangen in gedachten,
het zijn de herinneringen die blijven bestaan.

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis in iemands leven. Hoe je je met iemand kan verbinden en hoeveel, besef je eigenlijk pas als je iemand verliest. Dat het leven niet eeuwig is weet iedereen, alleen staan we er niet dagelijks bij stil.

Alle belangrijke gebeurtenissen in iemands leven worden vastgelegd  in foto’s: geboorte, huwelijk enz. Steeds vaker wordt ook de laatste belangrijke gebeurtenis, de uitvaart vastgelegd. Ik leg voor u de begrafenis of crematie vast middels een fotoreportage. Zodat u het op deze emotionele dag uit handen kunt geven, en niet aan een familielid of vriend hoeft over te laten.

Door het maken van detailopnamen van bijvoorbeeld de bloemstukken , de sprekers of de kist geef ik op persoonlijke wijze invulling aan deze gebeurtenis. Van tevoren bespreek ik met de nabestaanden de verschillende mogelijkheden en wensen met betrekking tot de fotoreportage. Zo kan ik bijvoorbeeld alleen de plechtigheid en de crematie of begrafenis registreren, of indien gewenst ook de opbaring thuis en de condoleance.

Tijdens het fotograferen ga ik zeer discreet te werk. Ik stel me altijd zo onzichtbaar mogelijk op. Na de uitvaart neem ik opnieuw contact op om de wensen met betrekking tot de aflevering van de fotoreportage door te nemen. Een fotoalbum, foto’s op DVD of losse afdrukken behoren hierbij tot de mogelijkheden.

Bijzondereuitvaarfotos.nl maakt onderdeel uit van Foto van Ekdom Bijzonderefotos

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Raat 19, 3995 EP, Houten

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Bijzondereuitvaartfotos voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Raat 19, 3995 EP, Houten
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje