Terug naar overzicht

Mini Rouwauto

Klanten
beoordeling
0,0

Een zwarte Cadillac met zo’n zilveren golf op de zijkant. Dat wil niet iedereen. Niet bij de uitvaart van een baby, niet voor de uitvaart van een kind en ook niet als je zoekt naar iets luchtigs voor je hippe oma. Met de crème-witte Mini Cooper Clubman als Minirouwauto is er eindelijk passend vervoer voor de uitvaart van baby of kind.

En de rouwauto is zelfs zo aan te passen dat er een kist of mand van een volwassene in de auto past. Nabestaanden of ouders mogen de auto zelf besturen als zij dit willen. Marieke zegt: “Ik bracht mijn vader zelf naar het crematorium in de Mini. Dat had ik hem beloofd. Zijn eerste auto was een Mini en nu ook zijn laatste. Ik heb muziek opgezet voor hem onderweg. Zo reden we samen het laatste ritje. Super dat dit zo kon.”

“Mensen zijn blij als ik ze kan vertellen dat de auto vrij is voor de dag van de uitvaart. Laatst brachten ouders hun dochter weg. Vader reed, moeder zat achterin met twee kinderen. ‘Je weet hoe blij wij zijn dat wij dit zo hebben kunnen doen,’ zei de moeder na afloop. Daar doen we het voor zegt Chris Beekman, eigenaar van Minirouwauto. De 6{8e8db4fa5654f28dec28ca8bba02ce38046b94623951e428fc71019514321c56} BTW wordt geschonken aan een goed doel naar keuze van de nabestaanden. Dat vinden wij mooi om te doen.”

De Minirouwauto is in heel Nederland beschikbaar. Voor informatie en tarieven kijkt u op: www.minirouwauto.nl

https://twitter.com/minirouwauto
https://www.facebook.com/Minirouwauto-580348138773303/
https://youtu.be/upvi7lVlSXc

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Dalsteindreef 141, 1112 XJ, Diemen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Mini Rouwauto voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Dalsteindreef 141, 1112 XJ, Diemen
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje