Terug naar overzicht
Desley Boxtart

Desley Boxtart

Senior account manager

Desley Boxtart is sinds september 2019 werkzaam als senior account manager bij RememberMe.nl. Desley laat zich typeren door haar enthousiasme en niets half te kunnen doen. De volle 100% is nog te weinig. In haar persoonlijk leven staan haar dierbaren op de eerste plaats en staat zij altijd voor ze klaar. Zij is een gezelligheidsdier met een lading humor en de daarbij behorende aanstekelijke lach. Desley voelt haarfijn aan met wie zij te maken heeft en past zich daar direct op aan zodat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt. Desley is vooral eerlijk, geeft haar mening vanuit haar professie maar ook vanuit haar gevoel. Zij stopt niet totdat zij zeker weet dat haar werk goed is gedaan en iedereen tevreden is.  

Levensmotto

"Trek je niets aan van wat anderen denken of doen. Wees jezelf. Kleur jouw leven in zoals jij dat wilt."

RememberMe.nl drijfveer

Toen op mijn achttiende een vriend verongelukte, heb ik meteen een uitvaartverzekering afgesloten en ben ik een boekje bij gaan houden met wensen voor mijn eigen uitvaart. Ik wist toen al dat mijn eigen uitvaart anders moet zijn en niet standaard. Een uitvaart moet iets zeggen over de overledene, hoe de persoon in het leven stond en om wat belangrijk voor hem of haar was. Als ik naar een uitvaart ga, wil ik graag dingen weten over de overledene. Soms kan je iemand al typeren met hele kleine dingen. Daarom voel ik me bij RememberMe helemaal thuis. Ik vind vernieuwing binnen de uitvaartbranche heel belangrijk en daar staat RememberMe.nl voor.

Trek je niets aan van wat anderen denken of doen. Wees jezelf. Kleur jouw leven in zoals jij dat wilt.

Als je jouw 'ideale afscheid' mocht omschrijven...

Groots en uitbundig! Mooi gekleed, opgebaard met behulp van thanatopraxie en in een mooie kist. Zeker niet basic! Veel bloemen en muziek mogen zeker niet ontbreken op mijn uitvaart. Ik wil gewoon alles. Mensen kunnen maar één keer afscheid van je nemen. Dat wil ik goed doen. Daarom neem ik nu al zelf de regie over mijn uitvaart in eigen handen. Als het afscheid onverwachts komt, ben ik dan ook al goed voorbereid. Al mijn wensen staan op papier en mijn partner weet waar hij dit kan vinden. Ik zou het vooral fijn vinden als mijn uitvaart niet in een standaard ruimte plaatsvindt. Het liefst heb ik mijn uitvaart ergens buiten en het allerliefst aan zee. Ik woon dicht bij zee en ik kom graag op het strand. Een uitvaart op het strand en daarna een condoleance in een strandtent, dat is hoe ik het voor me zie. Als ik de mogelijkheid heb, zou ik ook graag nog wat video’s opnemen. Hierin wil ik mensen vertellen over hoe mijn leven was; over de dingen waar ik blij van ben geworden of waardoor ik ben gekwetst en waar ik van heb geleerd. Maar ook omdat ik ze een boodschap mee wil geven: dat je vooral moet genieten van de tijd die je hebt.

Typerend voor jouw afscheid...

Een lach en een traan... Ik wil heel graag dat mensen mij nog zien zoals ik was. Ik wil graag dat mensen leuke herinneringen delen en dit alles met een lach en een traan. Mensen moeten mij herkennen in de dingen die ze meemaken op de dag van mijn afscheid.

Boodschap aan mijn nabestaanden

Ik zou ze heel veel willen meegeven, maar het komt neer op één ding: leef je eigen leven. Mensen cijferen zichzelf veel te gemakkelijk weg, maar je bent hier niet voor een ander. Je bent hier maar één keer en op die tijd moet je zuinig zijn. Dus wees in die tijd vooral gelukkig!

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje