Ontspanning

Als je om wat voor reden dan ook een moeilijke tijd doormaakt, is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Een moment van ontspanning kan dan erg fijn zijn. Denk aan een dagje sauna, een strandwandeling of het lezen van een boek. Wij verzamelden mooie ideeën die jou kunnen helpen bij een stukje ontspanning.

Lees hieronder alle artikelen over ontspanning

mooiste begraafplaatsen ter wereld

De 10 mooiste begraafplaatsen ter wereld

Een begraafplaats bezoeken terwijl je op vakantie bent is misschien niet een van de eerste punten op je to-do lijst. Onze top 10 met de mooiste begraafplaatsen ter wereld kan hier verandering in brengen...

Alleen op vakantie na een verlies

Voor het eerst alleen op vakantie na een verlies

Alleen op vakantie na een verlies is een grote stap, maar wel eentje die voor positieve verandering kan zorgen. Hoe pak je dit aan? Wij geven tips.

angst voor de dood

Overwin je angst voor de dood

Angst om dood te gaan is een van de meest voorkomende angsten bij de mens. Vind hier tips om je angst voor de dood te overwinnen. We hebben 4 tips voor je op een rij gezet!

hoe word ik weer blij?

Hoe word ik weer blij?

Heb je verdriet door het verlies van een dierbare of andere ingrijpende gebeurtenis en vraag je je af: 'Hoe word ik weer blij?' Dan hebben wij mooie tips.

Gezond oud worden

Waarom wordt het Hunza-volk zo oud?

Wat is het geheim van gezond oud worden? Het antwoord op dit vraagstuk ligt misschien wel in de afgelegen Hunza-vallei in Noord-Pakistan.

stichting ambulancewens

"We hebben eigenlijk nog nooit nee hoeven zeggen"

Stichting Ambulancewens groeide in tien jaar tijd tot de stichting die zich specialiseert in het vervullen van de laatste wensen van terminale patiënten.

glossy over overlijden

LATER: een glossy die de dood bespreekbaar maakt

Een luchtige, eigentijdse glossy over overlijden en rouwverwerking, dat is LATER. Op 26 oktober komt dit bijzondere tijdschrift uit.

mooie gedichten

'Ik vind het magisch om met mijn gedichten steun te bieden'

Caroline Duisings levert met haar mooie gedichten al een tijdje een bijdrage aan RememberMe.nl. Binnenkort komt haar eerste dichtbundel uit.

rouwvakantie

Nieuwe trend: de rouwvakantie

Een rouwvakantie is wellicht niet het eerste dat in je op komt na een verlies. Maar tot rust komen in een andere omgeving kan een heilzame werking hebben.

in goede gezondheid oud worden

Gezond oud worden doe je zo

In goede gezondheid oud worden willen we allemaal eigenlijk wel. Maar hoe bereik je zo goed mogelijk een hoge leeftijd? Wij geven een aantal tips.

het is goed geweest

“Bespreek belangrijke dingen nu!”

Chris van Hassel schreef de roman 'Het is goed geweest' naar aanleiding van het overlijden van zijn moeder. Ze koos voor euthanasie.

Alleen handbagage

Alleen handbagage: Een toneelstuk dat je laat nadenken over de dood

Hoe laat je mensen nadenken over hun eigen dood en hun laatste wensen? Peter-Jan Eckstein schreef het toneelstuk 'alleen handbagage'.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje