Uitvaartzorg & -rituelen

Hoe vind je de juiste uitvaartverzorger? Welke regels en rituelen zijn er allemaal en welke vind jij belangrijk? Wat is een zogenaamde ritueelbegeleider? Wij geven antwoord op deze en vele andere vragen over uitvaartzorg &-rituelen.

Lees hieronder alle artikelen over uitvaartzorg &-rituelen

RememberMe.nl tipt

Wil je een bijzondere kist? Kijk dan eens naar de kunstzinnige collectie van Beerenberg.

Meer informatie
Draagkracht: 'Samen leveren we een mooi, kwalitatief hoogstaand eindproduct'

Draagkracht: 'Samen leveren we een mooi, kwalitatief hoogstaand eindproduct'

Op 20 juni reikten wij voor het eerst de Dutch Funeral Awards uit. Iedere week lichten we een van de winnaars uit. Deze week is de beurt aan Draagkracht, die de Succes Award in de wacht sleepten.

uitvaart in eigen tuin

Uitvaart in eigen tuin: tips

Er zijn in Nederland genoeg locaties om een uitvaart te houden, maar heb je wel eens gedacht aan een uitvaart in eigen tuin? Wij geven je tips voor het organiseren van een uitvaart in eigen tuin.

Matrice: 'De dood is tegenwoordig veel meer bespreekbaar'

Matrice: 'De dood is tegenwoordig veel meer bespreekbaar'

Op woensdag 20 juni reikten wij voor het eerst de Dutch Funeral Awards uit. De komende weken lichten we de winnaars uit, met deze week Matrice Uitvaartbegeleiding, die de award in de categorie Uitvaartzorg in de wacht sleepte.

overlijden in het buitenland

Wat te doen bij een overlijden in het buitenland?

Bij een overlijden in het buitenland moet je ondanks allerlei emoties ineens heel veel regelen. Wij helpen je op weg en leggen in een aantal simpele stappen uit waar je allemaal op moet letten, wat je moet doen en waar je terecht kunt voor hulp.

Uitvaart in de zomer

Uitvaart in de zomer: tips & inspiratie

Een uitvaart in de zomer brengt extra mogelijkheden met zich mee. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de ceremonie geheel of gedeeltelijk buiten te organiseren. In dit artikel geven we een aantal nuttige tips.

uitvaartwensen vastleggen

Uitvaartwensen vastleggen; fijn voor jezelf en je nabestaanden

Je uitvaartwensen vastleggen kan erg fijn zijn voor jezelf én voor je nabestaanden. Lees in dit artikel wat de voordelen zijn en waar je aan moet denken bij het vastleggen van je uitvaartwensen.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje