Urnen, kisten & monumenten

Zelf een urn maken, een grafkist van binnen en van buiten laten stofferen of een grafmonument in de vorm van een hele grote kiezelsteen. Dit zijn zo maar wat voorbeelden om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Er is heel veel mogelijk op het gebied van urnen, grafkisten & grafmonumenten. Laat je inspireren en ontdek wat aansluit op jouw wensen.

Lees hieronder alle artikelen over urnen, grafkisten & grafmonumenten

Plan de uitvaart online

Maak vandaag nog gebruik van onze gratis planning tools voor de uitvaart.

Meer informatie
keramische urnen

Urnen maken is kunst maken

Vanuit haar kunstachtergrond maakt Bineke Pietersen van Atelier de Wilgen unieke en aardse keramische urnen. In overleg maakt ze ook persoonlijke urnen.

grafmonumenten van keramiek

Urnen en grafmonumenten die gezien mogen worden

Dorette Giling maakt bijzondere grafmonumenten van keramiek en andere materialen. Haar werk kenmerkt zich door het gebruik van organische vormen.

eeuwige rust

Eeuwige rust voor natuurliefhebbers

Urnengedenkparken zijn een relatief nieuw fenomeen in Nederland. Eeuwige rust is wat de overledenen hier krijgen. De urn wordt begraven in de natuur en hierbij staat duurzaamheid centraal.

Gedenkstenen voor kinderen

Bijzondere gedenkstenen voor kinderen

Bij deze een aantal bijzondere voorbeelden wat betreft gedenkstenen voor kinderen. Omdat ook de kleintjes onder ons een mooi & uniek eerbetoon verdienen.

'Volledige oplosbaarheid is onze missie'

'Volledige oplosbaarheid is onze missie'

Lux Compagnie is een bedrijf dat duurzaam begraven als missie ziet. Productontwikkelaar Joost Romeyn legt de visie van zijn innovatieve bedrijf uit.

unieke urn

Susanne is pas drieëndertig maar heeft al vele unieke urnen gemaakt

Voor nabestaanden is een overleden dierbare uniek. Hoe mooi zou het zijn, als de as dan in een unieke urn zit? Susanne van De Urn maakt dit soort urnen.

Herdenkgeschenken

Creatieve herdenkgeschenken gemaakt met liefde en passie

‘By Marie-Louise with love’ is de slogan van Herdenkgeschenk. Met liefde maakt zij de meest unieke herdenkgeschenken in haar atelier.

bronzen of keramieken urnen

'Van alle urnen weet ik nog precies het verhaal erachter'

Kunstenares Astrid Bosveld van As Art maakt bronzen of keramieken urnen en gedenkmonumenten. Uniek, maar vooral ook heel persoonlijk.

Gewrapte kist

Een 'gewrapte' kist maakt het afscheid onvergetelijk

Arcawrap is gespecialiseerd in het maken van een gewrapte kist. Het bedrijf gebruikt duurzame folie waarmee ze de kist wrappen in een mooie afbeelding.

eigen grafkist maken

Bij de Kiwi Coffin Club maken ouderen hun eigen kist

In Nieuw-Zeeland zijn sommige ouderen lid van de Kiwi Coffin Club waar zijn eigen grafkist maken. Zo geven zij een persoonlijke invulling aan de kist.

Memory Stone

Een ovalen, betonnen kei die zen uitstraalt

Memory Stone verkoopt graf- en urnstenen die tijdloos en kosmopolitisch zijn. Designer Axel Enthoven heeft de Memory Stone ontworpen.

prachtig gedenkteken

Vader maakt prachtig gedenkteken voor gehandicapte zoon

Een gedenkteken laat zien hoe iemands leven was. Deze vader maakt voor zijn overleden, gehancicapte zoon een prachtig gedenkteken met een mooie betekenis.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje