Uitvaartzorg & -rituelen

Hoe vind je de juiste uitvaartverzorger? Welke regels en rituelen zijn er allemaal en welke vind jij belangrijk? Wat is een zogenaamde ritueelbegeleider? Wij geven antwoord op deze en vele andere vragen over uitvaartzorg &-rituelen.

Lees hieronder alle artikelen over uitvaartzorg &-rituelen

Matrice: 'De dood is tegenwoordig veel meer bespreekbaar'

Matrice: 'De dood is tegenwoordig veel meer bespreekbaar'

Op woensdag 20 juni reikten wij voor het eerst de Dutch Funeral Awards uit. De komende weken lichten we de winnaars uit, met deze week Matrice Uitvaartbegeleiding, die de award in de categorie Uitvaartzorg in de wacht sleepte.

overlijden in het buitenland

Wat te doen bij een overlijden in het buitenland?

Bij een overlijden in het buitenland moet je ondanks allerlei emoties ineens heel veel regelen. Wij helpen je op weg en leggen in een aantal simpele stappen uit waar je allemaal op moet letten, wat je moet doen en waar je terecht kunt voor hulp.

Uitvaart in de zomer

Uitvaart in de zomer: tips & inspiratie

Een uitvaart in de zomer brengt extra mogelijkheden met zich mee. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de ceremonie geheel of gedeeltelijk buiten te organiseren. In dit artikel geven we een aantal nuttige tips.

uitvaartwensen vastleggen

Uitvaartwensen vastleggen; fijn voor jezelf en je nabestaanden

Je uitvaartwensen vastleggen kan erg fijn zijn voor jezelf én voor je nabestaanden. Lees in dit artikel wat de voordelen zijn en waar je aan moet denken bij het vastleggen van je uitvaartwensen.

verhuisservice

Een verhuisservice die nabestaanden volledig kan ontzorgen

Het bedrijf Life-Lijn biedt meer dan een verhuisservice. Het bedrijf van Marjolijn van Herk kan alle taken die bij een verhuizing (na een overlijden) komen kijken op zich nemen, waardoor nabestaanden zich daar niet druk over hoeven te maken. Voor nabestaanden een zorg minder.

Erfenis en schulden

Erfenis en schulden: hoe zit dat precies?

Hoe zit het met erfenis en schulden? Wat gebeurt er bijvoorbeeld als iemand komt te overlijden die schulden had en jij bent aangewezen als erfgenaam? Wij vertellen je alles wat je moet weten over de erfenis en schulden.

RememberMe.nl tipt

Wil je een bijzondere kist? Kijk dan eens naar de kunstzinnige collectie van Beerenberg.

Meer informatie
Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje