Terug naar overzicht

EmoBoom

Klanten
beoordeling
0,0

Wensen, vieren en herinneren op jouw manier

Hoi,
Ik ben Ingrid Scheepers. Ik geloof in de kracht van rituelen en vind het belangrijk dat we op onze eigen manier stilstaan bij o.a. het afscheid van onze dierbaren. Met EmoBoom draag ik daar graag aan bij!

Mijn eerste EmoBoom maakte ik voor mijn broer. Zijn zoontje moest een pittige operatie ondergaan en om de familie een hart onder de riem te steken, maakte ik een boom. Ze hebben daar veel aan gehad en door hun reactie kwam ik op het idee om dit ook voor anderen te gaan doen.
Zo is EmoBoom geboren!

Het leven zit vol vrolijke, mooie én ook verdrietige momenten. Met EmoBoom kun je stil staan bij die momenten en een ritueel creëren dat bij jou past. Jouw eigen EmoBoom, voor jouw moment, op jouw manier.

EmoBoom biedt een sfeervolle manier om te herinneren. Altijd in stijl gedecoreerd en passend bij het afscheid. Aan de takken hang je Emokaartjes, foto’s, sieraden, een knuffel of andere kleine voorwerpen. Zo creëer je samen met de mensen om je heen een persoonlijk object, waar je nog lang van kunt genieten.

We bespreken jouw wensen, je kiest de materialen en stijl en ik ga voor je aan de slag.

EmoBoom biedt een mooi alternatief voor het condoleanceboek. Je stuurt de bijbehorende Emokaartjes mee met de rouwkaart en jouw gasten kunnen thuis rustig hun steunbetuiging opschrijven. Op de uitvaart worden de kaartjes zo in de EmoBoom gehangen. Veel persoonlijker en efficiënter!

Buiten de EmoBoom voor geschreven Emokaartjes, is er ook de EmoBoom voor ontvangen rouwkaarten.

Bezoek mijn website voor meer foto's/informatie/prijzen of neem direct contact op via mail, telefoon of app.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Nederweert-Eind

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met EmoBoom voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Nederweert-Eind
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje