Locaties

Bij een uitvaartlocatie denk je wellicht al snel aan een aula of uitvaartcentrum maar je kunt de uitvaart ook in een restaurant, landhuis of mooi kasteel organiseren. Er zijn veel mooie locaties die openstaan voor het organiseren van een uitvaart. We geven tips en voorbeelden van mooie uitvaartlocaties.

Lees hieronder alle artikelen over uitvaartlocaties

Plan de uitvaart online

Maak vandaag nog gebruik van onze gratis planning tools voor de uitvaart.

Meer informatie
Kleinschalig afscheid

Stijlvol landhuis voor een kleinschalig afscheid

Wil je een kleinschalig afscheid organiseren? Dat kan prima in Landhuis de Oliphant. Een historische locatie aan het Zuiderpark in Rotterdam.

unieke begraafplekken

Unieke begraafplekken te midden van natuur en cultuur

Unieke begraafplekken te midden van de natuur en cultuur. Dat is wat je kunt vinden bij Begraafpark Heilig Land Stichting.

uitvaart op landgoed

Een uitvaart op een landgoed biedt rust, ruimte & privacy

Bij een uitvaart op landgoed Luchtenburg staan rust, privacy en een huiselijke sfeer centraal. Houd de cermonie in de buitenlucht of in de oude gebouwen.

uitvaartverzorger met eigen opbaargelegenheid

Bijzonder: uitvaartverzorger met eigen opbaargelegenheid

Een uitvaartverzorger met eigen opbaargelegenheid. Het komt niet vaak voor, maar het bestaat wel. Uitvaartverzorging Spanjersbergh biedt deze mogelijkheid.

De Roode Schuur

Een afscheid in een knusse en huiselijke omgeving

Er zijn locaties waar werkelijk alles mogelijk is voor een uitvaart of condoleance. De Roode Schuur in Nijkerk is zo’n plek.

uitvaart in de winter

Warme tips voor een uitvaart in de winter

Bij een uitvaart in de winter moet je rekening houden met veranderlijke omstandigheden. Lees hier alles over een winters afscheid.

Uitvaart in de lente

Uitvaart in de lente: tips & inspiratie

Vind hier alle inspiratie voor een uitvaart in de lente. Lees de mogelijkheden om op een mooie manier gebruik te maken van dit seizoen tijdens het afscheid.

Een vorstelijk afscheid op een toplocatie

Een stijlvol afscheid op een toplocatie

Omgeven door de natuur is een kasteel bij uitstek een bijzondere locatie die rust en sereniteit uitstraalt. Wij gingen kijken bij Kasteel de Hooge Vuursche.

Uitvaart in een kasteel of landgoed

Uitvaart in een kasteel of landgoed

Wil je een uitvaart in een kasteel of landgoed regelen? Lees hier over alles wat je moet weten om in rust afscheid te nemen op een prachtige locatie. 

Uitvaart in een Protestantse kerk

Uitvaart in een Protestantse kerk

Lees hier over de uitvaart in een Protestantse kerk. Van de gebruiken en rituelen voor de uitvaartdienst tot de rol van de dominee.

Een uitvaart thuis

Een uitvaart thuis voor een persoonlijk afscheid

Wil je afscheid nemen van een dierbare in een persoonlijke sfeer? Lees hier tips en inspiratie over de organisatie van een uitvaart thuis.

Bijzondere uitvaartlocaties

Bijzondere uitvaartlocaties

Vind hier voorbeelden van bijzondere uitvaartlocaties met inspiratie om te kiezen voor een unieke plek van de afscheidsceremonie.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje