Funeral Fair on Tour; het lifestyle event voor een persoonlijk afscheid trekt het land door

De eerste Funeral Fair die we in Rotterdam organiseerden was een succes, daarom hebben wij besloten om het nóg groter aan te pakken. In een ruim paviljoen op enkele drukbezochte beurzen tonen we de consument op verrassende wijze alle trends, producten en diensten op het gebied van uitvaart en rouw. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Ben je een bedrijf en wil je deelnemen aan de volgende Funeral Fair on Tour?

Reserveer een stand Meer informatie

Ben je een bedrijf en wil je deelnemen aan de volgende Funeral Fair on Tour?

Reserveer een stand

Meer informatie
Funeral Fair on Tour

Funeral Fair on Tour goes LXRY

De Masters of LXRY (voorheen de Miljonair Fair) mag zich dit jaar de grootste luxebeurs ter wereld noemen. Gezamenlijk konden wij van 12 t/m 16 december onze slogan ‘een uniek leven verdient een uniek afscheid’ kenbaar maken bij een breder en vooral groot publiek met een ruim te besteden budget voor een uitvaart. Een mooi en open podium voor ons dan ook. Bekijk hier de foto's van de Funeral Fair on Tour op de Masters of LXRY.

Wat kun je verwachten van de Funeral Fair on Tour?

Wij willen met ons paviljoen bezoekers laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van uitvaart en rouw. Aan de hand van o.a. jullie diensten willen we deze onderwerpen tot leven brengen en kleur geven. Maar dat is niet alles. We willen mensen een echte beleving meegeven en richten daarom een mooie en passende stand in die goed de stappen van een uitvaart weergeven tot en met rouw. Op deze manier laten we mensen voelen, zien en beleven dat een afscheid iets heel moois kan zijn. Door deel te nemen aan de Funeral Fair on Tour kun je met jouw producten en diensten een groot publiek bereiken.


Terugblik vorige edities

Bekijk hier de impressies van de vorige edities.

De Funeral Fair on Tour brengt leven op de beursvloer!

De Funeral Fair on Tour is gericht op de consument. Ons paviljoen strijkt dit jaar neer op verschillende populaire beurzen waar we op een laagdrempelige manier laten zien en ervaren wat er zoal mogelijk is op het gebied van een persoonlijk afscheid. De uitvaart- en rouwbranche kent veel mooie en gekleurde kanten en is allesbehalve saai en eng. Deze boodschap willen wij aan honderdduizenden beursbezoekers meegeven.

 

Wat kun je als standhouder op de Funeral Fair on Tour verwachten?

De Funeral Fair on Tour doet uitsluitend mee aan beurzen waar we kunnen rekenen op een goed georganiseerd event en waar de juiste bezoekers op af komen. Wij kiezen daarom voor consumentenbeurzen op een unieke en goed bereikbare locatie en met een mooie standbouw. Hiermee trek je niet alleen de aandacht van de bezoeker, maar ook van de media. Zo kun je als standhouder je product of dienst goed promoten.

 

Lees hoe anderen het hebben ervaren

De eerste Funeral Fair was beoordeeld met een dikke voldoende! Na het succes van de eerste Funeral Fair in 2017 hebben wij besloten om het vanaf dit jaar nog groter aan te pakken door de Funeral Fair on Tour te introduceren.

Hier lees je hoe de standhouders van de eerste Funeral Fair het hebben ervaren.

Wil je deelnemen aan de Funeral Fair on Tour?

Ben je een bedrijf en geïnteresseerd om deel te nemen aan een Funeral Fair on Tour? Je kunt alvast een plek op het RememberMe paviljoen reserveren. Zo verzeker je jezelf van een stand. Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen/mailen.

Hier vind je meer informatie voor standhouders

Ben jij erbij op de volgende Funeral Fair on Tour? De lijst met geïnteresseerden groeit al flink. Meld je nu vast aan en verzeker je van een plek!

Contactformulier

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje