Kaarten & Bedankjes

Een mooie laatste groet in de vorm van een rouwkaart... Hoe zorg je dat deze sprekend is en past bij een uniek leven? Datzelfde geldt voor een eventueel bedankkaartje of een andere vorm van een uitvaartbedankje voor de gasten. Bekijk onze tips.

Lees hieronder alle artikelen over rouwkaarten & rouwbedankjes

Tips voor het schrijven van een condoleance kaart

Tips voor het schrijven van een condoleancekaart

Wij geven je tips voor het schrijven van een condoleance kaart. Omdat iemand in rouw mooie woorden verdient... en nodig heeft.

Creatieve rouwkaarten

Creatieve rouwkaarten: originele ideeën

Wij geven je een aantal leuke ideeën voor creatieve rouwkaarten. Omdat het anno 2016 echt wel een stukje creatiever kan en mag.

Bijzondere verhalen achter rouwdrukwerk

Bijzondere verhalen achter rouwdrukwerk

Vandaag babbelen we met iemand die rouwdrukwerk maakt. Ze vertelt onder andere over bijzondere momenten die ze meemaakt in haar vak.

Originele uitvaartbedankjes

Originele uitvaartbedankjes

Geef de gasten een aandenken mee na de uitvaartplechtigheid. Bekijk hier voorbeelden van originele uitvaartbedankjes ter inspiratie.

herinneringsdoosje als rouwbedankje

Herinneringsdoosje als rouwbedankje

Samen een gestorven geliefde gedenken bij een uitvaart is bijzonder. Met een herinneringsdoosje als rouwbedankje kan je de gasten bedanken en troosten.

Foute cadeaus om aan de nabestaanden te geven

Foute cadeaus om aan de nabestaanden te geven

Dit zijn voorbeelden van foute cadeaus om aan de nabestaanden te geven. Bekijk onze handige tips zodat je met het juiste cadeau komt. Lees hier meer.

Teksten voor op de rouwkaart

Voorbeelden van teksten voor op de rouwkaart

Het is echt niet raar als je zelf de woorden niet kunt vinden na een overlijden. Gelukkig zijn er op internet mooie teksten voor op de rouwkaart te vinden.

rouwadvertentie

De rouwadvertentie: waar & wanneer plaats je deze?

Naast de rouwkaart kun je er ook voor kiezen om de bekendmaking van een verlies te doen middels de rouwadvertentie. Maar wanneer & hoe doe je dit eigenlijk?

digitale condoleanceregisters

Digitale condoleanceregisters

Het traditionele condoleanceregister kennen we allemaal wel, maar heb je je wel eens verdiept in de digitale condoleanceregisters? Wij vertellen je meer.

koekjes als uitvaartbedankje

Koekjes als uitvaartbedankje

Wil je de gasten graag bedanken voor hun aanwezigheid bij de uitvaart? Denk dan eens aan koekjes als uitvaartbedankje... Mooi, persoonlijk en lekker.

Planten & bloemen als uitvaartbedankje

Planten & bloemen als uitvaartbedankje

Een ecologisch aandenken uit de natuur, bekijk hier inspiratie voor planten & bloemen als uitvaartbedankje en doe ideeën op.

persoonlijke tekst op de rouwkaart

7 tips voor een persoonlijke tekst op de rouwkaart

Hoe kies je de juiste woorden die passen bij een uniek leven? Lees hier tips voor een persoonlijke tekst op de rouwkaart

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje