Bourgondisch

Een bourgondische uitvaart kun je creëren door bijvoorbeeld te kiezen voor een glaasje wijn met hartige hapjes in plaats van koffie en cake. Maar ook een bepaalde locatie en live muziek kunnen voor een bourgondische sfeer zorgen.

Wil je dat RememberMe voor jou een bourgondische uitvaart regelt? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees hieronder alle artikelen over de bourgondische uitvaart

winterse uitvaart

Uitvaart in beeld: een winterse uitvaart

In de reeks uitvaart in beeld geven we inspiratie voor bijzondere uitvaarten. Dit keer voor een winterse uitvaart. We laten aan de hand van foto's en tekst zien hoe een winterse uitvaart er uit kan zien en ook hoe je dit kunt organiseren.

Live muziek tijdens de uitvaart

Live muziek tijdens de uitvaart

Tijdens de uitvaart kun je muziek laten horen. Maar wist je dat er ook steeds vaker voor live muziek tijdens de uitvaart wordt gekozen? Wij leggen uit wat er allemaal mogelijk is en waarom live muziek heel fijn kan zijn.

Landelijke uitvaart

Een landelijke uitvaart

Dol op de natuur en alles wat daarbij komt kijken? Dan is een landelijke uitvaart misschien iets voor jou. Wij vertellen je alles over dit mooie thema.

Originele uitvaartcatering

Originele uitvaartcatering

Omdat er veel meer mogelijk is dan dat ene plakje cake: bij deze een goede dosis originele uitvaartcatering ideetjes. Van een barbecue tot een sweet table.

Per uitvaartboot naar je laatste rustplaats

Per uitvaartboot naar je laatste rustplaats

Sinds het oude Egypte neemt men afscheid over het water. Dat kan heel persoonlijk en bijzonder zijn. Waarom geen laatste reis per uitvaartboot?

Een smaakbeleving op het afscheid

Een smaakbeleving op het afscheid

Catering op de uitvaart wordt soms wel een beetje over het hoofd gezien. Waarom eigenlijk? Na de afscheidsdienst samenkomen komen onder het genot van een hapje en een drankje heeft zo zijn charmes. Een warme sfeer, een goed gevulde maag en mooie herinneringen. Dat lijkt ons een passend beeld bij een waardig afscheid. Maar welke hapjes serveer je dan op een uitvaart? Want moet het dan uitbundig of kan het ook iets kleiner?

Ben je op zoek naar een mooie maar vooral inspirerende rouwreis, waarbij je door middel van professionele coaching verder in je rouwproces komt. Meld je dan snel aan!

Meer informatie
Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje