Terug naar overzicht
Mark Fokker

Mark Fokker

Senior account manager

Mark werkt sinds mei 2019 bij RememberMe als senior account manager

Levensmotto

Bloemen aan de finish

RememberMe.nl drijfveer

Toen ik kennismaakte met de eigenaren Orlanda en Olga voelde ik daar gelijk een klik mee. We zaten al snel op hetzelfde level en ik kon me goed identificeren met hun drijfveer en gedachtegoed. Het was voor mij een kleine stap om met hetzelfde enthousiasme aan de slag te gaan voor RememberMe. Dat ik kan werken vanuit een prachtig pand in Rotterdam om dagelijks mee te helpen aan de verdere ontwikkeling van het platform is voor mij  een heerlijk begin van de dag.

Ik stond nooit veel stil bij de onderwerpen rouw en overlijden voordat ik met RememberMe in contact kwam. Nu ben ik er echter achter gekomen dat het toch wel een heel essentieel onderwerp is in het leven. Gelukkig wordt het onderwerp ook steeds meer bespreekbaar en vult men het steeds meer op eigen initiatief in.

Als je jouw 'ideale afscheid' mocht omschrijven...

Nu ik zie wat er allemaal mogelijk is, weet ik dat mijn uitvaart een mooi afscheid gaat worden. Na de traan die vloeit bij de plechtigheid, kunnen de gasten door naar een mooie locatie voor de condoleance. Het is fijn als mijn naasten kunnen genieten in een mooie atmosfeer van een lekker hapje en drankje, waarbij er ook allerlei anekdotes verteld worden. 

Bloemen aan de finish.

Typerend voor jouw afscheid..

Ik hoop dat men mij na afloop herinnert met een lach, want die mag nooit verloren gaan. Mijn Rotterdamse humor mag daarbij ook doorleven. Stiekem lach ik dan ergens mee.

Boodschap aan mijn nabestaanden

Blijf jezelf. Dat is al moeilijk genoeg!

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje