Terug naar overzicht

Qista Kistbanden

Klanten
beoordeling
0,0

Een eigen afscheid
Een afscheid waar alle aandacht en liefde uit spreekt...

Wanneer je een dierbaar persoon in je leven verliest wil je een liefdevol afscheid, een afscheid met fijne herinneringen aan mooie gedeelde momenten, een afscheid waarbij iemand mooi in beeld wordt gebracht.

Een Qista kistband geeft de mogelijkheid iemand op geheel eigen wijze te herdenken. Persoonlijk en uniek.

Aan de hand van foto’s de levensloop laten zien of met meegebrachte bloemen een volle kistbedekking creëren. Eigen geschreven brieven en afscheidsgedichten toevoegen of juist persoonlijke bezittingen welke vertellen wie de overledene is. Alle invullingen zijn denkbaar. Met een kistband van Qista creëer je een geheel persoonlijke uitvaart.

Een kistband is een loper voor een uitvaartkist en is vervaardigd van een zware kwaliteit katoen. Een van de unieke kenmerken zijn de 10 breedte banden waaronder persoonlijke items geschoven kunnen worden. De kistband bestaat uit dubbele lagen, is kreukvrij en heeft een antislip achterzijde. Dit draagt bij aan de verzorgde uitstraling en zorgt ervoor dat de band stevig op de uitvaartkist blijft liggen.

Tevens is een kistband een mooie herinnering voor na de uitvaart. De kistband kan opgehangen worden met daarin bijvoorbeeld alle mooie afscheidswoorden en foto’s die meegebracht zijn. Uw uitvaartondernemer kan u de mogelijkheden voorleggen betreffende al onze kistbanden.

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Vuurvlinder 11, 7943 RH, Meppel

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Qista Kistbanden voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Vuurvlinder 11, 7943 RH, Meppel
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje