Terug naar overzicht

Xyleia

Klanten
beoordeling
0,0

Xyleia BV importeert zelf versteend hout uit Indonesië. Het bedrijf is gevestigd in Heeten, zo’n 15 km van Deventer. In de showroom van 2000 m2 wordt een ruime voorraad versteend hout gepresenteerd.

Versteend hout is een uitermate geschikte steensoort om een dierbare mee te gedenken. De steen heeft rond de 20 miljoen jaar geleden geleefd als boom, waardoor een gevoel van eeuwigheid prachtig tot uitdrukking komt. Bovendien is ieder stuk uniek, en daardoor kunt u persoonlijk een stuk uit onze grote collectie uitkiezen dat het beste bij de overledene past.

Ruwe, of niet gepolijste stenen zijn het meest geschikt om buiten te plaatsen. Xyleia Natural Interiors heeft altijd een paar honderd van deze met veel zorg geselecteerde stukken in voorraad.

Sommige stukken zijn geschikt om tot urn verwerkt te worden. Er wordt dan, meestal vanaf de onderkant, een gat in de steen geboord. Hierin kan de as verwerkt worden.

Wij adviseren u graag bij uw keuze. Het kan zijn dat u naar ons wordt doorverwezen door een natuursteenbedrijf; andersom kunnen wij u ook in contact brengen met een ervaren steenhouwer voor het aanbrengen van tekst (vaak met brons of glas) en het plaatsen van de grafsteen. Hoe u ook bij ons terecht komt, de koffie staat altijd klaar en wij nemen uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

De ruwe stukken versteend hout worden overigens zeker niet louter als gedenksteen gebruikt. De stenen kunnen ook prima als beeld in een tuin of hal geplaatst worden.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Dorpsstraat 50, 8111 AE, Heeten

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Xyleia voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Dorpsstraat 50, 8111 AE, Heeten
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje