Een uniek leven verdient een uniek afscheid

Uitvaart regelen

Wij regelen de complete uitvaart

RememberMe staat voor een uitvaart met een gekleurd randje. Dit houdt in dat wij de uitvaart regelen zoals jij het voor ogen hebt. We luisteren naar jouw wensen en stellen aan de hand hiervan de perfecte uitvaart samen, passend binnen jouw budget. Ons motto: niets moet alles mag. We verzorgen uitvaarten door het hele land. Neem 24/7 contact met ons op.

Bellen085 0475508 (24/7)
Onze uitgangspunten

Jouw wensen centraal

Een persoonlijke aanpak

Transparantie over prijzen

Een uitvaart in een specifiek thema

Niks moet alles mag

Jouw wensen centraal

Wij bieden een passend afscheid, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Wil je de uitvaart organiseren in een uitvaartcentrum, in een landhuis of liever thuis? Wil je koffie met een zoete lekkernij of liever een wijntje met iets hartigs? Al deze en vele andere vragen komen in het gesprek met de uitvaartondernemer terug.

uitvaart regelen
uitvaart regelen

Een persoonlijke aanpak

Wil je een persoonlijke uitvaart regelen? Dan heb je een uitvaartondernemer nodig die goed met je meedenkt. De uitvaartondernemers waar wij mee samenwerken zijn verspreid over heel Nederland en hebben een persoonlijke aanpak. Als je contact met ons opneemt, zullen we een of meerdere uitvaartondernemers aan je voorstellen waarbij jij uiteindelijk de keuze maakt om er wel of geen gebruik van te maken.

Transparantie over prijzen

Een van onze speerpunten is om helder te communiceren over de mogelijkheden alsook over de prijzen. We zorgen altijd dat we binnen het door jou benoemde budget blijven en leggen bepaalde keuzes die meer of juist minder kosten graag aan je voor.

uitvaart regelen
uitvaart regelen

Niks moet alles mag

Voor ons is niets te gek. Wij werken samen met heel veel verschillende bedrijven waardoor vrijwel al je wensen gerealiseerd kunnen worden. Neem eens een kijkje bij deze bedrijven om een idee te krijgen van alle mogelijkheden.

Een uitvaart regelen in een specifiek thema

Om wat meer beeld te geven bij wat er allemaal kan en mag leggen wij een aantal thema uitvaarten aan je voor. Zo kun je zien dat we een uitvaart op vele verschillende manieren voor je kunnen inrichten. Uiteraard bieden we buiten de thema’s nog vele andere mogelijkheden.

uitvaart regelen

Uitvaart regelen? Bekijk onze tips!

Bekijk hieronder ook eens onze tips om te ontdekken hoe je invulling kunt geven aan bepaalde onderdelen van de uitvaart. Denk aan het schrijven van de rouwkaart, catering ideetjes, advies voor het geven van een speech, mooie voorbeelden van uitvaartmuziek en mooie quotes en gedichten.

Uitvaart op een landgoed

Uitvaart in beeld: Uitvaart op een landgoed

In de reeks uitvaart in beeld geven we inspiratie voor bijzondere uitvaarten. Dit keer voor een uitvaart op een landgoed. We laten aan de hand van foto's zien hoe een uitvaart op een landgoed er uit kan zien en geven tips hoe je dit kunt organiseren.

Hoe wil jij herinnerd worden?

Hoe wil jij herinnerd worden?

Gastblogger en kunstzinnig verliesbegeleider Rita Meertens stelt in haar nieuwste blog een vraag: "Hoe wil jij herinnerd worden?" Een belangrijke vraag die jou aan het denken zet.

een uitvaart op maat

Uitvaartbegeleiding is 100% liefde

Een uitvaart op maat organiseren, dit is bij uitstek iets wat uitvaartbegeleidster Margriet Hassing-Geerts, oprichter van La Vida uitvaartbegeleiding, doet. Ze laat in haar werk zien dat het afscheid van een dierbare ook anders kan.

kinderurnen

Bijzondere kinderurnen

Als je kind overlijdt, sta je voor de zware taak om jouw kleintje een mooie laatste rustplek te geven. Wij geven in dit artikel allerlei tips over mooie kinderurnen.

Enkel de liefde

Enkel de liefde...

Op RememberMe.nl deelt Caroline Duisings haar gedichten over het afscheid, de uitvaart en rouw. Lees hier het gedicht 'Enkel de liefde'.

hulp vragen bij emoties

Waarom is hulp vragen bij emoties zo lastig?

Rouw- en verliesbegeleider Sabina Krijger behandelt is haar nieuwste gastblog de vraag 'waarom is hulp vragen bij emoties zo lastig?' Aan de hand van een praktijkcasus laat ze zien dat hulp vragen je juist heel veel kracht kan geven.

Unieke assieraden

Unieke assieraden

Wij geven 8 voorbeelden van prachtige en unieke assieraden. Een assieraad ter herinnering aan je dierbare kan troost bieden. Daarnaast is het een mooie en unieke manier om een dierbare met je mee te dragen.

lotgenotengroep voor nabestaanden

Lotgenotengroep voor nabestaanden: past dit bij mij?

Een lotgenotengroep voor nabestaanden kan een uitkomst zijn bij de verwerking van jouw verdriet. Lees hier alles over wat een lotgenotengroep inhoudt en ontdek of dit bij je past of niet.

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje