Terug naar overzicht

Landgoed de Olmenhorst

Klanten
beoordeling
0,0

In het hart van de Randstad, centraal tussen Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag, ligt landgoed de Olmenhorst. Te midden van dit verstedelijkte gebied vindt je een oase van rust. Zodra je de oprijlaan opdraait, waan je je in een andere wereld. Het pad leidt langs bloemrijke borders, monumentale gebouwen en vooral door vele boomgaarden.

We telen met zorg onze biologische appels en peren waar we onder andere onze sappen van maken. Door de biologische teelt is de biodiversiteit op het landgoed enorm. Fazanten, hazen tot een groot aantal vogelsoorten waaronder zelfs uilen en roofvogels voelen zich thuis op de Olmenhorst.

Op de Olmenhorst ervaar je de seizoenen: vanaf half april lopen de perenbomen uit naar de bloesem en kleuren prachtig wit. Hierna bloeien de appelbomen roze/wit. Dit is het ontstaan van de appel en de peer die zal uitgroeien tot een heerlijke vrucht, te plukken in september of oktober. Hierna vallen de blaadjes en worden tot en met het voorjaar de boomgaarden onderhouden en gesnoeid.

Locatie: Het Boshuis midden in de perenboomgaard is een fijne plek om bij elkaar te komen, te herinneren en het leven te vieren. Het Boshuis heeft veel buitenruimte, terrassen, een vuurplaats en overkapte veranda. Het ligt op een apart gedeelte van het landgoed zodat deze plek voor jullie privé is. Ook kan de ceremonie/dienst bij mooi weer buiten plaatsvinden tussen de perenbomen.

Binnen is de ruimte licht met een opengewerkt dak, veel deuren en ramen met zicht op de boomgaard. Het Boshuis heeft een heerlijke openhaard. 

Locatie: Op een weids veld omgeven door fruitbomen, in het midden van het landgoed, bevindt zich de Tent. Van buiten een grote pagodetent, van binnen sfeervol ingericht met organische kroonluchters en een stoere vaste bar. De Tent heeft een groot terras. Bij een groot gezelschap kan de voortent aansluitend aan de Tent gebruikt worden. Kinderen kunnen op het veld en de speeltuin heerlijk ravotten en spelen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lisserweg 481, 2165 AS, Lisserbroek

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Landgoed de Olmenhorst voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lisserweg 481, 2165 AS, Lisserbroek
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje