0

Een uniek leven verdient een uniek afscheid
Een uitvaart regelen? Bel ons 085-0475508 (24/7).

Uitvaart regelen

Wij regelen de complete uitvaart

RememberMe staat voor een uitvaart met een gekleurd randje. Dit houdt in dat wij de uitvaart regelen zoals jij het voor ogen hebt. We luisteren naar jouw wensen en stellen aan de hand hiervan de perfecte uitvaart samen, passend binnen jouw budget. Ons motto: niets moet alles mag. We verzorgen uitvaarten door het hele land. Neem 24/7 contact met ons op.

Bellen085 0475508 (24/7)
Onze uitgangspunten

Jouw wensen centraal

Een persoonlijke aanpak

Transparantie over prijzen

Een uitvaart in een specifiek thema

Niks moet alles mag

Jouw wensen centraal

Wij bieden een passend afscheid, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Wil je de uitvaart organiseren in een uitvaartcentrum, in een landhuis of liever thuis? Wil je koffie met een zoete lekkernij of liever een wijntje met iets hartigs? Al deze en vele andere vragen komen in het gesprek met de uitvaartondernemer terug.

uitvaart regelen
uitvaart regelen

Een persoonlijke aanpak

Wil je een persoonlijke uitvaart regelen? Dan heb je een uitvaartondernemer nodig die goed met je meedenkt. De uitvaartondernemers waar wij mee samenwerken zijn verspreid over heel Nederland en hebben een persoonlijke aanpak. Als je contact met ons opneemt, zullen we een of meerdere uitvaartondernemers aan je voorstellen waarbij jij uiteindelijk de keuze maakt om er wel of geen gebruik van te maken.

Transparantie over prijzen

Een van onze speerpunten is om helder te communiceren over de mogelijkheden alsook over de prijzen. We zorgen altijd dat we binnen het door jou benoemde budget blijven en leggen bepaalde keuzes die meer of juist minder kosten graag aan je voor.

uitvaart regelen
uitvaart regelen

Niks moet alles mag

Voor ons is niets te gek. Wij werken samen met heel veel verschillende bedrijven waardoor vrijwel al je wensen gerealiseerd kunnen worden. Neem eens een kijkje bij deze bedrijven om een idee te krijgen van alle mogelijkheden.

Een uitvaart regelen in een specifiek thema

Om wat meer beeld te geven bij wat er allemaal kan en mag leggen wij een aantal thema uitvaarten aan je voor. Zo kun je zien dat we een uitvaart op vele verschillende manieren voor je kunnen inrichten. Uiteraard bieden we buiten de thema’s nog vele andere mogelijkheden.

uitvaart regelen

Uitvaart regelen? Bekijk onze tips!

Bekijk hieronder ook eens onze tips om te ontdekken hoe je invulling kunt geven aan bepaalde onderdelen van de uitvaart. Denk aan het schrijven van de rouwkaart, catering ideetjes, advies voor het geven van een speech, mooie voorbeelden van uitvaartmuziek en mooie quotes en gedichten.

muzieknummers voor een uitvaart in Rotterdam

Meest gekozen muzieknummers voor een uitvaart in Rotterdam

Van 'Time To Say Goodbye' van Andrea Bocelli en Sarah Brightman tot 'Always On My Mind' van Elvis Presley. In dit artikel lichten we de vijf meest gekozen muzieknummers voor een uitvaart in Rotterdam uit.

eenzame uitvaart

De Eenzame Uitvaart: een poëtisch saluut

De kern van de Eenzame Uitvaart draait om het schenken van een waardig en respectvol afscheid aan overledenen die het ontbreekt aan familie, vrienden of een sociaal netwerk. Lees meer.

overleden dierbare herdenken

6 tips om je overleden dierbare te herdenken

Een overleden dierbare herdenken kan op verschillende bijzondere manieren. Ter inspiratie geven wij 6 tips om je overleden dierbare te herdenken. Lees je mee?

Bijzondere uitvaarttrends 2024

Bijzondere uitvaarttrends 2024

Een borrel en een frituursnack in plaats van koffie en cake. Een uitvaart krijgt in Nederland steeds vaker een feestelijke sfeer. Wij lichten enkele bijzondere uitvaarttrends van 2024 uit.

hart - vlam

Een berichtje van mij

Lees hier het gedicht 'Een berichtje van mij' van Ilone Krukkert.

Rouwen in de puberteit

Rouwen in de puberteit: wat te doen als ouder?

Rouwen in de puberteit kan een zware opgave zijn. Daarom geven wij een aantal tips die je kunnen helpen als je te maken hebt met een rouwende puber.

Dingen die je kunnen helpen bij het rouwen

Dingen die je kunnen helpen bij het rouwen

Het rouwen om een dierbare is al lastig genoeg. Daarom bij deze een lijstje met dingen die je kunnen helpen bij het rouwen. 

emoties en agressie op begraafplaatsen

PERSBERICHT 4 APRIL - Themadag ‘Omgaan met emoties & agressie op begraafplaatsen’

Themadag – Omgaan met emoties & agressie op begraafplaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje