Terug naar overzicht

Atelier ‘net FF anders’

Klanten
beoordeling
0,0

maak herinneringen tastbaar

Atelier ‘net FF anders’ is begin 2017 opgericht door mij, Sandra Hummelink. Ik verwerk gebruikte stoffen en kleding, restmaterialen meubel- en gordijnstoffen in nieuwe producten zoals tassen, kussens, poefen, sleutelhangers, etc. Op deze manier worden er unieke en duurzame producten vervaardigd welke ook duurzaam en maatschappelijk verantwoord zijn. Vanuit deze visie is ook KoesterMomenten ontstaan.

Wat zijn koestermomenten? Koestermomenten zijn herinneringen, herinneringen aan mooie, lieve, bijzondere momenten of personen in ons leven. Deze herinneringen willen we het liefst vast houden om er op elk willekeurig moment op terug te kunnen kijken of letterlijk vast te kunnen pakken. Om troost en steun te bieden…..

Bij Atelier ‘net FF anders’ worden zulke dierbare koestermomenten gemaakt. Zo kan er van een kledingstuk van een overledene een tastbare herinnering gemaakt worden in de vorm van een tas, een kussen, een poef. Maar ook iets simpels en kleins als een sleutelhanger van een zakdoek is een mogelijkheid.

Samen met de nabestaanden kijk ik naar de wensen en mogelijkheden. De kleding kan opgestuurd worden en vervolgens zal ik met veel liefde en zorg de opdracht verwerken. Vaak is het mogelijk om meerdere producten te maken uit 1 of meerdere kledingstukken. Al naar gelang de wensen van de nabestaanden.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden mag je me altijd bellen of mailen.

Bekijk ons ook op;
instagram/ateliernetffanders

telefonisch bereikbaar op:
maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Koppelstraat 43, 7126 AG, Bredevoort

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Atelier ‘net FF anders’ voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Koppelstraat 43, 7126 AG, Bredevoort
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje