Terug naar overzicht

Metaal Kathedraal

Klanten
beoordeling
0,0

Een zeer inspirerende ontmoetingsplek voor al het denkbare omwille van zowel bedrijven als particulieren waarbij de mogelijkheid tot het gewaarworden van een waardig afscheid gedurende uitvaartplechtigheden zeer zeker gerealiseerd mag en kan worden. Een uitvaart is een zeer emotionele aangelegenheid waarbij familie, vrienden en bekenden de ruimte verdienen in te spelen op de huidige behoeften plechtigheden in te vullen naar individuele wensen en mogelijkheden. Een plechtigheid die daardoor afstapt van de alom bekende en traditionele benadering. Er zijn zeer diverse ruimtes beschikbaar met elk hun eigen bijzondere eigenschappen met een breed scala aan mogelijkheden of dit nu stijlvol, artistiek, elegant, esthetisch, minimalistisch of smaakvol dient te zijn.

Om tijdens de plechtigheid de interne mens te voorzien van arcadische versnaperingen bestaat er een ruim assortiment aan goddelijke biologische spijzen en dranken waarbij een ieder op juiste wijze wordt verzorgd tijdens een dergelijk impactvolle gebeurtenis.

SAMENKOMEN IN STIJL

Metaal Kathedraal biedt zeer veel mogelijkheden om onvergetelijk en bovenal een samenzijn te realiseren die eervol is. Mensen bij elkaar brengen onder de hemelse kap van de neogotische Metaal Kathedraal, een sferische, monumentale setting in het Hemelryck, of juist een décor van verweerde glorie in de Buyck. Het creëren van een unieke beleving in een van de ruimtes waar vele jaren geschiedenis zichtbaar en voelbaar is. Metaal Kathedraal is een sprookjesachtige locatie en het is moeilijk om haar mogelijkheden in één zin te benoemen. Wanneer dit toch gebeurd luid dit: Een uniek, sferisch, monumentaal pand in het hart van Nederland waarbij alles wat er gebeurd vanuit ecologisch verantwoorde omgang gecreëerd en uitgevoerd word. Echter word dan slechts een tipje van de sluier opgelicht waar Metaal Kathedraal daadwerkelijk voor staat, men kiest voor Metaal Kathedraal vanuit de volgende verwantschap; vrijdenkers, kunstzinnig en artistiek, een plek waarbij het leven wordt gevierd en de dynamiek en veranderlijkheid die het leven veelal ervaart weerspiegeld.

Binnen Metaal Kathedraal draait het om het initiëren van initiatieven met een positieve impact op onze algehele leefomgeving die groei in bewustzijn realiseert. Het ondersteunen van dergelijke initiatieven is belangrijk voor verdere maatschappelijke en economische ontwikkeling in het algemeen waarbij steun en support door het verhuren van deze inspirerende locatie mogelijkheden genereert dit op een breder vlak op te zetten en uit te dragen.

Een ieder is uiteraard welkom voor een locatie-bezoek om diverse mogelijkheden te onderzoeken en te ervaren wat Metaal Kathedraal daadwerkelijk kan betekenen.

Bekijk ons ook op;

https://www.instagram.com/metaalkathedraal/

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rijksstraatweg 20, 3545 NA, Utrecht

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Metaal Kathedraal voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rijksstraatweg 20, 3545 NA, Utrecht
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje