Terug naar overzicht
Yntha Cijntje

Yntha Cijntje

Sales Assistent

Yntha werkt sinds augustus 2018 bij RememberMe.nl als Sales Assistent.

Levensmotto

"Live life to the fullest and focus on the positive things in life."

RememberMe.nl drijfveer

Ik ben helaas al op een aantal uitvaarten geweest en het was altijd zo zwart/wit en "basic". Voordat ik begon bij RememberMe.nl wist ik niet dat een uitvaart kleur kon hebben. Er heerst natuurlijk altijd wel een verdrietige en sombere sfeer, wat normaal is, maar ik dacht daarom ook altijd dat het echt zo moet en dat kleur en vrolijkheid op een uitvaart echt not done is. RememberMe.nl brengt hier toch wel verandering in. Ik vind het leuk om kennis te maken met de diverse thema's, ideeën en inspiratie voor uitvaarten. Net zoals ik eerst, weten heel veel mensen niet dat het anders kan. Ik denk nu ook wel dat een uitvaart met een gekleurd randje toch iets extra's geeft en dat het toch wel een wat mooiere herinnering achterlaat in tegenstelling tot een sombere zwart/witte uitvaart. 

Live life to the fullest and focus on the positive things in life.

Als je jouw 'ideale afscheid' mocht omschrijven...

Ik hoop dat mijn uitvaart niet zwart/wit wordt. Het moet zo luchtig mogelijk. Ik hou van groen en de zee. Ik wil dat dit dan ook wordt meegenomen bij het organiseren van mijn uitvaart. Daarnaast vind ik het ook wel belangrijk dat er eten geserveerd wordt op mijn uitvaart. Een gerecht dat zeker niet mag missen is 'Aros Brua' met vis of kip. Dit is een rijstgerecht uit Curaçao waar ik gek op ben. Tot slot zou ik het mooi vinden als mijn nabestaanden een wensballon voor mij in de lucht op laten gaan. Ik vind dat altijd wel heel mooi om te zien en het is ook wel fijn voor nabestaanden om er later op terug te kijken. 

Typerend voor jouw afscheid...

Nu ik weet dat een uitvaart helemaal niet basic en somber hoeft te zijn zou ik wel willen dat mijn uitvaart een thema heeft. Zoals ik net al verklapte ben ik gek op groen en zee. Ik wil dat dit zo veel mogelijk wordt meegenomen in mijn uitvaart. Ik zou het mooi vinden als al mijn vrienden en familie bij elkaar komen op het strand en mij hier gezamenlijk gedenken. Ik houd ook heel erg van foto's maken, zodat ik er later op terug kan kijken. Wat dus ook niet mag missen is een gedenkslinger waar allerlei polaroid foto's aan hangen van mij en van mij en mijn vrienden en familie samen. Ik wil dat ze hier naar kunnen kijken en om die leuke herinneringen kunnen lachen. 

Boodschap aan mijn nabestaanden

Ik wil dat mijn nabestaanden nooit zullen vergeten hoe ik in het leven stond. Ik ben blij, vrolijk en ik houd heel erg van lachen. Als ze even verdrietig zijn om mij, wil ik dat ze hier aan denken. In plaats van tranen wil ik dat ze glimlachen wanneer ze terugkijken op alle leuke momenten met mij. Ik probeer mij altijd zoveel mogelijk te focussen op het positieve in het leven en ik hoop dat mijn nabestaanden dit ook zoveel mogelijk zullen blijven doen.

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje