DIY

DIY staat voor Do It Yourself. Je kunt bepaalde onderdelen van de uitvaart helemaal zelf organiseren, zodat het een DIY uitvaart wordt. Zo zou je zelf de catering kunnen verzorgen door zelf hapjes en drankjes te bereiden met familie en vrienden. Of je kan de kist, urn of gedenksteen zelf maken of versieren.

Wil je dat RememberMe jou helpt met het organiseren van een DIY uitvaart? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees hieronder alle artikelen over de DIY uitvaart

persoonlijke uitvaart

Een persoonlijke uitvaart: 11 tips voor een uniek afscheid

Een persoonlijke uitvaart organiseren kan al vrij gemakkelijk door een aantal elementen op een andere manier aan te pakken. Wij geven je elf tips hoe je tot een persoonlijke uitvaart kunt komen.

Creatieve rouwkaarten

Creatieve rouwkaarten: originele ideeën

Wij geven je een aantal leuke ideeën voor creatieve rouwkaarten. Omdat het anno 2016 echt wel een stukje creatiever kan en mag.

Originele uitvaartbedankjes

Originele uitvaartbedankjes

Geef de gasten een aandenken mee na de uitvaartplechtigheid. Bekijk hier voorbeelden van originele uitvaartbedankjes ter inspiratie.

Speelgoed op een uitvaart

Speelgoed op een uitvaart: mooie ideeën

Speelgoed speelt een grote rol in het leven van een kind. Het kan een mooi idee zijn om speelgoed op een uitvaart voor een kind te verwerken.

Memorabele keien als condoleanceboek

Memorabele keien als condoleanceboek

Vraag gasten tijdens de uitvaart hun boodschap op een kei te zetten. Memorabele keien als condoleanceboek past goed als je iets anders wilt.

herinneringsboom

Een boom vol herinneringen

Met een herinneringsboom kleed je de uitvaart niet alleen mooi aan, het zorgt ook voor het delen van mooie herrineringen aan de overledene.

knutselhoek op een uitvaart

Knutselhoek op een uitvaart: verschillende opties

Een knutselhoek op een uitvaart kan voor kinderen fijn zijn om op een speelse manier afscheid te kunnen nemen. Bekijk onze tips.

Krijtborden op je uitvaart

Krijtborden op je uitvaart: ideeën en inspiratie

Je kunt je uitvaart zo persoonlijk en eigen maken als jij dat zelf wilt. Een creatief en mooi idee is krijtborden op je uitvaart inzetten. Lees hier hoe.

Taart voor de uitvaart

Taart voor de uitvaart: 15 voorbeelden

Serveer in plaats van een plakje cake een stuk taart voor de uitvaart. Dan heb je zeker iets lekkers bij de koffie als je samenkomt na het afscheid.

prachtig gedenkteken

Vader maakt prachtig gedenkteken voor gehandicapte zoon

Een gedenkteken laat zien hoe iemands leven was. Deze vader maakt voor zijn overleden, gehancicapte zoon een prachtig gedenkteken met een mooie betekenis.

Achtergrond voor de afscheidsceremonie

Achtergrond voor de afscheidsceremonie

Geef een gepaste sfeer aan de uitvaartdienst door te zorgen voor een mooie achtergrond voor de afscheidsceremonie. Bekijk onze tips en ideeën.

Huisdier herdenken

Huisdier herdenken: van urn tot asketting

Wij vertellen hoe je jouw huisdier herdenken kunt, zodat jullie beestje het plekje krijgt dat hij verdient. Voor welk gebaar ga jij?

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje