0

Uitvaartthema's

Een uitvaart kun je een persoonlijke invulling geven. Soms kan een beetje hulp je hierbij helpen. Daarom geven we je een indruk van 6 mogelijke uitvaartthema’s. Wellicht spreekt een van de thema’s of een combinatie hiervan je aan. Uiteraard kun je ook een eigen thema of invulling bedenken.

Lees hier artikelen over uitvaartthema's

Moderne nummers voor de uitvaart uit 2023

Moderne nummers voor de uitvaart uit 2023

Wij hebben een selectie gemaakt van moderne nummers voor de uitvaart uit 2023. Kijk en luister met ons mee!

uitvaart regelen rotterdam - uitvaart rotterdam - rotterdam uitvaart - rememberme - orlanda adams

RememberMe regelt de complete uitvaart in Rotterdam

RememberMe regelt de complete uitvaart in Rotterdam. Lees hier wat wij voor jou kunnen betekenen. Uitvaart regelen Rotterdam? Je kunt ons 24/7 bereiken voor een uitvaart in Rotterdam: 085-0475508.

De waarde van uitvaartvideografie

De waarde van uitvaartvideografie

Een zorgvuldig samengestelde uitvaartvideo kan zeer waardevol zijn voor het rouwproces. Wij vertellen hier meer over in dit artikel.

herinneringsdoosje als rouwbedankje

Herinneringsdoosje als rouwbedankje

Samen een overleden dierbare gedenken bij een uitvaart is bijzonder. Met een herinneringsdoosje als rouwbedankje kan je de gasten bedanken en troosten.

uitvaart rotterdam

RememberMe hoort het derde jaar op rij bij de beste uitvaartverzorgers op Trustoo

Als uitvaartverzorger in Rotterdam streven we er voortdurend naar om onze dienstverlening te verbeteren en families te ondersteunen na het verlies van een dierbare. We zijn vereerd dat we opnieuw erkend worden voor onze inzet en professionaliteit.

natuurlijk herdenken

Herdenken voor natuurliefhebbers

Een paar mogelijke, mooie manieren om een overleden dierbare te gedenken liggen in de natuur om ons heen. Wij geven tips voor natuurlijk herdenken. Heb je er bijvoorbeeld wel eens gedacht om met de as van een dierbare een boom te laten groeien?

persoonlijke kerstboom

Een persoonlijke kerstboom vol herinneringen

Tijdens de kerstdagen kun je een dierbare herdenken met een kerstboom vol herinneringen. Lees hier tips en inspiratie om jouw boom te versieren.

uitvaart wensenboek

Redenen om je uitvaartwensen vast te leggen in een wensenboek

Wil je liever nog niet over je eigen uitvaart praten, maar wel alvast je uitvaartwensen vastleggen? Dan biedt een wensenboekje een goede uitkomst. In dit artikel lichten we de voordelen uit van het vastleggen van je uitvaartwensen in een wensenboek.

Jewel Concepts - Unieke sieraden met een persoonlijke afdruk

Unieke sieraden met een persoonlijke afdruk

Jewel Concepts, opgericht door de gepassioneerde goudsmid Cees Janssen, heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van unieke sieraden met een persoonlijke afdruk. Lees hier meer over dit vooruitstrevend bedrijf.

Dag van de Doden

10 x Interessante weetjes over de Dag van de Doden

Dia de los Muertos, of de Dag van de Doden, is één van de meest fascinerende en betekenisvolle feesten in de Mexicaanse cultuur.

Dag van de Doden

10 x Interessante weetjes over de Dag van de Doden

Dia de los Muertos, of de Dag van de Doden, is één van de meest fascinerende en betekenisvolle feesten in de Mexicaanse cultuur.

do's en don'ts uitvaart

Do's en dont's voor de uitvaart

Wij hebben een lijst met do's en dont's voor de uitvaart voor je opgesteld. Want afscheid nemen doe je maar één keer.

beertje-bloemen-knuffel

Bijzondere urnen voor baby's en kinderen

Natuurlijk wil je nog altijd het allerbeste en mooiste voor je kindje, daarom delen wij ter inspiratie een aantal voorbeelden van bijzondere urnen voor baby's en kinderen.

Alternatieven voor een condoleanceboek

Alternatieven voor een condoleanceboek

Een condoleanceboek is meestal een eenvoudig boekje of een map waarin de gasten van de uitvaart een berichtje kunnen achterlaten die de nabestaanden op een later moment kunnen teruglezen.

lotgenotengroep voor nabestaanden

Lotgenotengroep voor nabestaanden: past dit bij mij?

Een lotgenotengroep voor nabestaanden kan een uitkomst zijn bij de verwerking van jouw verdriet. Lees hier alles over wat een lotgenotengroep inhoudt en ontdek of dit bij je past of niet.

memory jar-wensen in pot

Memory Jar: een pot vol herinneringen

Vraag gasten om herinneringen op te schrijven over de overledene en verzamel deze in een memory jar voor de nabestaanden. Lees er hier alles over.

diy uitvaart

Een DIY uitvaart: waar kun je aan denken?

In een wereld waar personalisatie en creativiteit steeds belangrijker worden, is het niet verrassend dat er een opkomende trend is in de uitvaartwereld: Do It Yourself (DIY) uitvaarten. Lees hier meer over.

unieke urnen

8 x Unieke urnen uitgelicht

Ben je op zoek naar een mooie en unieke urn die de persoonlijkheid én het leven van jouw dierbare eer aandoet. Bekijk dan eens deze acht unieke urnen:

uitvaartvideografie

Uitvaartvideografie: voor nu en voor later

Er wordt steeds vaker gekozen voor uitvaartvideografie. Het is een manier om de mooie en belangrijke momenten van de uitvaart vast te leggen zodat je het altijd terug kunt kijken. Wij vertellen je meer over uitvaartvideografie.

decoratie-slinger-gekleurde-vlaggen

Het leven van een overleden dierbare vieren

Het verlies van een dierbare is nooit gemakkelijk te dragen, maar gelukkig zijn er genoeg manieren om zijn of haar leven te vieren en de bijzondere herinneringen levend te houden, met een lach en een traan. Wij delen enkele tips om het leven van een overleden dierbare te vieren.

condoleance

Tips voor een informele condoleance

Bij een uitvaart is het gebruikelijk dat de genodigden de nabestaanden condoleren. Vaak ontstaat er een rij van mensen. Niet iedereen vindt het fijn dat er zo een rij ontstaat. Wij delen tips voor een informele condoleance.

natuurbegraafplaats zomerlanden

Ontdek de uitnodigende natuur van natuurbegraafplaats Zomerlanden

Sinds juli 2021 is Zuid-Holland een natuurbegraafplaats rijker: Zomerlanden, een gebied van maar liefst 9 hectare in Heinenoord, gelegen in de Hoeksche Waard. Lees meer over de uitnodigende natuur van Zomerlanden.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje