Terug naar overzicht

Kasteel Woerden

Klanten
beoordeling
0,0

Een intiem afscheid bij Kasteel Woerden
Meer dan 600 jaar heeft Kasteel Woerden een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van de (rand)stad. Van imposante woning voor belangrijke Woerdenaren tot militair ziekenhuis: het Kasteel was altijd een veilig onderkomen voor haar gasten. Als unieke evenementenlocatie en imposant monument van Woerden wordt deze traditie voortgezet voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten.

Een sfeervol rijksmonument, centraal gelegen in Nederland, 150 meter van het station en 3 minuten rijden van de snelweg. Met een eigen parkeerplaats, een echte ridderzaal en een team van professionals dat onbezorgde gastvrijheid biedt, is Kasteel Woerden de locatie voor een passend afscheid. Kasteel Woerden heeft 13 verschillende zalen en vertrekken, welke allemaal geschiedenis ademen.
De stijl van de verschillende zalen is uiteenlopend van klassiek, tot meer industrieel of warm en sfeervol. Kasteel Woerden is geschikt voor samenkomsten van grote en kleine gezelschappen tot 200 personen.

Een condoleance, een sfeervol samenzijn, een intieme borrel, een vorstelijk diner of een uitvaartceremonie met de kist in jullie midden. Echter, dit laatste is alleen mogelijk in ons restaurant. In een korte tijd moet er veel geregeld worden, hier helpen wij u graag bij en denken mee voor een passende bijeenkomst naar uw wens. Ons team van professionals zal zorg dragen aan een intiem samenzijn.
Met de historie, de gastvrijheid, goede faciliteiten en tal van mogelijkheden is Kasteel Woerden dé locatie van het Groene Hart voor een passend afscheid.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kasteel 3, 3442 BZ, Woerden

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Kasteel Woerden voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kasteel 3, 3442 BZ, Woerden
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje