Uitvaartzorg & -rituelen

Hoe vind je de juiste uitvaartverzorger? Welke regels en rituelen zijn er allemaal en welke vind jij belangrijk? Wat is een zogenaamde ritueelbegeleider? Wij geven antwoord op deze en vele andere vragen over uitvaartzorg &-rituelen.

Lees hieronder alle artikelen over uitvaartzorg &-rituelen

uitvaart in eigen tuin voorbereiden

Een uitvaart in eigen tuin voorbereiden

Het mooie weer leent zich goed uit voor een uitvaart in eigen tuin. Een uitvaart in eigen tuin voorbereiden kan echter lastig zijn. Daarom delen wij onze tips en adviezen.

mooi afscheid

Tips voor een mooi afscheid dat bij je persoonlijkheid past

Een mooi afscheid plannen dat bij je persoonlijkheid past is fijn voor jezelf en voor je nabestaanden. Wij geven 8 tips om je op weg te helpen

Alleen naar een uitvaart

Alleen naar een uitvaart: tips en adviezen

Als je er tegenop ziet om je onder een onbekend gezelschap te begeven en alleen naar een uitvaart te gaan, maak dan gebruik van onze tips.

Gelukkig oud worden

“Wij willen dat mensen gelukkig oud worden”

Onze ouderen blijven steeds langer thuis wonen. Ze lopen hierdoor het risico te vereenzamen. De BuurtPas biedt daarom allemaal diensten aan in en om het huis. Zo kunnen ouderen gelukkig oud worden.

etiquette uitvaartbloemen

Etiquette uitvaartbloemen: informatie en tips

Wij vertellen je in dit artikel over de etiquette uitvaartbloemen en geven je wat tips voor het kiezen van de bloemen voor de uitvaart.

uitvaartplanning

Uitvaartplanning; waar kun je aan denken?

Je bent er misschien nog niet van op de hoogte, maar uitvaartplanning brengt meer voordelen met zich mee dan je zou denken. Wij helpen je op weg.

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding: waarom is dat nodig?

Afscheid nemen van een dierbare is een emotionele gebeurtenis, waar veel voor geregeld moet worden. Kies voor uitvaartbegeleiding die bij jullie past.

rouwclown

Een rouwclown biedt steun tijdens de uitvaart

Frederieke Clownerie biedt als rouwclown steun en troost aan de nabestaanden. Frederieke vertelt ons wat meer over haar rol als rouwclown tijdens de uitvaart.

Memory table op de uitvaart

Een memory table op de uitvaart

Een mooi idee voor je afscheid: een memory table op de uitvaart. Iedereen kan hier zijn of haar persoonlijke herinnering op achterlaten. Lees hier meer.

Het belang van een uitvaartondernemer

Het belang van een uitvaartondernemer bij het afscheid

Een uitvaartondernemer speelt een belangrijke rol bij het afscheid. Wij leggen het belang van een uitvaartondernemer uit.

uitvaart voorbereiden

Je eigen uitvaart voorbereiden: tips en adviezen

Een uitvaart voorbereiden begint met het vastleggen van jouw uitvaartwensen. Wij vertellen je wat de voordelen hiervan zijn en geven tips en adviezen bij het voorbereiden van de uitvaart.

uitvaart en corona

Uitvaart en corona: hoe gaat dat in zijn werk?

Wij brachten een bezoek aan het Huis van Afscheid waar experts al onze vragen over de uitvaart en corona beantwoordden.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje