Terug naar overzicht

Ester van den Hoek - Ster Uitvaartplanners

Klanten
beoordeling
0,0

 

Ik ben Ester van den Hoek, opgegroeid in het westen van het land en woon nu al bijna 18 jaar in Valkenswaard. Toen een aantal jaar geleden mijn oma op 103-jarige leeftijd overleed wist ik het opeens: “uitvaartverzorger, dat is wat ik wil worden als ik groot ben”. Nu was ik al 54, dus haast was geboden.

 

Na mijn opleiding stond ik op het punt: ‘Welk bedrijf/welke manier van werken passen bij mij?’ In Ster Uitvaartplanners herkende ik de persoonlijke en transparante manier van werken die ik ook graag wil toepassen.

 

Uit eigen ervaring weet ik dat een persoonlijk afscheid helpt bij het verwerken van het verdriet daarna. Daarom neem ik alle tijd om naar u te luisteren om een uitvaart vorm te geven die bij de unieke mens past en voor de nabestaanden een mooie herinnering wordt. U kunt zelf kiezen uit een balans tussen tradities, rituelen en eigen invulling. Alles is mogelijk, niets is te gek. Waarom niet met een motor naar het crematorium, of een afscheid in de kantine van de voetbalclub? Mijn ervaring in het organiseren en regelen van grote bijeenkomsten en trainingen komen goed van pas bij het vormgeven van een echt persoonlijke uitvaart

 

Wanneer iemand overlijdt die je dierbaar is, is er pijn en verdriet, dat is nu eenmaal zo. Uit eigen ervaring weet ik dat het zelf een mooi rouwstuk maken deze gevoelens een beetje kan verzachten.Voor een persoonlijk bloemstuk hoeft u niet goed te zijn in bloemschikken: ik kan daarbij assisteren. Met mijn hulp maakt u iets wat helemaal bij de overledene past op een locatie waar u dat het liefst doet. Aan de keukentafel, lekker buiten in de tuin of bij mij thuis.

Niets is zo bijzonder als het bloemstuk dat gemaakt is door u of uw kinderen!


Wilt u alvast een keer kennismaken? Neem gerust contact met mij op.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Van Cuijkstraat 30, 5555 EC, Valkenswaard

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Ester van den Hoek - Ster Uitvaartplanners voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Van Cuijkstraat 30, 5555 EC, Valkenswaard
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje