Uitvaartverzekering & meer

In Nederland heeft 70 % een uitvaartverzekering afgesloten. Wat is een uitvaartverzekering precies en wanneer moet je die afsluiten? We geven uitleg over uitvaartverzekeringen en meer. Zo vertellen we bijvoorbeeld ook over de kosten van een uitvaart. Lees alle praktische informatie in onderstaande artikelen.

Wat gebeurt er met je huisdier als je overlijdt

Wat gebeurt er met je huisdier als je overlijdt?

Wat gebeurt er met je huisdier als je overlijdt? Lees hier wat je nu alvast kunt regelen met betrekking tot de toekomst van je huisdier. Zo hoeven je nabestaanden hierover niet te beslissen en weet je zeker dat jouw huisdier goed terecht komt, mocht je komen te overlijden.

over de dood praten

Zes excuses om niet over de dood te praten

Over de dood praten kan lastig zijn en daarom worden er vaak excuses gemaakt om het onderwerp te vermijden. Lees hier de zes meest gebruikte excuses en ook de tegenargumenten die wij aandragen.

administratieve en financiële zaken regelen voor overlijden

Administratieve en financiële zaken regelen voor overlijden

Administratieve en financiële zaken regelen voor overlijden? Wij vertellen je hoe je dit op orde kan brengen en waarom het handig is om te doen. Bekijk onze zes tips.

Social media zaken regelen voor overlijden

Social media zaken regelen voor overlijden

Social media zaken regelen voor overlijden....Waarom zou je dat nu al doen? Zo voorkom je dat je nabestaanden worden opgescheept met jouw 'digitale erfenis' als je komt te overlijden, en dat je ongewenst online 'doorleeft'. Wij vertellen je in dit artikel per social medium wat je nu al kunt regelen.

verhuisservice

Een verhuisservice die nabestaanden volledig kan ontzorgen

Het bedrijf Life-Lijn biedt meer dan een verhuisservice. Het bedrijf van Marjolijn van Herk kan alle taken die bij een verhuizing (na een overlijden) komen kijken op zich nemen, waardoor nabestaanden zich daar niet druk over hoeven te maken. Voor nabestaanden een zorg minder.

uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekeraar met een sterk regionaal karakter

In de wereld van de uitvaartverzekeringen heb je verschillende aanbieders. Nuvema is daar eentje van, maar wel een die het allemaal net iets anders aanpakt.

RememberMe.nl tipt

Wil je een bijzondere kist? Kijk dan eens naar de kunstzinnige collectie van Beerenberg.

Meer informatie
Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje