Terug naar overzicht

Ontruimingsdeal

Klanten
beoordeling
0,0

Ontruimingsdeal

Is uw dierbare overleden en heeft u hulp nodig bij het ontruimen van de woning? Het team van Ontruimingsdeal biedt u de helpende hand. Wij zijn de betrouwbare partner die ervoor zorgt dat de woningontruiming na overlijden waardig, gemakkelijk en snel verloopt.

Ontruimen en verhuizen is altijd al de passie geweest van eigenaar Saïd Afkir. In 2011 startte hij het bedrijf Zevenburg op dat gespecialiseerd is in verhuizingen, transporten en ontruimingen. De onderneming bleek een succes en Saïd ging op zoek naar een manier om zich nog beter te onderscheiden van de markt.

Zo ontstond Ontruimingsdeal in 2014 dat zich volledig richt op ontruimingen, met als doel de hoogste kwaliteit ontruimingen te leveren voor de beste deal. Waar anderen zich voornamelijk bezig houden met het leegruimen van de woning, gaan wij verder. We regelen ook  zaken zoals het strippen van de vloeren, verwijderen van behang, het zegelen van lampen en alle andere werkzaamheden die nodig zijn om de woning bezemschoon op te leveren.

Als er na de ontruiming spullen overblijven, kunt u ervoor kiezen deze op een milieuvriendelijke manier af te laten voeren. U kunt er ook voor kiezen ze een tweede leven te geven door ze te doneren aan het goede doel. Zo levert u een mooie bijdrage aan de maatschappij. We hebben contact met verschillende goede doelen en selecteren het juiste goede doel voor uw spullen. Zo ontzorgen wij u en ondernemen wij maatschappelijk verantwoord.

U kunt ontruimingsdeal inzetten in de omgeving Rotterdam, Den Haag en het Westland. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op of kijk op onze website!

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Frederikstraat 510, 3034 LN, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Ontruimingsdeal voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Frederikstraat 510, 3034 LN, Rotterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje