Terug naar overzicht

Atelier de Wilgen

Klanten
beoordeling
0,0

Ik ben Bineke Pietersen. Ik heb na het overlijden van mijn ouders besloten om urnen te maken die mensen een bijzondere gedenkplek bieden voor hun overleden dierbaren. Mijn achtergrond als keramist sluit hier goed bij aan. Het doel van mijn werk is om een unieke en persoonlijke urn te maken die passend is voor de overledene; een urn die ook een kunstwerk is.

Ik heb atelier de Wilgen opgericht en ik heb meerdere collecties aan urnen en gedenk kunstwerken gemaakt. De thematiek en de ontwerp-keuzes van de verschillende collecties bieden een grote variëteit.

De uiterlijke stijlen variëren van modern-ingetogen tot speels en zijn veelal geïnspireerd op de natuur. Hiervoor gebruik ik bladmotieven, aardse kleuren en natuurlijke materialen zoals hout en vilt. Wat de vormgeving betreft heb ik naast eenpersoons urnen ook urnen die uit meerdere delen bestaan. Bijvoorbeeld om twee geliefden zichtbaar bij elkaar te laten zijn of om de as te verdelen onder de nabestaanden. Ik heb ook speciale urnen gemaakt voor kinderen.

Ik bied ook de mogelijkheid om gezamenlijk een urn te ontwikkelen die passend is voor de overledene. In dit proces bespreken we wat de wensen zijn van de nabestaanden maar ook wat voor persoon de overledene was. Zodoende besluiten we over de sfeer en wat voor vormen en kleuren hierbij passend en waardig zijn. De urnen die ik al gemaakt heb kunnen hiervoor ook dienen als inspirerende leidraad. Een greep uit mijn collectie is te zien op mijn website www.dewilgen-urnen.nl.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Hooilanden 8, 9827 PG, Lettelbert

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Atelier de Wilgen voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Hooilanden 8, 9827 PG, Lettelbert
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje