0

Een uniek leven verdient een uniek afscheid
Een uitvaart regelen in Delft? Bel ons: 085-0475508 (24/7).

Uitvaart regelen Delft

Wij regelen de complete uitvaart in Delft

RememberMe staat voor een afscheid met een gekleurd randje, een afscheid dat helemaal bij jou past. Aan de hand van jouw wensen stellen wij de perfecte uitvaart in Delft samen. Samen bespreken we de diverse bijzondere mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid binnen jouw budget. Je kunt ons 24/7 bereiken voor een uitvaart in Delft: 085-0475508.

Geen woorden, maar daden!

Bellen085 0475508 (24/7)
Onze uitgangspunten

Jouw wensen centraal

Een persoonlijke aanpak

Transparantie over prijzen

Een uitvaart in een specifiek thema

Niks moet alles mag

Jouw wensen centraal

Wij bieden een passend afscheid in Delft, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Hoe zie jij de uitvaart voor je? Heb je al nagedacht over de uitvaartcatering? Kies je voor koffie met een plakje cake of vervang je deze liever door een verfrissend drankje met een Delftse bol of een Delfts bruggetje? Het maakt niet uit waar je voor kiest, zolang het maar bij jou past. Wij luisteren naar al jouw wensen en bespreken de vele mogelijkheden die hierop aansluiten.

uitvaart regelen
uitvaart regelen

Een persoonlijke aanpak

Wij denken graag met je mee, zodat jij een uitvaart krijgt die echt bij jou past. Het regelen van een persoonlijke uitvaart in Delft vraagt immers om een persoonlijke aanpak. 

Transparantie over prijzen

Een van onze speerpunten is om helder te communiceren over de mogelijkheden alsook over de prijzen. We zorgen altijd dat we binnen het door jou benoemde budget blijven en leggen bepaalde keuzes die meer of juist minder kosten graag aan je voor.

uitvaart regelen
uitvaart regelen

Niks moet alles mag

Niks moet alles mag, voor ons is niets te gek. Wij werken samen met veel bijzondere bedrijven in Delft, door heel Nederland en ook daarbuiten. Hierdoor kunnen we al je wensen realiseren op het gebied van uitvaart en rouw. Neem eens een kijkje op onze leverancierspagina om een idee te krijgen van alle mogelijkheden voor een uitvaart in Delft.

Een Delftse uitvaart regelen in een specifiek thema

Om wat meer beeld te geven bij wat er allemaal kan en mag leggen wij een aantal thema uitvaarten aan je voor. Zo kun je zien dat we een uitvaart op vele verschillende manieren voor je kunnen inrichten. Uiteraard bieden we buiten de thema’s nog vele andere mogelijkheden voor een uitvaart in Delft.

uitvaart regelen

Uitvaart Delft regelen? Bekijk onze tips!

Bekijk hieronder ook eens onze tips om te ontdekken hoe je invulling kunt geven aan bepaalde onderdelen van de uitvaart. Denk aan het schrijven van de rouwkaart, catering ideetjes, advies voor het geven van een speech, mooie voorbeelden van uitvaartmuziek en mooie quotes en gedichten.

muzieknummers voor een uitvaart in Rotterdam

Meest gekozen muzieknummers voor een uitvaart in Rotterdam

Van 'Time To Say Goodbye' van Andrea Bocelli en Sarah Brightman tot 'Always On My Mind' van Elvis Presley. In dit artikel lichten we de vijf meest gekozen muzieknummers voor een uitvaart in Rotterdam uit.

Afscheidsinspiratie-dag

PERSBERICHT 24 APRIL - Afscheidsinspiratie-dag een unieke beleving! Stap over die drempel.

Op zondag 2 juni 2024 zal er op Landgoed de Salentein in Nijkerk de Afscheidsinspiratie-dag plaatsvinden. Waar landelijke en regionale organisaties en ondernemingen inspiratie, informatie, en beleving samenbrengen op het gebied van Afscheid.  

eenzame uitvaart

De Eenzame Uitvaart: een poëtisch saluut

De kern van de Eenzame Uitvaart draait om het schenken van een waardig en respectvol afscheid aan overledenen die het ontbreekt aan familie, vrienden of een sociaal netwerk. Lees meer.

overleden dierbare herdenken

6 tips om je overleden dierbare te herdenken

Een overleden dierbare herdenken kan op verschillende bijzondere manieren. Ter inspiratie geven wij 6 tips om je overleden dierbare te herdenken. Lees je mee?

Bijzondere uitvaarttrends 2024

Bijzondere uitvaarttrends 2024

Een borrel en een frituursnack in plaats van koffie en cake. Een uitvaart krijgt in Nederland steeds vaker een feestelijke sfeer. Wij lichten enkele bijzondere uitvaarttrends van 2024 uit.

hart - vlam

Een berichtje van mij

Lees hier het gedicht 'Een berichtje van mij' van Ilone Krukkert.

Rouwen in de puberteit

Rouwen in de puberteit: wat te doen als ouder?

Rouwen in de puberteit kan een zware opgave zijn. Daarom geven wij een aantal tips die je kunnen helpen als je te maken hebt met een rouwende puber.

Dingen die je kunnen helpen bij het rouwen

Dingen die je kunnen helpen bij het rouwen

Het rouwen om een dierbare is al lastig genoeg. Daarom bij deze een lijstje met dingen die je kunnen helpen bij het rouwen. 

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje