Actueel

Wij speuren dagelijks de media af, op zoek naar bijzondere, ontroerende, gekke en bizarre nieuwtjes op het gebied van uitvaart en rouw. De meest opvallende items delen we hieronder.

Plan de uitvaart online

Maak vandaag nog gebruik van onze gratis planning tools voor de uitvaart.

Meer informatie
misvattingen over uitvaarten

6 misvattingen over uitvaarten

Weet jij wat er allemaal kan en mag bij een uitvaart? Wij hebben een lijst gemaakt met de meest voorkomende misvattingen over uitvaarten. Het blijkt namelijk nog al eens voor te komen dat mensen onterecht denken dat bepaalde zaken niet mogen of kunnen.

Nationale broer en zus dag

Mooie quotes voor Nationale Broer en Zus dag

Vandaag is het Nationale Broer en Zus dag. Op deze dag laten veel mensen aan hun broer of zus weten hoeveel hij of zij voor hen betekent.

Gezond oud worden

Waarom wordt het Hunza-volk zo oud?

Wat is het geheim van gezond oud worden? Het antwoord op dit vraagstuk ligt misschien wel in de afgelegen Hunza-vallei in Noord-Pakistan.

Wat is orgaandonatie

Wat is orgaandonatie?

Wat is orgaandonatie en wat betekent dit voor de nabestaanden? Wij hebben het voor je uitgezocht en een lijstje gemaakt met zeven zaken die je moet weten.

kleertjes voor prematuur overleden kindjes

Uitvaartverzorgster maakt kleertjes voor prematuur overleden kindjes

De Britse uitvaartverzorgster LeighAnne maakt kleertjes voor prematuur overleden kindjes. Een bijzondere activiteit die veel steun biedt aan ouders.

vergeten grafstenen

Amerikaan laat vergeten grafstenen weer blinken

De Amerikaan Andrew Lumish poetst vergeten grafstenen van veteranen schoon. Hij hoopt zo hun verhaal terug tot leven te brengen.

begraven of uitgestrooid, Week van de Begraafplaats

Redactie's Choice: waar wil jij begraven of uitgestrooid worden?

In redactie's choice geven wij jullie een kijkje in ons team. Dit keer vragen wij: waar wil jij begraven of uitgestrooid worden?

tattoo van dierbaren

Inspirerend: herinneringstatoeage voor Manchester

De aanslag in Manchester zorgt ervoor dat inwoners van de stad een herinneringstattoo laten zetten. Een tattoo van dierbaren is een mooie vorm van gedenken.

duurzame uitvaart, Week van de Begraafplaats

Week van de Begraafplaats 2017: duurzame uitvaart

Eind mei begint de Week van de Begraafplaats 2017. Dit jaar staat de week in het thema van de duurzame uitvaart. Wij spreken twee duurzame begraafplaatsen.

oudste skydiver

Bijzonder: 101-jarige man wordt oudste skydiver

Een 101-jarige man uit Engeland wilde graag eens parachutespringen. Met zijn sprong werd hij in een klap de oudste skydiver ter wereld.

Funeral Fair krijgt een dikke voldoende!

Funeral Fair krijgt een dikke voldoende!

Op 9 april vond onze eerste Funeral Fair plaats. We waren erg benieuwd hoe de standhouders deze beurs hebben ervaren en hielden daarom een enquête.

poll over uitvaartvoorkeuren

De uitslagen van onze poll zijn bekend

De afgelopen weken vroegen wij onze volgers om een korte poll over uitvaartvoorkeuren te beantwoorden. De resultaten zijn nu bekend.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje