Een uitvaart organiseren die bij je past, begint bij jezelf...

En met een goede voorbereiding! Om je hierbij te helpen hebben we handige tools ontwikkeld.

Uitvaart planningtools

De voordelen van de uitvaart planningtools op een rij:

  • Worden gratis aangeboden en veilig opgeslagen
  • Zijn makkelijk aan te passen en te delen met naasten
  • Maken een lastig keuzeproces makkelijk
  • Ontzorgen jou en je naasten
  • Zorgen voor een passend afscheid

Wensenlijst

Aan de hand van vragen en inspirerende voorbeelden helpen we jou om je wensen voor het afscheid vast te leggen.

Genodigdenlijst

Hierin kun je aangeven wie je op de uitvaart wilt met daarbij ook contact- en adresgegevens. Zo weten de nabestaanden wie ze kunnen uitnodigen.

Draaiboek

Hierin staat omschreven hoe de dagen voorafgaand, tijdens en na het afscheid er uit zien en waar je rekening mee moet houden.
“Onze gratis uitvaart planningtools bieden houvast, 
structuur en inspiratie voor een persoonlijk afscheid”

Maak gratis gebruik van de planningtools

De uitvaart planningtools zijn gratis te gebruiken. Het enige wat we je vragen is om een aantal gegevens in te voeren. Zodra je een van de tools gebruikt en hierin een document aanmaakt wordt deze in een veilige omgeving opgeslagen.

Je kunt documenten makkelijk aanpassen en delen

Ben je begonnen om een van de tools in te vullen en ben je tussentijds gestopt of zijn je wensen veranderd? Geen probleem. Je kunt altijd bij de door jou aangemaakte documenten komen en deze aanpassen. Ook kun je de documenten delen met de mensen die jij graag inzage wilt geven in jouw uitvaartwensen.

We maken een lastig keuzeproces makkelijker

De tools zijn praktisch maar ze bieden meer. Een uitvaart regelen is nu eenmaal niet het leukste onderwerp en om je in dit proces te ondersteunen bieden we ook veel inspiratie. Zo ontdek je wat er allemaal mogelijk is en zul je ervaren dat het invullen minder lastig is dan je wellicht had gedacht.

Ontzorg jezelf en je naasten door je uitvaart te plannen

Of je nu jong, oud, ziek of gezond bent; het plannen van een uitvaart is heel waardevol. Je weet namelijk nooit wanneer het moment daar is. Voor jou maar ook voor je naasten is het een fijne gedachte te weten dat alles naar wens geregeld kan worden mocht het nodig zijn. Daarnaast neem je je naasten hiermee een hoop werk en zorgen uit handen.

Een passend afscheid biedt troost

Een uitvaart kun je maar een keer voor iemand organiseren, je kunt het niet overdoen. Daarom is het ook zo belangrijk dat alles naar wens verloopt. De praktijk wijst uit dat nabestaanden heel veel waarde hechten en troost hebben aan een afscheid waarvan ze weten dat de overledene het zo gewild had.


De planningtools zijn bijna klaar

Momenteel verfijnen wij samen met de eerste gebruikers de drie tools. Deze zijn naar verwachting in het voorjaar van 2018 klaar. Wil je geïnformeerd worden als de gratis tools beschikbaar zijn? Vul dan onderstaand formulier in.

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje