DIY

DIY staat voor Do It Yourself. Je kunt bepaalde onderdelen van de uitvaart helemaal zelf organiseren, zodat het een DIY uitvaart wordt. Zo zou je zelf de catering kunnen verzorgen door zelf hapjes en drankjes te bereiden met familie en vrienden. Of je kan de kist, urn of gedenksteen zelf maken of versieren.

Wil je dat RememberMe jou helpt met het organiseren van een DIY uitvaart? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees hieronder alle artikelen over de DIY uitvaart

DIY voor de uitvaart

14x een DIY voor de uitvaart

Wil je het afscheid een persoonlijk randje geven en zelf aan de slag gaan? Dan zijn dit 14 mooie DIY- ideeën voor de uitvaart. Deze 'DIY voor de uitvaart ideeën' geven ook nog eens een warme sfeer aan de uitvaart. DIY staat overigens voor Do It Yourself.

uitvaart met een sportthema

Inspiratie voor een uitvaart met een sportthema

Was je overleden dierbare een groot fan van een bepaalde club of zelf fanatiek sporter? Denk dan eens aan een uitvaart met een sportthema. Wij geven tips voor het organiseren van een een uitvaart met een sportthema.

Het maken van een rouwkaart

Het maken van een rouwkaart: tips voor ontwerp en tekst

Een rouwkaart hoort erbij, maar hoe maak je er een? Check hier de verschillende tips en mogelijkheden voor het maken van een rouwkaart naar jouw wens.

uitvaart zelf regelen

De uitvaart zelf regelen: hoe pak je dat aan?

Een uitvaart zelf regelen? Kan dat? En wat is er precies mogelijk? Wij geven je allerlei nuttige tips, adviezen en inspiratie over zelf een uitvaart regelen!

persoonlijke uitvaart

Een persoonlijke uitvaart: 11 tips voor een uniek afscheid

Een persoonlijke uitvaart organiseren kan al vrij gemakkelijk door een aantal elementen op een andere manier aan te pakken. Wij geven je elf tips hoe je tot een persoonlijke uitvaart kunt komen.

Originele uitvaartbedankjes

Originele uitvaartbedankjes

Geef de gasten een aandenken mee na de uitvaartplechtigheid. Bekijk hier voorbeelden van originele uitvaartbedankjes ter inspiratie.

Speelgoed op een uitvaart

Speelgoed op een uitvaart: mooie ideeën

Speelgoed speelt een grote rol in het leven van een kind. Het kan een mooi idee zijn om speelgoed op een uitvaart voor een kind te verwerken.

Memorabele keien als condoleanceboek

Memorabele keien als condoleanceboek

Vraag gasten tijdens de uitvaart hun boodschap op een kei te zetten. Memorabele keien als condoleanceboek past goed als je iets anders wilt.

herinneringsboom

Een boom vol herinneringen

Met een herinneringsboom kleed je de uitvaart niet alleen mooi aan, het zorgt ook voor het delen van mooie herrineringen aan de overledene.

knutselhoek op een uitvaart

Knutselhoek op een uitvaart: verschillende opties

Een knutselhoek op een uitvaart kan voor kinderen fijn zijn om op een speelse manier afscheid te kunnen nemen. Bekijk onze tips.

Krijtborden op je uitvaart

Krijtborden op je uitvaart: ideeën en inspiratie

Je kunt je uitvaart zo persoonlijk en eigen maken als jij dat zelf wilt. Een creatief en mooi idee is krijtborden op je uitvaart inzetten. Lees hier hoe.

Taart voor de uitvaart

Taart voor de uitvaart: 15 voorbeelden

Serveer in plaats van een plakje cake een stuk taart voor de uitvaart. Dan heb je zeker iets lekkers bij de koffie als je samenkomt na het afscheid.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje