Terug naar overzicht

Jeannet Admiraal Kinderuitvaartbegeleiding

Klanten
beoordeling
0,0

Jeannet Admiraal is gespecialiseerd in het verzorgen van uitvaarten van baby,s, kinderen en jongeren.
Jeannet biedt rust, ruimte en structuur in de onoverzichtelijke chaos vol verdriet, ongeloof en misschien boosheid in de dagen na het overlijden van een kind(je).

Jeannet kan je ondersteunen bij wat je eigenlijk niet wilt; afscheid nemen van je kind(je). Ik wil graag dat elke ouder de mogelijkheid heeft om op een mooie, passende, liefdevolle manier afscheid te nemen van zijn/haar kind(je). Ik ben er voor jou, vóór, tijdens en ook na de uitvaart.

Na jarenlange ervaring als verpleegkundige ( in zowel algemene als psychiatrische ziekenhuizen) en als docent en manager in de zorg en in het onderwijs, ben ik begonnen met het verzorgen van kinderuitvaarten. Het gebeurde als vanzelf toen vrienden die hun kind verloren me vroegen hen te ondersteunen en te helpen bij het verzorgen van het afscheid. Die ervaring heeft me diep geraakt en geïnspireerd om een nieuwe wending aan mijn leven te geven. Ik heb de Docendo-opleiding uitvaartbegeleiding en de opleiding Ritueel begeleiden gevolgd.

 “ Ik loop een stukje met jullie mee “

Stap voor stap geven we samen vorm aan het afscheid van jouw of jullie kind(je). Niet alles hoeft in één keer geregeld te worden. Tijdens het eerste gesprek regelen we alleen het hoognodige. Alle andere zaken worden in de periode voor de uitvaart afgestemd. Een kinderuitvaart, of dat nu een begrafenis of crematie is, wordt helemaal voorbereid naar jouw wensen. Daardoor kan je op jouw manier afscheid nemen van je kind(je). Je kunt je kind(je) zelf vervoeren vanuit het ziekenhuis of bijvoorbeeld naar de begraafplaats, er is een grote keuze aan kinderkistjes en kindermandjes om je kind(je) in op te baren. Natuurlijk kan in de meeste gevallen je kind(je) thuis in het eigen bed(je) opgebaard worden.

Iedereen kan gebruik maken van mijn diensten, ongeacht waar men verzekerd is. Na het eerste gesprek maak ik een kostenbegroting zodat je weet waar je aan toe bent. Jeannet werkt in bijna geheel Nederland ( Zeeland, Limburg en de Waddeneilanden in overleg)

Jeannet Admiraal

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kluft 109, 7943 LR, Meppel

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Jeannet Admiraal Kinderuitvaartbegeleiding voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kluft 109, 7943 LR, Meppel
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje