0
Terug naar overzicht

Straver Mobility

Klanten
beoordeling
0,0

Straver Mobility; makes it personal

Straver Mobility is specialist op het gebied van staatsievervoer. Gestart in 1959 met één taxi, twee volgauto’s en één rouwauto is het wagenpark inmiddels uitgegroeid tot een ruime collectie rouw- en volgauto’s in verschillende kleuren en uitvoeringen. 

“Makes it personal” is voor ons niet alleen een slogan, het is onze manier van doen. Persoonlijke aandacht blijft het belangrijkste. Dit uit zich niet alleen in onze werkwijze en mentaliteit, maar ook in wat we onze klanten willen aanbieden; vervoer dat past bij persoonlijkheid van de overledene.

Onze uitgebreide collectie biedt een ruime keuze mogelijkheid in kleur en uitvoering en we hebben een ruime selectie specials, bijzonder rouwvervoer beschikbaar. Men kan kiezen voor een rode rouwauto, een oldtimer of een rouwauto met luipaardprint voor een memorabele laatste rit.

Op ons bedrijfsbureau worden alle ritten gecoördineerd en kiezen onze planners de juiste chauffeur op de rit. Onze chauffeurs zijn ervaren medewerkers met kennis van de regels, tradities en etiquette; zij hebben dienstverlening hoog in het vaandel staan. 

Straver Mobility opereert vanuit de hoofdvestiging Gouda en maakt gebruik van hub vestigingen in Barendrecht en Bilthoven. Ons wagenpark is verdeeld over deze 3 locaties en zodanig op elkaar afgestemd dat we lokaal in de basisbehoefte kunnen voorzien, waardoor we een besparing realiseren in kilometers en dus CO2 reductie realiseren. In deze vestigingen zijn lokale mensen werkzaam die bekend zijn in de omgeving. 

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken, één of meer voertuigen reserveren of een offerte aanvragen. Neem gerust contact met ons op.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Marconistraat 80, 2809 PE, Gouda

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Straver Mobility voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Marconistraat 80, 2809 PE, Gouda
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje