Terug naar overzicht

Nunazorg

Klanten
beoordeling
0,0

Nunazorg is een landelijke, onafhankelijke organisatie die complete nazorg op maat aanbiedt aan nabestaanden. Verlies van een dierbare is ingrijpend en betekent altijd verandering. Naast verdriet, komen er veel praktische zaken op u af. Er moet van alles geregeld worden. Soms zoveel dat u eerst niet toe komt aan het verdriet. Of door het verdriet is er geen tijd en ruimte om praktische zaken aan te pakken. Dan proberen we dit eerst op te lossen.

U kunt vertellen over het gemis en uw verdriet en samen kunnen we een overzicht maken van wat er nog moet gebeuren wat betreft praktische zaken.

Dit betreft bijvoorbeeld het opzeggen van verzekeringen, contracten en abonnementen, maar ook de afwikkeling van de nalatenschap.

Heeft u behoefte aan lotgenotencontact, dan gaan we op zoek naar organisaties in de buurt die dit aanbieden.

Maar natuurlijk bieden we ook een luisterend oor, zolang als u daar behoefte aan heeft. Gebleken is dat veel hulpvragen niet direct na het verlies ontstaan, maar pas in een later stadium. Daarom onderhouden we gedurende het eerste jaar contact met u.

We werken samen met o.a. gemeentes, welzijnsorganisaties en verschillende andere instellingen.

De diensten van Nunazorg worden aangeboden door o.a. uitvaartondernemers en -verenigingen. Dit kunt u navragen bij uw eigen uitvaartondernemer of -vereniging. Voor u zijn er geen kosten verbonden aan deze nazorgservice.

We nemen ongeveer 6 tot 8 weken na de uitvaart telefonisch contact met u op.

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Palletlaan 31, 1339 AE, Almere

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Nunazorg voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Palletlaan 31, 1339 AE, Almere
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje