Dutch Funeral Awards: dé vakprijs voor uitvaartprofessionals

Eens in de twee jaar wordt de Dutch Funeral Awards uitgereikt. Lees hieronder meer over deze award.

De inschrijving voor 2020 is gestart

Schrijf je in voor 2020

De inschrijving voor 2020 is gestart

Schrijf je in voor 2020
Dutch Funeral Award

Winnaars Dutch Funeral Awards 2018

In totaal hebben meer dan 50 bedrijven zich aangemeld voor de Dutch Funeral Awards. Daaruit volgden per categorie steeds drie genomineerden die hun product of dienst persoonlijk mochten presenteren aan de jury. Per categorie is er uiteindelijk één winnaar gekozen. Omdat er heel veel inschrijvers waren binnen de categorie innovatie waren er daar 6 genomineerden. Het was de bedoeling hier twee winnaars uit te selecteren. Echter twee bedrijven hadden exact dezelfde jurybeoordeling, waardoor er daar uiteindelijk drie winnaars zijn geselecteerd. De foto's zijn gemaakt door Nicole Dees van Deezz Fotografie.

Categorie Fotografie:

Categorie Lichaamsomhulling:

Categorie Uitvaartverzorging:

Categorie Bloemen:

Categorie Innovation award:

Extra prijs: ‘succes award’

Daarnaast heeft RememberMe.nl besloten om los van alle categorieën nog 1 extra prijs weg te geven, namelijk de ‘Succes award’. Deze is dit jaar naar Draagkracht gegaan. Een jong en snelgroeiend bedrijf dat in korte tijd een begrip is geworden in de branche, in zowel Nederland als België.

You were born to win. But to be a winner you must plan to win, prepare to win and expect to win.

Doel Dutch Funeral Awards

De Dutch Funeral Awards is een jaarlijkse prijs bedoeld voor de bedrijven met het beste, meest innovatieve product of dienst binnen de uitvaart- en rouwbranche. De prijs is een initiatief van RememberMe.nl en bedoeld om ondernemers in de branche te stimuleren innovatief te zijn, samen te werken en om klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. De prijs winnen is niet alleen leuk maar het draagt ook bij aan een positief imago van het product/dienst. De winnaars krijgen namelijk niet alleen een trofee maar ook volop (social) media aandacht, exposure op RememberMe.nl en ze mogen een jaar lang het logo 'winnaar van de Dutch Funeral Awards' op hun site en onder hun mail zetten.

Bedrijven die staan ingeschreven bij de KvK en waarvan het product/dienst valt binnen de branche uitvaart- en rouw mogen meedingen naar de prijs.

 

Hoe werkt de inschrijving?

In 2020 zullen we de prijs opnieuw gaan uitreiken. Daar volgt t.z.t. meer informatie over.

Bedrijven die staan ingeschreven bij de KvK en waarvan het product/dienst valt binnen de branche uitvaart- en rouw mogen meedingen naar de award. De jury hanteert bij de selectie van het beste product/dienst de volgende criteria:

  • Het product/dienst draagt bij aan vernieuwing en aan een positief imago van de uitvaart- en/of rouwbranche
  • Het product/dienst speelt in op een bepaalde (persoonlijke) behoefte van de steeds kritischer wordende consument
  • Het product/dienst komt voort uit samenwerkingsverbanden danwel legt verbindingen buiten het eigen werkveld of krijgt meerwaarde door inbreng van externe partijen.
  • Achter het product/dienst schuilt een sterke strategie die ervoor zorgt dat gestelde doelen worden verwezenlijkt.

Win or learn, never lose.

Schrijf je nu in!

Wil je heel graag meedoen in 2020? Laat dit ons dan weten door onderstaand formulier in te vullen.

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje