Terug naar overzicht

Dandelion

Klanten
beoordeling
0,0

Hoe vertel ik mijn kind dat er iemand doodgaat? Hoe kan het dat mijn kind verdrietiger lijkt bij de dood van het konijn, dan bij zijn opa? Neem ik mijn kinderen mee naar de uitvaart of niet? Mijn dochter wil haar tante nog zien in de kist, maar ik zie dat niet zitten, wat nu? Een klasgenootje is overleden, hoe begeleid ik mijn klas?

Bij mij is alles bespreekbaar en komt op alle vragen een antwoord. Met Dandelion sta ik voor het bespreekbaar maken van de dood, rouw en uitvaart met kinderen, ouders en het onderwijs.
Kinderen op hun eigenwijze manier in contact brengen met het onderwerp dood en rouw, dat is dat rouwbeleving is. Een kleuter beleefd rouw op een ander niveau van een puber. Door middel van rouwspeelgoed, knutselen, voorlezen en handpopbegeleiding duik ik in de belevingswereld van kinderen en geef ik hen, maar zeker ook hun ouders, verzorgers en leerkrachten de ondersteuning en antwoorden waar ze behoefte aan hebben; Spelenderwijs, via hun inbreng en met veel kleur en gezelligheid; of te wel hun eigen rouwbeleving.

Rouwbeleving is er als nazorg, als ondersteuning tijdens een uitvaart en als voorlichting. Naast de één op één en (gezins)begeleiding biedt Dandelion ook workshops en lezingen op maat, een schoolprogramma voor primair en voorgezet onderwijs en uniek in Nederland de uitvaartexcursie, speciaal voor kinderen: ‘Een dagje dood’, waarbij de kinderen een kijkje mogen nemen op een begraafplaats en crematorium.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hongerlandsedijk 638, 3201LW, Spijkenisse

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Dandelion voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hongerlandsedijk 638, 3201LW, Spijkenisse
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje