Actueel

Wij speuren dagelijks de media af, op zoek naar bijzondere, ontroerende, gekke en bizarre nieuwtjes op het gebied van uitvaart en rouw. De meest opvallende items delen we hieronder.

Bijzondere bijstand

Kennisbijeenkomst 'Bijzondere bijstand; bewaken en verdiepen'

Vrijwilligersorganisatie stichting SamSam Uitvaartcoaching geeft tijdens het Funeral Fair Festival op zondag 3 juli een kennisbijeenkomst 'Bijzondere bijstand; bewaken en verdiepen' voor uitvaartondernemers.

social media telefoon

Wat moet er na mijn overlijden met mijn social media gebeuren?

Heb jij al eens nagedacht over wat er met jouw social media accounts moet gebeuren als je komt te overlijden? Rob Bruntink vertelt over de digitale voetafdruk die we achterlaten na overlijden.

Kindercafé 'Rouw met een rietje'

Kindercafé 'Rouw met een rietje'

Samen met Kinderpraktijk Villa Hoep en Rouwloods uitvaartbegeleiding presenteert RememberMe het Kindercafé 'Rouwen met een rietje'! Een workshop voor kinderen en ouders.

wade vouwen

Inspiratieworkshop wade vouwen op bijzondere manieren

Meld je aan voor de workshops wade vouwen op bijzondere manieren met Cocon-Textiles, SaraMare en Valentine Kempynck tijdens het Funeral Fair Festival op 2 en 3 juli.

Workshop: 'Hoe bewaak je je kracht als uitvaartondernemer?'

Workshop: 'Hoe bewaak je je kracht als uitvaartondernemer?'

Kom naar de workshop 'Hoe bewaak je je kracht als uitvaartondernemer' tijdens het Funeral Fair Festival. De workshop wordt verzorgd door Jessica Matitaputtij, ervaren docent in verschillende massage technieken.

Leer alles over de Javaanse rituele bewassing

Workshop: 'Leer alles over de Javaanse rituele bewassing'

Leer alles over de Javaanse rituele bewassing tijdens de workshop van Judith Sandriman op 2 en 3 juli tijdens het Funeral Fair Festival.

ontmoetingscafe funeral fair festival

Bezoek het Ontmoetingscafé tijdens het Funeral Fair Festival

Moet jij een dierbare missen en sta je open voor het ontmoeten van nieuwe mensen? Bezoek dan het Ontmoetingscafé tijdens het Funeral Fair Festival in de Tuinen van Appeltern op 2 en 3 juli 2022.

Het Funeral Fair Festival: een uitvaartbeurs voor jong en oud!

Het Funeral Fair Festival: een uitvaartbeurs voor jong en oud!

Op 2 en 3 juli organiseert RememberMe voor de tweede keer het Funeral Fair Festival in de Tuinen van Appeltern. Deze outdoor uitvaartbeurs is een leuk en leerzaam uitstapje voor jong en oud.

erfstukken gratis taxeren

Laat je erfstukken gratis taxeren tijdens het Funeral Fair Festival!

Tijdens het Funeral Fair Festival in de Tuinen van Appeltern kun je op 3 juli jouw erfstukken gratis laten taxeren door BVA Auctions.

onsterfelijke dieren

Bizar: deze 6 dieren worden eeuwenoud of zijn zelfs onsterfelijk!

Het eeuwige leven... Wij mensen hebben nog niet meegemaakt onsterfelijk te zijn. Echter, sommige dieren wel. Wij bespreken 6 onsterfelijke dieren.

Try before you die: uitvaartkisten uitproberen in Japan

Try before you die: uitvaartkisten uitproberen in Japan

In Japan is het heel normaal om op uitvaartbeurzen- en seminars uitvaartkisten uit te proberen. Lees hier meer over de zogenoemde Japan coffin experience.

Kindertolk helpt ouders met een overleden kind

Kindertolk helpt ouders met een overleden kind

Collinda de Groot, kindertolk en zielscoach, helpt ouders die een kind verloren hebben in hun zoektocht naar antwoorden. Ze vertelt ons meer over haar bijzondere werk.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje