0

As & Aandenken

Met de as van jouw dierbare kun je vele mooie dingen doen. Je kan de as bijvoorbeeld uitstrooien over zee of de as laten verwerken tot diamant. We geven uitleg over wat er allemaal kan en mag met de as en hoe je met of zonder de as tot een mooi aandenken van jouw dierbare kunt komen.

Lees hieronder alle artikelen over As & Aandenken

Op zoek naar bedrijven die iets doen met as en aandenken?

Hieronder twee bijzondere bedrijven in de spotlights.
Bekijk alle leveranciers
Jewel Concepts - Unieke sieraden met een persoonlijke afdruk

Unieke sieraden met een persoonlijke afdruk

Jewel Concepts, opgericht door de gepassioneerde goudsmid Cees Janssen, heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van unieke sieraden met een persoonlijke afdruk. Lees hier meer over dit vooruitstrevend bedrijf.

troostgeschenk

Hartverwarmende troostgeschenken voor Allerzielen

In onze webshop vind je diverse geschenksets met troostkaarsjes, speciaal samengesteld om warmte en steun te bieden. Mooi om te geven voor Allerzielen en Lichtjesavond.

Dag van de Doden

10 x Interessante weetjes over de Dag van de Doden

Dia de los Muertos, of de Dag van de Doden, is één van de meest fascinerende en betekenisvolle feesten in de Mexicaanse cultuur.

Dansend door het leven

Dansend door het leven

Maak kennis met de 88-jarige Hazel. Elke zonsondergang is zij dansend op het strand in Santa Monica (Californië) te vinden. Lees meer.

beertje-bloemen-knuffel

Bijzondere urnen voor baby's en kinderen

Natuurlijk wil je nog altijd het allerbeste en mooiste voor je kindje, daarom delen wij ter inspiratie een aantal voorbeelden van bijzondere urnen voor baby's en kinderen.

overleden huisdier herdenken

Een overleden huisdier herdenken

Een overleden huisdier herdenken kan op verschillende manieren. Ter inspiratie zetten wij 6 bijzondere manieren van herdenken voor je op een rij.

memory jar-wensen in pot

Memory Jar: een pot vol herinneringen

Vraag gasten om herinneringen op te schrijven over de overledene en verzamel deze in een memory jar voor de nabestaanden. Lees er hier alles over.

Social media accounts na overlijden

Social media accounts na overlijden

In dit artikel bespreken we wat je als nabestaande kunt doen als het gaat om de social media accounts na het overlijden van een dierbare.

herinneringstatoeage

Dochter laat tatoeage zetten voor vader met Alzheimer

Momenteel gaat het filmpje van Isabel en haar vader viral. We snappen wel waarom … Onlangs werd Alzheimer bij hem ontdekt. Om zijn herinneringen levendig te houden, besloot Isabel om een speciale tatoeage te laten zetten. Lees meer.

Een deken vol herinneringen

Een deken vol herinneringen

"Zeven grote dozen vol met kleren, allemaal netjes door haar zoon gelabeld en met een touwtje dichtgebonden, omdat ze anders niet dicht blijven zitten." Marieke Moerman vertelt hoe zij hier uiteindelijk een mooie deken vol herinneringen van heeft gemaakt.

Tastbare herinneringen van gebruikte spullen en kleding

Tastbare herinneringen van gebruikte spullen en kleding

Als je de gebruikte spullen en gedragen kleding van je dierbare niet wilt weggooien, kun je hier een unieke tastbare herinnering van laten maken. Ter inspiratie hebben wij 5 voorbeelden van bijzondere tastbare herinneringen op een rijtje gezet.

bloem op lege stoel bruiloft

10 x Een overleden dierbare herdenken op je bruiloft

De afwezigheid van een speciaal persoon is op een bijzondere dag waarop je het ja-woord geeft aan de liefde van je leven extra voelbaar. Ter inspiratie delen wij 10 ideeën om een overleden dierbare te herdenken op je bruiloft.  

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje