Terug naar overzicht

La Vida uitvaartbegeleiding

Klanten
beoordeling
0,0

La Vida uitvaartbegeleiding: puur en persoonlijk

Het begin
Na het te jong overlijden van mijn moeder kwam er een denkproces bij mij op gang. Ik ging nadenken over hoe een uitvaart en de weg hiernaartoe eruit zouden moeten zien. Ik geloof en ik weet inmiddels ook dat een uitvaart persoonlijker benaderd en gevormd kan worden. Uiteindelijk besloot ik het niet te laten bij slechts ideeën en voegde ik de daad bij het woord. Ik rondde mijn opleiding bij Meander uitvaartopleidingen met succes af en ik startte in 2015 La Vida uitvaartbegeleiding.

La Vida uitvaartbegeleiding
‘La Vida’ betekent ‘het leven’ en staat centraal in hoe ik de uitvaartbegeleiding verzorg. Zowel bij ‘in’ het leven door o.a. het voorgesprek/wensengesprek, als in de begeleiding van nabestaanden ‘na’ het leven. Dit maakt dat een uitvaart veel meer is dan slechts begraven of cremeren. Uitvaartbegeleiding is 100% liefde, het is het laatste dat je voor iemand kunt doen.

Puur & Persoonlijk
Uitvaarten worden steeds persoonlijker en completer. Dit vind ik een geweldige ontwikkeling, want zo krijgt iedereen de mogelijkheid om kleur te geven aan een uitvaart. Nabestaanden die gaan zingen of een instrument spelen, zelf gaan spreken, dansen op een uitvaart, het brengt mensen samen. 

Een persoonlijke uitvaart creëer ik dan ook graag samen met u. Ik bied u tijd, rust, overzicht, inspiratie en kennis van zaken. U ontvangt een persoonlijke uitvaart, ongeacht waar en hoe u bent verzekerd.

Vraag vrijblijvend en kosteloos een wensengesprek aan en u ontvangt van mij het boek, “Later als ik dood ben en wat ik dan zou willen”. Een prachtig boek vol inspiratie voor mensen die na willen denken over hun eigen afscheid. En een prachtig invulboek voor mensen die hun toekomstige nabestaanden willen helpen hun afscheid vorm te geven

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Burgemeester Tijmesstraat 44, 7822 EG, Emmen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met La Vida uitvaartbegeleiding voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Burgemeester Tijmesstraat 44, 7822 EG, Emmen
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje