Dutch Funeral Awards: dé vakprijs voor uitvaartprofessionals

De uitreiking is op 20 juni 2018 aan de Woudenbergseweg 21 in Zeist

Wil je deelnemen aan de Dutch Funeral Awards?

Schrijf je nu in

Wil je deelnemen aan de Dutch Funeral Awards?

Schrijf je nu in
Dutch Funeral Award

De Dutch Funeral Awards 2018

De Dutch Funeral Awards is een prijs bedoeld voor de bedrijven met het beste, meest innovatieve product of dienst binnen de uitvaart- en rouwbranche. De prijs is een initiatief van RememberMe.nl en bedoeld om ondernemers in de branche te stimuleren innovatief te zijn, samen te werken en om klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. De prijs winnen is niet alleen leuk maar het draagt ook bij aan een positief imago van het product/dienst. De winnaars krijgen namelijk niet alleen een trofee maar ook volop (social) media aandacht, exposure op RememberMe.nl en ze mogen een jaar lang het logo 'winnaar van de Dutch Funeral Awards' op hun site en onder hun mail zetten.

Bedrijven die staan ingeschreven bij de KvK en waarvan het product/dienst valt binnen de branche uitvaart- en rouw mogen meedingen naar de prijs. Dit jaar zal er binnen elk van de volgende 5 categorieën 1 winnaar worden aangewezen (in totaal dus 5 winnaars):

  • Bloemen
  • Fotografie
  • Lichaamsomhulling
  • Uitvaartondernemers
  • Innovation award (hier mag iedereen uit de uitvaart- en rouwbranche met een innovatief product of dienst aan mee doen)

Dus heb je een product/dienst welke valt binnen een van de bovenstaande categorieën? Schrijf je dan nu in en zorg dat je inschrijfformulier voor 21 mei 2018 bij ons binnen is.

 

You were born to win. But to be a winner you must plan to win, prepare to win and expect to win.

Hoe werkt de inschrijving?

Als je je aanmeldt voor de Dutch Funeral Awards ontvang je van ons een mail en het inschrijfformulier. Deze dien je geheel ingevuld aan ons te mailen voor 21 mei 2018. Op 13 juni 2018 worden de 15 genomineerden (3 per categorie) bekend gemaakt.
Op 20 juni 2018 worden de uiteindelijke 5 winnaars bekend gemaakt (1 per categorie) en krijgen zij ook hun prijs overhandigd tijdens de vakdag Funeral Affairs aan de Woudenbergseweg 21 te Zeist. Zet deze datum dus alvast in je agenda.

De vakdag is bedoeld om de parels uit de branche te belichten, te netwerken en kennis op te doen. Dus of je nu straks genomineerd bent of niet, het is sowieso interessant om die dag langs te komen als bezoeker of misschien wel als standhouder. Meer hierover lees je hier

Selectiecriteria

Bedrijven die staan ingeschreven bij de KvK en waarvan het product/dienst valt binnen de branche uitvaart- en rouw mogen meedingen naar de award. De jury hanteert bij de selectie van het beste product/dienst de volgende criteria:

  • Het product/dienst draagt bij aan vernieuwing en aan een positief imago van de uitvaart- en/of rouwbranche
  • Het product/dienst speelt in op een bepaalde (persoonlijke) behoefte van de steeds kritischer wordende consument
  • Het product/dienst komt voort uit samenwerkingsverbanden danwel legt verbindingen buiten het eigen werkveld of krijgt meerwaarde door inbreng van externe partijen.
  • Achter het product/dienst schuilt een sterke strategie die ervoor zorgt dat gestelde doelen worden verwezenlijkt.

De jury bestaat uit Orlanda Adams en Olga Bouwens van RememberMe.nl, directeur notaris Stef van Dinther van Verklaring van Erfrecht en directeur taxateur Arne Bonsaksen van Vendu Notarishuis.

Win or learn, never lose.

Schrijf je nu in!

Vul onderstaand contactformulier in en wij verzenden je een inschrijfformulier. Stuur deze voor 21 mei ingevuld aan ons op.

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje