0

Een uniek leven verdient een uniek afscheid
Een uitvaart regelen in Utrecht? Bel ons: 085-0475508 (24/7).

Uitvaart regelen Utrecht

Wij regelen de complete uitvaart in Utrecht

Een uitvaart regelen in Utrecht? RememberMe helpt je hier graag bij. Aan de hand van jouw wensen organiseren wij samen met onze partners in Utrecht en omstreken de complete uitvaart zoals jij die voor ogen hebt. Wij bieden vóór, tijdens en na de uitvaart persoonlijk advies en begeleiding op maat. Binnen het door jou vastgestelde budget zorgen wij voor een uniek afscheid in Utrecht, dat recht doet aan hoe de overledene in het leven stond. Wil je de mogelijkheden voor een uitvaart in Utrecht bespreken? Dat kan! Wij zijn 24/7 bereikbaar: 085-0475508.

Bellen085 0475508 (24/7)
Onze uitgangspunten

Jouw wensen centraal

Een persoonlijke aanpak

Transparantie over prijzen

Een uitvaart in een specifiek thema

Niks moet alles mag

Jouw wensen centraal

Wij bieden een passend afscheid in Utrecht, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Mogen de Utrechtse boterspits en een kopje thee of koffie niet ontbreken op jouw afscheid? Of moet de uitvaartcatering bestaan uit een uitgebreide Zevenschaft? En heb je al nagedacht over de gewenste locatie in Utrecht? In het gesprek met de uitvaartondernemer komen deze en vele andere vragen terug. De mogelijkheden voor een bijzondere uitvaart in Utrecht zijn immers oneindig! 

uitvaart regelen
uitvaart regelen

Een persoonlijke aanpak

Wij werken samen met uitvaartondernemers die goed met je meedenken en allen een persoonlijke aanpak hebben. Als je contact met ons opneemt, zullen we één of meerdere uitvaartondernemers in Utrecht en omstreken aan je voorstellen. Jij bepaalt uiteindelijk zelf welke uitvaartondernemer het beste bij jou past.

Transparantie over prijzen

Een van onze speerpunten is om helder te communiceren over de mogelijkheden alsook over de prijzen. We zorgen altijd dat we binnen het door jou benoemde budget blijven en leggen bepaalde keuzes die meer of juist minder kosten graag aan je voor.

uitvaart regelen
uitvaart regelen

Niks moet alles mag

Voor ons is niets te gek. Wij werken samen met heel veel verschillende bedrijven waardoor vrijwel al je wensen gerealiseerd kunnen worden. Neem eens een kijkje bij deze bedrijven om een idee te krijgen van alle mogelijkheden.

Een Utrechtse uitvaart regelen in een specifiek thema

Om wat meer beeld te geven bij wat er allemaal kan en mag leggen wij een aantal thema uitvaarten aan je voor. Zo kun je zien dat we een uitvaart in Utrecht op vele verschillende manieren voor je kunnen inrichten. Uiteraard bieden we buiten de thema’s nog vele andere mogelijkheden.

uitvaart regelen

Uitvaart regelen Utrecht? Bekijk onze tips!

Bekijk hieronder ook eens onze tips om te ontdekken hoe je invulling kunt geven aan bepaalde onderdelen van de uitvaart. Denk aan het schrijven van de rouwkaart, catering ideetjes, advies voor het geven van een speech, mooie voorbeelden van uitvaartmuziek en mooie quotes en gedichten.

muzieknummers voor een uitvaart in Rotterdam

Meest gekozen muzieknummers voor een uitvaart in Rotterdam

Van 'Time To Say Goodbye' van Andrea Bocelli en Sarah Brightman tot 'Always On My Mind' van Elvis Presley. In dit artikel lichten we de vijf meest gekozen muzieknummers voor een uitvaart in Rotterdam uit.

Afscheidsinspiratie-dag

PERSBERICHT 24 APRIL - Afscheidsinspiratie-dag een unieke beleving! Stap over die drempel.

Op zondag 2 juni 2024 zal er op Landgoed de Salentein in Nijkerk de Afscheidsinspiratie-dag plaatsvinden. Waar landelijke en regionale organisaties en ondernemingen inspiratie, informatie, en beleving samenbrengen op het gebied van Afscheid.  

eenzame uitvaart

De Eenzame Uitvaart: een poëtisch saluut

De kern van de Eenzame Uitvaart draait om het schenken van een waardig en respectvol afscheid aan overledenen die het ontbreekt aan familie, vrienden of een sociaal netwerk. Lees meer.

overleden dierbare herdenken

6 tips om je overleden dierbare te herdenken

Een overleden dierbare herdenken kan op verschillende bijzondere manieren. Ter inspiratie geven wij 6 tips om je overleden dierbare te herdenken. Lees je mee?

Bijzondere uitvaarttrends 2024

Bijzondere uitvaarttrends 2024

Een borrel en een frituursnack in plaats van koffie en cake. Een uitvaart krijgt in Nederland steeds vaker een feestelijke sfeer. Wij lichten enkele bijzondere uitvaarttrends van 2024 uit.

hart - vlam

Een berichtje van mij

Lees hier het gedicht 'Een berichtje van mij' van Ilone Krukkert.

Rouwen in de puberteit

Rouwen in de puberteit: wat te doen als ouder?

Rouwen in de puberteit kan een zware opgave zijn. Daarom geven wij een aantal tips die je kunnen helpen als je te maken hebt met een rouwende puber.

Dingen die je kunnen helpen bij het rouwen

Dingen die je kunnen helpen bij het rouwen

Het rouwen om een dierbare is al lastig genoeg. Daarom bij deze een lijstje met dingen die je kunnen helpen bij het rouwen. 

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje