Terug naar overzicht

Mireille Schram Uitvaartzorg

Klanten
beoordeling
0,0

Als onafhankelijke uitvaartverzorgster regel ik elke begrafenis of crematie. Ongeacht budget, cultuur, geloof, waar en/of u verzekerd bent. En wat de wensen ook zijn: niets moet, heel veel mag. Ik heb geen afspraken met vaste leveranciers, dus u heeft op elk gebied alle keus voor een persoonlijke uitvaart op maat. Een passend afscheid, precies zoals ú dat wenst.

Ik neem de tijd. Luister naar uw wensen, hoor wat u niet zegt. Kinderen en demente ouderen betrek ik op een liefdevolle manier, áls ze dat willen. Zodat alle nabestaanden – ondanks het verdriet – een goede herinnering overhouden aan het afscheid.

Elke uitvaart wordt dan ook tot in de puntjes, met respect en oprechte aandacht geregeld. Van de laatste verzorging, wettelijke formaliteiten, rouwvervoer en rouwkaart tot en met afscheidsplechtigheid op een mooie locatie… Vanaf het moment dat u mij belt, tot en met de dag van de uitvaart ben ik úw persoonlijke steun en toeverlaat.

- Een uitvaart op maat voor elk budget
- Op locatie of in huiselijke kring
- Transparante kostenopgave vooraf
- Dementievriendelijke uitvaartzorg ❀
- Koffie & Cake bijeenkomsten

Ieder mens is uniek. Net als elk afscheid.  Wilt u even vrijblijvend kennismaken? Of weten hoe u uw nabestaanden nu alvast kunt ontzorgen? Ik vertel u graag over alle mogelijkheden op uitvaartgebied. En bent u elders verzekerd? Bel me gerust, ik verzorg de uitvaart én zorg voor de afhandeling met de uitvaartverzekering. Voor een eerlijke prijs.

NB. Sinds 2018 beschik ik over het certificaat ‘Dementievriendelijke uitvaartverzorger’. Daarmee, én mijn uitgebreide ervaring in de zorg, kan ik dementerende nabestaanden nog beter begeleiden bij het afscheid en de uitvaart van hun naaste of geliefde.Bekijk de website voor meer informatie.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Leeuwerikstraat 92, 3853 AG, Ermelo

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Mireille Schram Uitvaartzorg voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Leeuwerikstraat 92, 3853 AG, Ermelo
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje