0

Uitvaartzorg & -rituelen

Hoe vind je de juiste uitvaartverzorger? Welke regels en rituelen zijn er allemaal en welke vind jij belangrijk? Wat is een zogenaamde ritueelbegeleider? Wij geven antwoord op deze en vele andere vragen over uitvaartzorg &-rituelen.

Lees hieronder alle artikelen over uitvaartzorg &-rituelen

Bijzondere uitvaarttrends 2024

Bijzondere uitvaarttrends 2024

Een borrel en een frituursnack in plaats van koffie en cake. Een uitvaart krijgt in Nederland steeds vaker een feestelijke sfeer. Wij lichten enkele bijzondere uitvaarttrends van 2024 uit.

fruit afscheid def rhymz voedselbank

Fruit afscheid Def Rhymz gedoneerd aan de Voedselbank en het Leger des Heils

In plaats van traditionele rouwbloemen koos de familie van Dennis Oscar Bouman (rapper Def Rhymz) ervoor om zijn liefde voor fruit te eren. Al het fruit is gedoneerd aan de Voedselbank en het Leger des Heils. Lees meer.

dennis bouman - def rhymz - uitvaart rememberme - rotterdam - crooswijk - uitvaart rotterdam

Publiek eerbetoon voor Def Rhymz in Crooswijk

Op maandag 1 april hebben familie en vrienden afscheid genomen van Def Rhymz. Voorafgaand aan dit afscheid kregen fans de gelegenheid om tijdens een rouwstoet door de Rotterdamse Crooswijk hun laatste eer te bewijzen aan de geliefde muzikant. De familie had RememberMe de eervolle taak toevertrouwd om een memorabel en kleurrijk afscheid te organiseren voor hun geliefde Dennis.

Opbaren van een overledene: thuis of toch op locatie?

Opbaren van een overledene: thuis of toch op locatie?

Het opbaren van een overledene is een heel belangrijk onderdeel in het proces van afscheid nemen. Dit vormt een herinnering die de meeste mensen lang met zich meedragen. Daarom wil je dat het goed gebeurt en op een manier die bij je past. Wij vertellen je over de mogelijkheden.

stille crematie

Wat is een stille crematie?

Wat is een stille crematie en waarom kiest men hier eigenlijk voor? Wij vertellen hier meer over in dit artikel.

uitvaart regelen rotterdam - uitvaart rotterdam - rotterdam uitvaart - rememberme - orlanda adams

RememberMe regelt de complete uitvaart in Rotterdam

RememberMe regelt de complete uitvaart in Rotterdam. Lees hier wat wij voor jou kunnen betekenen. Uitvaart regelen Rotterdam? Je kunt ons 24/7 bereiken voor een uitvaart in Rotterdam: 085-0475508.

6 vragen en antwoorden over uitvaartverzekering

De uitvaartverzekering: vijf vragen en antwoorden

Wat is een uitvaartverzekering? Wat kost een uitvaartverzekering? Ben ik verplicht een uitvaartverzekering te nemen? Waarom zou ik dat wel of niet doen? Deze en andere vragen over de uitvaartverzekering worden beantwoord in dit artikel.

uitvaart rotterdam

RememberMe hoort het derde jaar op rij bij de beste uitvaartverzorgers op Trustoo

Als uitvaartverzorger in Rotterdam streven we er voortdurend naar om onze dienstverlening te verbeteren en families te ondersteunen na het verlies van een dierbare. We zijn vereerd dat we opnieuw erkend worden voor onze inzet en professionaliteit.

uitvaart in het buitenland

Een uitvaart in het buitenland regelen

Wat nu als jijzelf of een dierbare de wens heeft om de uitvaart in het buitenland plaats te laten vinden? Dan is het handig om je goed in te lezen in wat je zoal moet regelen en uitzoeken. Wij vertellen je er alles over.

misvattingen over uitvaarten

6 misvattingen over uitvaarten

Weet jij wat er allemaal kan en mag bij een uitvaart? Wij hebben een lijst gemaakt met de meest voorkomende misvattingen over uitvaarten. Het blijkt namelijk nog al eens voor te komen dat mensen onterecht denken dat bepaalde zaken niet mogen of kunnen.

uitvaart wensenboek

Redenen om je uitvaartwensen vast te leggen in een wensenboek

Wil je liever nog niet over je eigen uitvaart praten, maar wel alvast je uitvaartwensen vastleggen? Dan biedt een wensenboekje een goede uitkomst. In dit artikel lichten we de voordelen uit van het vastleggen van je uitvaartwensen in een wensenboek.

uitvaartverzorger met eigen opbaargelegenheid

Bijzonder: uitvaartverzorger met eigen opbaargelegenheid

Een uitvaartverzorger met eigen opbaargelegenheid. Het komt niet vaak voor, maar het bestaat wel. Uitvaartverzorging Spanjersbergh biedt deze mogelijkheid.

rozen in het water - as uitstrooien

As uitstrooien op een speciale plek

Afgelopen zomer liep Judith Sandriman op het strand. Te midden van de zwemmende kinderen en ouders zag ze iemand de as van een dierbare uitstrooien. Dit inspireerde haar om te schrijven over het uitstrooien van de as op een special plek.

Allerzielen en lichtjesavond

Allerzielen en Lichtjesavond

Op 2 november is het Allerzielen. Op deze dag vinden er op verschillende plaatsen in Nederland een Lichtjesavond plaats. Lees hier interessante informatie over Allerzielen en Lichtjesavond.

Waar komt Halloween vandaan

Waar komt Halloween vandaan?

De laatste avond van oktober staat voor velen in het teken van Halloween. Waar komt Halloween vandaan en wat heeft dit feest te maken met overledenen?

Gastenlijst voor de uitvaart: wie nodig ik uit?

Gastenlijst voor de uitvaart: wie nodig ik uit?

Het kan lastig zijn om een gastenlijst voor de uitvaart samen te stellen. Je wilt niemand teleurstellen en hebt ook nog eens een budget. Wij geven tips.

do's en don'ts uitvaart

Do's en dont's voor de uitvaart

Wij hebben een lijst met do's en dont's voor de uitvaart voor je opgesteld. Want afscheid nemen doe je maar één keer.

De Internationale Dag van de Palliatieve Zorg

De Internationale Dag van de Palliatieve Zorg

Elk jaar op de tweede zaterdag van oktober vindt de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg (IDPZ) plaats.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje