Funeral Fair on Tour; het lifestyle event voor een persoonlijk afscheid trekt het land door

De eerste Funeral Fair die we in Rotterdam organiseerden was een succes, daarom hebben wij besloten om het nóg groter aan te pakken. Op verrassende wijze tonen we de consument tijdens diverse beurzen alle trends, producten en diensten op het gebied van uitvaart en rouw. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Ben je een bedrijf en wil je deelnemen aan de Funeral Fair?

Reserveer een stand Meer informatie

Ben je een bedrijf en wil je deelnemen aan de Funeral Fair?

Reserveer een stand

Meer informatie
Funeral Fair on Tour

Funeral Fair Festival 2022

Het is weer zover! Op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli 2022 organiseren wij voor de tweede keer op rij het Funeral Fair Festival in de Tuinen van Appeltern. Het Funeral Fair Festival is dé outdoor uitvaartbeurs van Nederland, leuk en leerzaam voor jong en oud. Na het succes van vorig jaar zullen wij dit keer nog groter uitpakken! De gedachten dat de uitvaartbranche eng en saai is wordt in dit dynamische weekend volledig weggenomen. Samen met unieke partijen zullen wij de bezoekers op een laagdrempelige en leuke manier inspireren en informeren omtrent de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid met een gekleurd randje. En dat in de prachtige omgeving van de Tuinen van Appeltern.

Workshops en activiteiten: meld je aan!

Tijdens het Funeral Fair Festival kun je gratis deelnemen aan diverse educatieve workshops en activiteiten rondom het thema rouw en afscheid. Meld je op tijd aan door een e-mail te sturen naar info@rememberme.nl. Vermeld in de mail aan welke workshop(s) en activiteit(en) je wilt deelnemen. Aanmelden is mogelijk tot 30 juni 2022. Let op! Vol=vol.

Meer workshops en activiteiten volgen! Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor updates.

Wat kun je verwachten van de Funeral Fair on Tour?

Wij willen op diverse beurzen bezoekers laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van uitvaart en rouw. Aan de hand van o.a. de diensten en producten van bijzondere bedrijven in de uitvaart- en rouwbranche willen we deze onderwerpen tot leven brengen en kleur geven. Maar dat is niet alles. We willen mensen een echte beleving meegeven en richten daarom een mooie en passende stand in die goed de stappen van een uitvaart weergeven tot en met rouw. Op deze manier laten we mensen voelen, zien en beleven dat een afscheid iets heel moois kan zijn.

Aankomende Funeral Fair

Bekijk hier de volgende Funeral Fair editie.

De Funeral Fair on Tour brengt leven op de beursvloer!

De Funeral Fair on Tour is gericht op de consument en vakgenoten. Op een laagdrempelige manier laten wij zien en ervaren wat er zoal mogelijk is op het gebied van een persoonlijk afscheid. De uitvaart- en rouwbranche kent veel mooie en gekleurde kanten en is allesbehalve saai en eng. Deze boodschap willen wij aan honderdduizenden beursbezoekers meegeven.

 

Wat kun je als standhouder op de Funeral Fair on Tour verwachten?

De Funeral Fair on Tour doet uitsluitend mee aan beurzen waar we kunnen rekenen op een goed georganiseerd event en waar de juiste bezoekers op af komen. Wij kiezen daarom voor consumentenbeurzen op een unieke en goed bereikbare locatie en met een mooie standbouw. Hiermee trek je niet alleen de aandacht van de bezoeker, maar ook van de media. Zo kun je als standhouder je product of dienst goed promoten. Daarnaast organiseren wij zelf ook beurzen waar bezoekers inspiratie op kunnen doen voor een persoonlijke uitvaart.

 

Lees hoe anderen het hebben ervaren

De eerste Funeral Fair was beoordeeld met een dikke voldoende! Na het succes van de eerste Funeral Fair in 2017 hebben wij besloten om het nog groter aan te pakken door de Funeral Fair on Tour te introduceren. Lees hier hoe anderen het hebben ervaren:

Wil je deelnemen aan de Funeral Fair on Tour?

Ben je een bedrijf en geïnteresseerd om deel te nemen aan een Funeral Fair on Tour? Je kunt alvast een plek reserveren. Zo verzeker je jezelf van een stand. Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen/mailen.

Hier vind je meer informatie voor standhouders

Ben jij erbij op de volgende Funeral Fair on Tour? De lijst met geïnteresseerden groeit al flink. Meld je nu vast aan en verzeker je van een plek!

Contactformulier

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje