Locaties

Bij een uitvaartlocatie denk je wellicht al snel aan een aula of uitvaartcentrum maar je kunt de uitvaart ook in een restaurant, landhuis of mooi kasteel organiseren. Er zijn veel mooie locaties die openstaan voor het organiseren van een uitvaart. We geven tips en voorbeelden van mooie uitvaartlocaties.

Lees hieronder alle artikelen over uitvaartlocaties

Unieke uitvaartlocaties

Unieke uitvaartlocaties: inspiratie & tips

Omdat er steeds meer keuze is voor de uitvaartlocatie geven wij inspiratie en tips voor diegenen die op zoek zijn naar unieke uitvaartlocaties.

uitvaart in eigen tuin

Uitvaart in eigen tuin: tips

Er zijn in Nederland genoeg locaties om een uitvaart te houden, maar heb je wel eens gedacht aan een uitvaart in eigen tuin? Wij geven je tips voor het organiseren van een uitvaart in eigen tuin.

Landelijk afscheid nemen: rust en ruimte naar eigen invulling

Landelijk afscheid nemen: rust en ruimte naar eigen invulling

Een boerderij is misschien niet het eerste waar we aan denken als locatie voor een passende uitvaart, maar wie een bezoek brengt aan Uitvaartboerderij Krimpenerwaard ziet het meteen: dit is juist een ideale plek.

Omen uitvaartzorg

Een uitvaartverzorger die werkt met een 'kwaliteitscode'

Omen uitvaartzorg is een uitvaartverzorger die werkt met een kwaliteitscode. Dit zorgt er voor dat jij als nabestaande precies weet waar je aan toe bent. Maar er is meer wat Omen uniek maakt. Ze zijn namelijk zeer betrokken en beschikken over een eigen uitvaartcentrum.

Uitvaart op een landgoed

Uitvaart in beeld: Uitvaart op een landgoed

In de reeks uitvaart in beeld geven we inspiratie voor bijzondere uitvaarten. Dit keer voor een uitvaart op een landgoed. We laten aan de hand van foto's zien hoe een uitvaart op een landgoed er uit kan zien en geven tips hoe je dit kunt organiseren.

Uitvaart in de zomer

Uitvaart in de zomer: tips & inspiratie

Een uitvaart in de zomer brengt extra mogelijkheden met zich mee. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de ceremonie geheel of gedeeltelijk buiten te organiseren. In dit artikel geven we een aantal nuttige tips.

Een afscheid in een vertrouwde huiskamersfeer

Een afscheid in een vertrouwde huiskamersfeer

Wil je een afscheid in een vertrouwde huiskamersfeer organiseren? Dat kan bij de historische boerderij 'Het Wapen Van Degenkamp' in Rotterdam.

Kleinschalig afscheid

Stijlvol landhuis voor een kleinschalig afscheid

Wil je een kleinschalig afscheid organiseren? Dat kan prima in Landhuis de Oliphant. Een historische locatie aan het Zuiderpark in Rotterdam.

unieke begraafplekken

Unieke begraafplekken te midden van natuur en cultuur

Unieke begraafplekken te midden van de natuur en cultuur. Dat is wat je kunt vinden bij Begraafpark Heilig Land Stichting.

uitvaart op landgoed

Een uitvaart op een landgoed biedt rust, ruimte & privacy

Bij een uitvaart op landgoed Luchtenburg staan rust, privacy en een huiselijke sfeer centraal. Houd de cermonie in de buitenlucht of in de oude gebouwen.

uitvaartverzorger met eigen opbaargelegenheid

Bijzonder: uitvaartverzorger met eigen opbaargelegenheid

Een uitvaartverzorger met eigen opbaargelegenheid. Het komt niet vaak voor, maar het bestaat wel. Uitvaartverzorging Spanjersbergh biedt deze mogelijkheid.

De Roode Schuur

Een afscheid in een knusse en huiselijke omgeving

Er zijn locaties waar werkelijk alles mogelijk is voor een uitvaart of condoleance. De Roode Schuur in Nijkerk is zo’n plek.

uitvaart in de winter

Warme tips voor een uitvaart in de winter

Bij een uitvaart in de winter moet je rekening houden met veranderlijke omstandigheden. Lees hier alles over een winters afscheid.

Uitvaart in de lente

Uitvaart in de lente: tips & inspiratie

Vind hier alle inspiratie voor een uitvaart in de lente. Lees de mogelijkheden om op een mooie manier gebruik te maken van dit seizoen tijdens het afscheid.

Een vorstelijk afscheid op een toplocatie

Een stijlvol afscheid op een toplocatie

Omgeven door de natuur is een kasteel bij uitstek een bijzondere locatie die rust en sereniteit uitstraalt. Wij gingen kijken bij Kasteel de Hooge Vuursche.

Uitvaart in een kasteel of landgoed

Uitvaart in een kasteel of landgoed

Wil je een uitvaart in een kasteel of landgoed regelen? Lees hier over alles wat je moet weten om in rust afscheid te nemen op een prachtige locatie. 

Uitvaart in een Protestantse kerk

Uitvaart in een Protestantse kerk

Lees hier over de uitvaart in een Protestantse kerk. Van de gebruiken en rituelen voor de uitvaartdienst tot de rol van de dominee.

Een uitvaart thuis

Een uitvaart thuis voor een persoonlijk afscheid

Wil je afscheid nemen van een dierbare in een persoonlijke sfeer? Lees hier tips en inspiratie over de organisatie van een uitvaart thuis.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje