Terug naar overzicht

Klooster Bethlehem

Klanten
beoordeling
0,0

Een exclusieve locatie voor een waardig afscheid

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een afscheidsbijeenkomst? Klooster Bethlehem maakt al meer dan vijfhonderd jaar onmiskenbaar deel uit van het karakter van het dorpje Haren (bij Oss). Het prachtige gebouw is in 1501 gesticht door Udo Talhout en zijn vrouw. Na hun overlijden werd het een klooster voor de Zusters Franciscanessen Penitenten.

Tegenwoordig ademt het klooster nog steeds de sfeer van 500 jaar geschiedenis, met het kloosterkerkje en het penitentenkoor als authentieke bijzonderheden.

Klooster Bethlehem is een bijzondere en zeer geschikte locatie voor een afscheidsdienst. Of het nu gaat om een informele afsluiting van een uitvaart, een condoleance of een volledige afscheidsdienst met speeches, rituelen en muziek, het Klooster denkt graag met de nabestaanden mee. De landelijke omgeving waarin Klooster Bethlehem zich bevindt, ademt een rustige sfeer. Het Klooster biedt volledige exclusiviteit op locatie en er is ruimte voor gezelschappen tot wel 180 personen.    

Over praktische zaken hoeft u zich bij Klooster Bethlehem geen zorgen te maken, want met Hutten als huiscateraar wordt alles geheel naar wens en tot in de puntjes geregeld. Het gastvrije en professionele team van deze locatie zal er altijd voor zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. Ook om de techniek hoeft u zich geen zorgen te maken. Een beamer, scherm, microfoon en geluidsinstallatie is op locatie aanwezig. Eventuele aanvullende apparatuur is in te huren bij een vaste techniekpartner. Klooster Bethlehem is centraal gelegen tussen Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Oss en is goed bereikbaar vanaf snelweg A50. Met meer dan 200 gratis parkeerplaatsen op het terrein is het de ideale locatie voor een uniek en bijzonder afscheid.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kerkplein 4, 5368 AM, Haren (Oss)

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Klooster Bethlehem voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kerkplein 4, 5368 AM, Haren (Oss)
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje