Terug naar overzicht

Plugify

Klanten
beoordeling
0,0

Live muziek op een uitvaart

Op Plugify boek je eenvoudig live muziek, ook voor tijdens een uitvaart. Wij begrijpen dat je dit het liefst zo snel en makkelijk mogelijk wilt regelen. Op Plugify vind je een schat van artiesten, van singer songwriters die zichzelf begeleiden op de gitaar tot duo’s en trio’s. Denk ook aan klassieke pianisten of poëten op de cello. Zij spelen allemaal de nummers die jij graag wilt horen. Alle artiesten reageren binnen 24 uur - of eerder als je een spoedaanvraag indient. Wij zullen dit proces vlekkeloos begeleiden.

Muziek als verbindende factor

Muziek is de taal die ons allen verbindt. Met elkaar en onze emoties. Daarom vind je bij Plugify – met ál die verschillende artiesten – een live muziek act die past bij elke persoon en elke situatie. Ook bij een uitvaart. Door een aanvraag te doen bij de artiest die jouw aanspreekt kom je met hem of haar in contact. Jullie kunnen dan samen kijken naar de sfeer die je wilt neerzetten.

Vier het leven met muziek, ook tijdens een uitvaart

Bij Plugify vinden we dat we het leven moeten vieren. En ook de dood hoort daarbij. Hoewel een overlijden vaak een verdrietige gebeurtenis is, kun je van een uitvaart juist een heel mooi en waardevol afscheid maken. Een manier om een dierbare op een fijne manier te herinneren of zelfs te eren. Live muziek kan daarin een grote bijdrage leveren. Stel je je eens voor dat één van zijn of haar favoriete nummers live gespeeld wordt. Op een gitaar, viool, piano of een cello. Of wanneer er een ensemble komt optreden, of een compleet koor komt zingen. Zo creëer je een herinnering die blijft.

Live muziek voegt altijd net dat beetje extra toe, en op een uitvaart is dat juist wat mensen nodig hebben.

social media links:

https://www.linkedin.com/company/plugify

https://www.instagram.com/plugify/

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Prins Hendrikkade 48, 1012 AC, Amsterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Plugify voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Prins Hendrikkade 48, 1012 AC, Amsterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje