0

As & Aandenken

Met de as van jouw dierbare kun je vele mooie dingen doen. Je kan de as bijvoorbeeld uitstrooien over zee of de as laten verwerken tot diamant. We geven uitleg over wat er allemaal kan en mag met de as en hoe je met of zonder de as tot een mooi aandenken van jouw dierbare kunt komen.

Lees hieronder alle artikelen over As & Aandenken

goud onder de regenboog kleding herinneringsproduct

Herinneringsproducten van kleding bieden momenten van troost

Marieke Moerman vertelt in haar nieuwste gastblog hoe ze in opdracht van nabestaanden unieke en persoonlijke kerstcadeau's maakte van de kleding van hun overleden dierbare en op welke manier de herinneringsproducten hen momenten van troost bieden.

geschenk-cadeau geven-troostproducten om te geven-troostgeschenk-rouwgeschenk

Troostproducten om te geven

Ben je op zoek naar een geschenk om iemand die een dierbare is verloren een hart onder de riem te steken? Bekijk dan deze 5 voorbeelden van hartverwarmende troostproducten om te geven.

geschenk voor iemand in rouw

Een geschenk voor iemand in rouw

Wat is een passend geschenk voor iemand in rouw? Dat is een vraag die we vaak voorbij zien komen. Daarom geven we tien verschillende tips voor geschenken die je kunt geven aan iemand die een dierbare verkoren is. Zeker weten dat er iets tussen zit wat je geschikt vindt.

Betekenisvolle kleding uit handen geven - goud onder de regenboog - naaimachine

Betekenisvolle kleding uit handen geven

Marieke Moerman maakt van de kleding van een overleden dierbare en uniek herinneringsproduct. In haar gastblogs voor RememberMe.nl vertelt ze meer over haar werk.

Jaarlijkse herdenking van verkeersslachtoffers

Jaarlijkse herdenking van verkeersslachtoffers

Om de verkeersslachtoffers te eren, vind elk jaar op de derde zondag van november de Internationale Dag ter Herdenking van Verkeersslachtoffers plaats. Lees meer.

Wat kun je doen met de kleding van een overleden dierbare?

Wat kun je doen met de kleding van een overleden dierbare?

Ter inspiratie delen wij enkele ideeën voor wat je kunt doen met de kleding van een overleden dierbare wanneer je deze liever niet weg wilt gooien.

rouwatelier.be

Méér dan mooi rouwdrukwerk en hartverwarmende koesterattenties

Rouwatelier in Vlaanderen biedt méér dan alleen mooi rouwdrukwerk en hartverwarmende koesterattenties. Angélique Savat vertelt ons meer over hun producten, diensten en missie.

5 x Unieke locaties voor de herdenkingsdienst

5 x Unieke locaties voor de herdenkingsdienst

Ter inspiratie delen wij vijf unieke locaties voor de herdenkingsdienst. Deze locaties bieden nabestaanden de mogelijkheid om hun dierbare te herdenken op de manier zoals zij dat willen.

Bijzondere herinneringsproducten

10 x Bijzondere herinneringsproducten uitgelicht

Ter inspiratie lichten wij 10 bijzondere herinneringsproducten uit die troost bieden op momenten dat het gemis van een dierbare extra voelbaar is.

Asbewaring na de crematie

Asbewaring na de crematie

Voor de asbewaring na de crematie zijn verschillende opties mogelijk. Wij lichten een aantal mogelijkheden voor de asbewaring toe.

The Seventh Sea

The Seventh Sea - Winnaar Dutch Funeral Awards 2022-2024 in de categorie 'Herinneringsproducten'

The Seventh Sea won de Dutch Funeral Awards 2022-2024 in de categorie 'Herinneringsproducten'.

persoonlijke herdenkingsbijeenkomst

Tips voor een persoonlijke herdenkingsbijeenkomst

In dit artikel geven we tips en adviezen voor een mooie en persoonlijke herdenkingsbijeenkomst, waar je met een warm gevoel op terug kunt kijken.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje