Terug naar overzicht

Kampers Natuursteen

Klanten
beoordeling
0,0

kampers natuursteen...omdat het uiteindelijk uniek moet zijn!

Duurzame natuurproducten met een eigentijdse uitstraling, verrassend prettig geprijsd én met een persoonlijke service.

Uiterst geavanceerde productiemiddelen voor het machinaal vervaardigen van hoogwaardige gedenktekens bepalen het gezicht van onze productiehal. Vriendelijke medewerkers die u met raad en daad terzijde staan bepalen het gezicht van Kampers Natuursteen... omdat het uiteindelijk uniek moet zijn!

U bent van harte welkom op ons bedrijf in Oud-Beijerland, waar wij u in een ongedwongen sfeer zullen ontvangen. Uiteraard kunnen wij u ook in uw eigen huiselijke omgeving een goed overzicht bieden van onze producten. Het vervaardigen van gedenktekens uit natuursteen is een vak apart.

Dit heeft te maken met het basismateriaal: Unieke stenen - met fraaie kleuren en structuren - die het waard zijn om bewerkt te worden door mensen met grote kennis van zaken.

Dit heeft te maken met de nabestaanden: unieke mensen - met elk hun eigen gevoelens, herinneringen en wensen - die het waard zijn om te worden geadviseerd door medewerkers die geloven in een persoonlijke benadering en een passend afscheid.

Kampers Natuursteen is een ambachtelijk bedrijf waar ervaren mensen voortdurend werken aan het behoud en - waar mogelijk - het verbeteren van de kwaliteit van onze producten en diensten. Een goed voorbeeld hiervan is een serie mooie gedenkstenen die wij permanent op voorraad hebben, die in geval van nood op zeer korte termijn kunnen worden geplaatst.

...omdat het uiteindelijk uniek moet zijn!

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Benjamin Franklinstraat 17, 3261 LW, Oud-Beijerland

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Kampers Natuursteen voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Benjamin Franklinstraat 17, 3261 LW, Oud-Beijerland
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje