Terug naar overzicht
Stéphanie Beijnes

Stéphanie Beijnes

Rouw- & Verliesbegeleider

Weer richting vinden na verlies, hoe doe je dat? Over het verlies in je leven heb je niets te zeggen. Dat heb ik persoonlijk ervaren. Wél heb je iets te zeggen over hoe je ermee omgaat. Dáár sta ik mensen graag in bij en ik ben dankbaar dat ik dit werk kan doen. Ik ben gecertificeerd Rouw- en verliesbegeleider. In mijn werk begeleid ik mensen individueel en geef ik ook workshops over thema's rondom verlies zoals rituelen en kinderen en verlies. Mijn intentie is dat mensen toegankelijk handvatten krijgen om zelf te kunnen navigeren na een verlies. En met die steun weer rust en perspectief in hun leven ervaren.

Artikelen

De impact van een verlies bij kinderen

Hoe doet de juf of meester dat?

Stéphanie Beijnes is rouw- & verliesbegeleider en vertelt in haar nieuwe blog over de uitdaging die leerkrachten hebben als een van hun leerlingen te maken krijgt met een verlies. De impact van een verlies bij kinderen is groot. Wat doe je dan als juf of meester? ho

Voort-Leven

Voort-Leven

Rouw en verlies is altijd lastig om mee om te gaan. Binnen een familie is er behoefte aan een verbindende factor, maar wat als die juist weggevallen is? Rouwcoach Stéphanie Beijnes geeft in haar nieuwe gastblog 'Voort-Leven' tips.

herinneren van dierbaren

Hoe herinneren we onze dierbaren?

Het herinneren van dierbaren is voor iedereen anders. Rouw -en- verliesbegeleider Stéphanie Beijnes vertelt vanuit haar eigen werkveld over haar ervaringen.

Lege stoel

De lege stoel

Stephanie Beijnes vertelt hoe er letterlijk en figuurlijk een lege stoel achterblijft als iemand wegvalt uit het gezin en geeft tips hoe hiermee om te gaan.

opnieuw beginnen

Rouwen is ook opnieuw beginnen

Vaak realiseren mensen zich niet, dat bij rouwen ook opnieuw beginnen hoort. Als verdriet 'mee mag doen' in je leven, zie je ook de andere kant.

rouw op het werk

Hoe pak je na een verlies je werk weer op?

In haar blog vertelt Stéphanie hoe je kunt omgaan met rouw op het werk. Mensen vinden het vaak lastig iets te zeggen tegen iemand in rouw.

Waarom botsen mensen juist meer na een verlies?

Waarom botsen mensen juist meer na een verlies?

Waarom botsen mensen juist meer na een verlies? Onze gastblogger Stephanie Beijnes vertelt waar dit vandaan komt en hoe je ermee om kunt gaan.

Heeft verliesverwerking een tijd?

Heeft verliesverwerking een tijd?

Een prachtige blog van een rouwcoach waarin ze de cadans van het begrip 'verliesverwerking' vergelijkt met de cyclus van de natuur.

Bekijk alles
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje