Uitvaart Locaties

Bij een uitvaartlocatie denk je wellicht al snel aan een aula of uitvaartcentrum maar je kunt de uitvaart ook in een restaurant, landhuis of mooi kasteel organiseren. Er zijn veel mooie locaties die openstaan voor het organiseren van een uitvaart. We geven tips en voorbeelden van mooie uitvaartlocaties.

Lees hieronder alle artikelen over uitvaartlocaties

Uitvaart in de zomer

Uitvaart in de zomer: tips & inspiratie

Een uitvaart in de zomer brengt extra mogelijkheden met zich mee. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de ceremonie geheel of gedeeltelijk buiten te organiseren. In dit artikel geven we een aantal nuttige tips.

uitvaart in een eeuwenoud pand

Een intieme uitvaart in een eeuwenoud pand

Nog net binnen de Amsterdamse Ring ligt het Gemeenlandshuis. Deze bijzondere locatie leent zich perfect voor een mooie uitvaart in een eeuwenoud pand.

afscheid nemen op een historische locatie

Afscheid nemen op een historische locatie

Wil je afscheid nemen op een historische locatie? Dan is St. Joris Doele een optie. In dit historische landhuis komen heden en verleden prachtig samen.

locatie voor ons afscheid

Redactie's choice: de locatie voor de uitvaart

In redactie's choice duiken wij als team van RememberMe.nl één voor één op de praatstoel. Lees hier wat wij de mooiste locatie voor ons afscheid vinden.

Natuurbegraafplaats

Alles over de natuurbegraafplaats

De traditionele begraafplaats kennen we allemaal wel, maar heb je ook al eens gehoord van de natuurbegraafplaats? Mooi en ecologisch verantwoord.

Voor welke stijlkamer zou jij gaan voor je afscheid?

Voor welke stijlkamer zou jij gaan voor je afscheid?

Wil je in stijl afscheid nemen, dan moet je zeker de verschillende stijlkamers van Landgoed Duin & Kruidberg eens bekijken. Lees gauw verder!

Kleinschalig afscheid

Stijlvol landhuis voor een kleinschalig afscheid

Wil je een kleinschalig afscheid organiseren? Dat kan prima in Landhuis de Oliphant. Een historische locatie aan het Zuiderpark in Rotterdam.

unieke begraafplekken

Unieke begraafplekken te midden van natuur en cultuur

Unieke begraafplekken te midden van de natuur en cultuur. Dat is wat je kunt vinden bij Begraafpark Heilig Land Stichting.

uitvaart op landgoed

Een uitvaart op een landgoed biedt rust, ruimte & privacy

Bij een uitvaart op landgoed Luchtenburg staan rust, privacy en een huiselijke sfeer centraal. Houd de cermonie in de buitenlucht of in de oude gebouwen.

uitvaartverzorger met eigen opbaargelegenheid

Bijzonder: uitvaartverzorger met eigen opbaargelegenheid

Een uitvaartverzorger met eigen opbaargelegenheid. Het komt niet vaak voor, maar het bestaat wel. Uitvaartverzorging Spanjersbergh biedt deze mogelijkheid.

De Roode Schuur

Een afscheid in een knusse en huiselijke omgeving

Er zijn locaties waar werkelijk alles mogelijk is voor een uitvaart of condoleance. De Roode Schuur in Nijkerk is zo’n plek.

uitvaart in de winter

Warme tips voor een uitvaart in de winter

Bij een uitvaart in de winter moet je rekening houden met veranderlijke omstandigheden. Lees hier alles over een winters afscheid.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje