Terug naar overzicht

AKER uitvaarten

Klanten
beoordeling
0,0

Afscheid nemen:
In een heel verdrietige en hectische tijd sta ik u graag bij om het afscheid van uw dierbare samen met u in alle rust te verzorgen en vorm te geven. Een uitvaart die mooi en liefdevol verloopt, geeft voldoening en doet recht aan het leven van uw dierbare.  Zo krijgt u de ruimte om op uw eigen wijze afscheid te nemen. Op deze manier voeg ik iets toe, soms door er alleen te zijn en naar u te luisteren. Daarnaast help ik door voor u alle praktische zaken omtrent een overlijden en uitvaart snel en adequaat te regelen en met u mee te denken over een persoonlijk, stijlvol en passend afscheid van uw dierbare.

Ik ben op de hoogte van mooie en bijzondere locaties om een afscheid te organiseren en heb een landelijk netwerk van leveranciers waar ik intensief mee samen werk. Ook heeft u ook toegang tot verschillende opbaarlocaties en kunt u kiezen wat bij u past.

AKER uitvaarten:
AKER uitvaarten is een landelijke franchise organisatie onder welke naam ik uitvaarten verzorg in Rotterdam, Krimpenerwaard en omgeving. Voor het organiseren van een uitvaart vraag ik een vaste aanname fee. De gemaakte overige kosten reken ik zonder provisie aan u door. Hierdoor kan ik u onafhankelijk en transparant adviseren en ondersteunen in het maken van keuzes.

Wensen vastleggen:
Denkt u na over uw eigen afscheid of wordt u geconfronteerd met het aankomende afscheid van iemand in uw naaste omgeving, dan kan ik in een persoonlijk gesprek samen met u in kaart brengen, over hoe u graag zou willen dat uw leven of het leven van een dierbare herdacht wordt. Zo heeft u alvast al uw wensen voor uw naasten gebundeld en vastgelegd.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

IJsseldijk 332, 2922 BM, Krimpen aan den IJssel

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met AKER uitvaarten voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

IJsseldijk 332, 2922 BM, Krimpen aan den IJssel
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje