Terug naar overzicht

De Kinderhoeksteen

Klanten
beoordeling
0,0

Mijn naam is Sabina Krijger. Als erkend rouw- en verliesbegeleider bied ik ambulante medische rouwbegeleiding voor kind en gezin om hen te helpen rust, orde en overzicht te krijgen in de chaos van emoties. Ook ben ik als kinderverpleegkundige werkzaam in de intensieve thuiszorg voor ernstig zieke kinderen. Ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige zoons.
Uit eigen ervaring weet ik dat een ingrijpende gebeurtenis je diep van binnen raakt. De kracht om door te gaan, bij welk probleem dan ook, zit in je. Ik heb de Kinderhoeksteen opgericht om kinderen en hun ouders/verzorgers te helpen deze kracht te benutten en hen te begeleiden bij het omgaan met rouw en verlies.
“Het is mijn missie om kind en gezin een stap in de goede richting te helpen zodat zij allen op hun eigen wijze leren omgaan met het verlies en verdriet.”

Samen is voor mij de sleutel tot de oplossing.
Ik geloof namelijk dat ieder kind uniek is en dat er altijd een mogelijkheid is voor een oplossing.
Een oplossing die vaak dichterbij is dan je op het eerste gezicht denkt. Door te kijken naar de mogelijkheden, een verlies te herkennen en erkennen en door het inzetten van de talenten en kwaliteiten van het kind.
Mijn jarenlange ervaring in de intensieve thuiszorg voor kinderen, combineer ik met mijn psychosociale- en medische kennis, inlevingsvermogen, liefde voor het kind, empathisch vermogen en betrokkenheid.
Door veelal met creatieve werkvormen te werken en op een speelse manier onderzoek ik met het kind samen de mogelijke oplossingen. Tevens maak ik zorgknuffels op aanvraag, als troost en herinnering.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lijsterhof 17, 3893 KB, Zeewolde

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met De Kinderhoeksteen voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lijsterhof 17, 3893 KB, Zeewolde
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje