Een uniek leven verdient een uniek afscheid

Uitvaart regelen

Wij regelen de complete uitvaart

RememberMe staat voor een uitvaart met een gekleurd randje. Dit houdt in dat wij de uitvaart regelen zoals jij het voor ogen hebt. We luisteren naar jouw wensen en stellen aan de hand hiervan de perfecte uitvaart samen, passend binnen jouw budget. Ons motto: niets moet alles mag. We verzorgen uitvaarten door het hele land. Neem 24/7 contact met ons op.

Bellen085 0475508 (24/7)
Onze uitgangspunten

Jouw wensen centraal

Een persoonlijke aanpak

Transparantie over prijzen

Een uitvaart in een specifiek thema

Niks moet alles mag

Jouw wensen centraal

Wij bieden een passend afscheid, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Wil je de uitvaart organiseren in een uitvaartcentrum, in een landhuis of liever thuis? Wil je koffie met een zoete lekkernij of liever een wijntje met iets hartigs? Al deze en vele andere vragen komen in het gesprek met de uitvaartondernemer terug.

uitvaart regelen
uitvaart regelen

Een persoonlijke aanpak

Wil je een persoonlijke uitvaart regelen? Dan heb je een uitvaartondernemer nodig die goed met je meedenkt. De uitvaartondernemers waar wij mee samenwerken zijn verspreid over heel Nederland en hebben een persoonlijke aanpak. Als je contact met ons opneemt, zullen we een of meerdere uitvaartondernemers aan je voorstellen waarbij jij uiteindelijk de keuze maakt om er wel of geen gebruik van te maken.

Transparantie over prijzen

Een van onze speerpunten is om helder te communiceren over prijzen, zowel vooraf als achteraf. Wij hanteren een vaste fee voor de bemiddeling en het regelen van de uitvaart. Daarnaast zijn we heel helder over de prijzen van alle bijkomende producten en diensten waarvoor je kiest.

uitvaart regelen
uitvaart regelen

Niks moet alles mag

Voor ons is niets te gek. Wij werken samen met heel veel verschillende bedrijven waardoor vrijwel al je wensen gerealiseerd kunnen worden. Neem eens een kijkje bij deze bedrijven om een idee te krijgen van alle mogelijkheden.

Een uitvaart regelen in een specifiek thema

Om wat meer beeld te geven bij wat er allemaal kan en mag leggen wij een aantal thema uitvaarten aan je voor. Zo kun je zien dat we een uitvaart op vele verschillende manieren voor je kunnen inrichten. Uiteraard bieden we buiten de thema’s nog vele andere mogelijkheden.

uitvaart regelen

Uitvaart regelen? Bekijk onze tips!

Bekijk hieronder ook eens onze tips om te ontdekken hoe je invulling kunt geven aan bepaalde onderdelen van de uitvaart. Denk aan het schrijven van de rouwkaart, catering ideetjes, advies voor het geven van een speech, mooie voorbeelden van uitvaartmuziek en mooie quotes en gedichten.

ruimte om te rouwen

Je moet het wel zelf doen maar niet alleen

Sabina Krijger is rouwbegeleider. In dit gastblog vertelt ze een bijzonder verhaal over het helpen van een tienermeisje dat geen ruimte om te rouwen ervaart en worstelt met het recente overlijden van haar moeder.

uitvaartmuziek 2017

Moderne uitvaartmuziek 2017: vijf liedjes ter inspiratie

Met behulp van muziek worden herinneringen gemaakt en roep je ook herinneringen op. Daarom kan muziek zo mooi worden gebruikt op de uitvaart. Wij geven je een lijst met uitvaartmuziek 2017. De vijf beste nummers leggen wij aan je voor.

 misverstanden over rouw- en verliesverwerking

Tien misverstanden over rouw- en verliesverwerking

Rouw kent verschillende uitingsvormen en iedereen heeft een andere kijk op de manier waarop verlies moet worden verwerkt. Er bestaan hierin ook wat hardnekkige aannames die niet altijd kloppen. Hieronder hebben we de top tien meest voorkomende misverstanden over rouw en verliesverwerking uitgelicht.

uitvaartthema

Uitvaartthema kiezen voor een mooi afscheid

Een afscheid invullen is nog zo makkelijk niet. Een uitvaartthema kan je helpen om een uitvaart geheel in stijl vorm te geven. Wij geven je tien voorbeelden van mogelijke uitvaartthema's.

Uitvaart in besloten kring

Uitvaart in besloten kring

Nee hoor, een uitvaart hoeft helemaal niet massaal te zijn. Je kunt namelijk ook kiezen voor een uitvaart in besloten kring. Wij vertellen je de ins & out. 

Omgaan met iemand die terminaal is

Tips voor het omgaan met iemand die terminaal is

Hoe moet je als omstanders omgaan met iemand die terminaal is? Het is en blijft een lastig ding. Wij geven je een aantal handige tips en adviezen.

Checklist voor het regelen van de uitvaart

Checklist voor het regelen van de uitvaart

Wat moet je regelen bij het overlijden van een dierbare? Deze checklist voor het regelen van de uitvaart biedt ondersteuning. We geven tips waar je op moet letten vlak na het overlijden, maar ook voor het regelen van de uitvaart en na afloop van de uitvaart.

Ik wil niet wachten

Ik wil niet wachten

Lees hier het gedicht 'Ik wil niet wachten' van Margriet Adema. Ook vind je hier meer gedichten over rouw en verlies.

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje