Muziek

Tijdens de uitvaart wordt er vaak uitvaartmuziek gedraaid, dat kan bijvoorbeeld de favoriete muziek van de overledene zijn of muziek waarin een mooie boodschap verscholen ligt. Je kunt een cd opzetten maar er zijn ook muzikanten die speciaal voor de uitvaart kunnen worden ingehuurd. Lees hieronder meer over uitvaartmuziek.

Lees hieronder alle artikelen over uitvaartmuziek

Live muziek tijdens de uitvaart

Live muziek tijdens de uitvaart

Tijdens de uitvaart kun je muziek laten horen. Maar wist je dat er ook steeds vaker voor live muziek tijdens de uitvaart wordt gekozen? Wij leggen uit wat er allemaal mogelijk is en waarom live muziek heel fijn kan zijn.

Nederlandstalige Uitvaartmuziek

Nederlandstalige uitvaartmuziek: 10 populaire liederen

We hebben populaire Nederlandstalige uitvaartmuziek voor je op een rijtje gezet. We geven je 10 nummers die mooi zijn om tijdens de uitvaart te draaien.

uitvaartmuziek 2017

Moderne uitvaartmuziek 2017: vijf liedjes ter inspiratie

Met behulp van muziek worden herinneringen gemaakt en roep je ook herinneringen op. Daarom kan muziek zo mooi worden gebruikt op de uitvaart. Wij geven je een lijst met uitvaartmuziek 2017. De vijf beste nummers leggen wij aan je voor.

muziek op een uitvaart

"Geen optreden is zo intiem als tijdens een uitvaart"

Daniëlle Lous is al zo'n twintig jaar zangeres. Een van de dingen die zij doet is het verzorgen van muziek op een uitvaart.

moderne uitvaartmuziek

Moderne uitvaartmuziek: tien liedjes ter inspiratie

Muziek is een belangrijk onderdeel van bijna iedere uitvaart. Maar welke nummers kies je? Wij geven 10 voorbeelden van moderne uitvaartmuziek.

Dansen op een uitvaart

Dansen op een uitvaart: de mogelijkheden

Het klinkt vreemd: dansen wanneer er iemand overleden is. Toch kan dans troostend werken en emoties een plek geven. Kies jij voor dansen op een uitvaart?

Ferry van Leeuwen op Funeral Fair

Singer songwriter Ferry van Leeuwen op Funeral Fair

Kom naar het optreden van Ferry van Leeuwen op Funeral Fair. Hij zal prachtige en gevoelige liederen ten gehore brengen met zijn akoestische gitaar.

Smartlappenkoor op Funeral Fair

Meezingen met smartlappenkoor op Funeral Fair

Tranen met Tuiten, een smartlappenkoor op Funeral Fair, zal met hart en ziel liederen zingen van Nederlandse bodem. Je bent welkom om mee te zingen!

rouwmuziek

Rouwmuziek: nummers die Nederlanders luisteren

Naar welke rouwmuziek luisteren wij Nederlanders eigenlijk, in tijden van verdriet? Wij sommen de populaire nummers voor je op.

redactie's choice 1

Redactie's choice: muziek voor de uitvaart

We willen heel veel van jullie weten, maar draaien vandaag de rollen eens om! Want hoe zien wij onze uitvaart voor ons? Vandaag in de schijnwerpers: muziek.

Uitvaartmuziek uit 2015

Uitvaartmuziek uit 2015

Op zoek naar een modern nummer voor de begrafenis? Vind hier een overzicht aan inspiratie van uitvaartmuziek uit 2015 en vind een geschikt lied.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje