0

Uitvaartverzekering & meer

In Nederland heeft 70 % een uitvaartverzekering afgesloten. Wat is een uitvaartverzekering precies en wanneer moet je die afsluiten? We geven uitleg over uitvaartverzekeringen en meer. Zo vertellen we bijvoorbeeld ook over de kosten van een uitvaart. Lees alle praktische informatie in onderstaande artikelen.

nabestaandenuitkering

Alles over de nabestaandenuitkering

Als iemand overlijdt kan dit financiële gevolgen hebben voor de partner en de kinderen. Zij kunnen in aanmerking komen voor een nabestaandenuitkering. Lees meer.

sparen

Uitvaartkosten: sparen of verzekeren?

Als je jouw naasten niet wilt opzadelen met de uitvaartkosten wanneer je komt te overlijden, dan kun je nu alvast maatregelen nemen. Zelf sparen of een uitvaartverzekering afsluiten bijvoorbeeld. Lees meer.

Digitale Bewustwording

Kennisbijeenkomst Digitale Bewustwording

Kom tijdens het Funeral Fair Festival op 2 en 3 juli naar de Kennisbijeenkomst Digitale Bewustwording. Nubia Smits van Digitale Nalatenschap vertelt je alles over de digitale informatie die na overlijden achterblijft.

polischeck

Waar ben je voor verzekerd? Doe de polischeck!

Waar ben je voor verzekerd? Kom naar het Funeral Fair Festival op 2 en 3 juli en doe een gratis polischeck!

Bijzondere bijstand

Kennisbijeenkomst 'Bijzondere bijstand; bewaken en verdiepen'

Vrijwilligersorganisatie stichting SamSam Uitvaartcoaching geeft tijdens het Funeral Fair Festival op zondag 3 juli een kennisbijeenkomst 'Bijzondere bijstand; bewaken en verdiepen' voor uitvaartondernemers.

checklist bij een overlijden

Checklist: wat te doen bij een overlijden?

Wanneer een dierbare overlijdt breekt er een emotionele en soms hectische periode aan, waarin veel geregeld moet worden. Om je op weg te helpen hebben wij een checklist opgesteld, zodat je weet wat te doen bij een overlijden.

erfenis afhandelen

Een erfenis afhandelen: stappenplan

Na de uitvaart moet er op het gebied van de nalatenschap het een en ander geregeld worden. In dit artikel leggen wij stap voor stap uit hoe de afhandeling van een erfenis in zijn werk gaat. 

appels vergelijken

Uitvaart offertes vergelijken: tips en adviezen

Uitvaart offertes vergelijken is geen overbodige luxe in je zoektocht naar een uitvaartverzorger die goed aansluit bij jouw uitvaartwensen. Lees hier waar je op kunt letten.

uitvaartplanner

Onze uitvaartplanner biedt houvast

We hebben waarschijnlijk allemaal wel eens ervaren dat er rondom de uitvaart vaak dat zelfde zwart randje hangt.

bedrijvengids rememberme

Je bedrijfsprofiel op RememberMe.nl optimaliseren: 4 tips

Wij delen 4 tips om je bedrijfsprofiel op RememberMe.nl te optimaliseren: van duidelijke foto's en een treffende tekst tot het belang van social media en recensies.

uitvaartcollecte

Mooi eerbetoon: een uitvaartcollecte organiseren

Een uitvaartcollecte organiseren ter ere van een overleden dierbare is een mooi gebaar. Wij vertellen je stap voor stap hoe je dit kunt doen.

bijkomende uitvaartkosten

Bijkomende uitvaartkosten: waar kun je aan denken?

De kosten van de uitvaart bestaan uit 'basis uitvaartkosten' en 'bijkomende uitvaartkosten'. Wij lichten 6 voorbeelden van bijkomende uitvaartkosten toe.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje