Kaarten & Bedankjes

Een mooie laatste groet in de vorm van een rouwkaart... Hoe zorg je dat deze sprekend is en past bij een uniek leven? Datzelfde geldt voor een eventueel bedankkaartje of een andere vorm van een uitvaartbedankje voor de gasten. Bekijk onze tips.

Lees hieronder alle artikelen over rouwkaarten & rouwbedankjes

afscheidsbrief schrijven

Een afscheidsbrief schrijven

Als je ongeneeslijk ziek bent maar ook als je nog midden in het leven staat, kan een afscheidsbrief schrijven waardevol zijn voor je nabestaanden. Lees hier o.a. waarom een afscheidsbrief schrijven waardevol kan zijn en ook wat je in een afscheidsbrief kunt zetten en hoe je een goed begin maakt.

rouwadvertentie plaatsen

Een rouwadvertentie plaatsen: hoe werkt dat?

Een rouwadvertentie plaatsen is misschien niet van deze tijd, maar je komt ze nog dagelijks tegen in de krant. Maar wanneer plaats je deze en waar moet je dan op letten? Wij vertellen het!

rouwbrief maken

Een rouwbrief maken, hoe doe je dat?

Een rouwbrief maken kan nog best lastig zijn. Want wat kan er allemaal qua ontwerp en inhoud en wat hoor je er in ieder geval in te zetten? Wij helpen je op weg!

Het maken van een rouwkaart

Het maken van een rouwkaart: tips voor ontwerp en tekst

Een rouwkaart hoort erbij, maar hoe maak je er een? Check hier de verschillende tips en mogelijkheden voor het maken van een rouwkaart naar jouw wens.

Quotes over de dood en rouwen

Quotes over de dood en rouwen

Uit woorden kunnen we kracht putten. Ze bieden steun. Zo ook deze quotes over de dood en rouwen. Wij verzamelden de beste quotes over de dood en rouwen in het Engels en in het Nederlands. Bekijk ze hier.

wie nodig je uit voor de uitvaart

Wie nodig je uit voor de uitvaart?

Wie nodig je uit voor de uitvaart en wie niet? Dit kan best lastig zijn. Wat doe je bijvoorbeeld met collega's, kleine kinderen of ex-partners? En wat doe je als je met iemand in de familie ruzie hebt? In dit artikel helpen we jou bij het maken van moeilijke keuzes.

Ben je op zoek naar een mooie maar vooral inspirerende rouwreis, waarbij je door middel van professionele coaching verder in je rouwproces komt. Meld je dan snel aan!

Meer informatie
herinneringsdoosje als rouwbedankje

Herinneringsdoosje als rouwbedankje

Samen een gestorven geliefde gedenken bij een uitvaart is bijzonder. Met een herinneringsdoosje als rouwbedankje kan je de gasten bedanken en troosten.

Foute cadeaus om aan de nabestaanden te geven

Foute cadeaus om aan de nabestaanden te geven

Dit zijn voorbeelden van foute cadeaus om aan de nabestaanden te geven. Bekijk onze handige tips zodat je met het juiste cadeau komt. Lees hier meer.

Teksten voor op de rouwkaart

Voorbeelden van teksten voor op de rouwkaart

Het is echt niet raar als je zelf de woorden niet kunt vinden na een overlijden. Gelukkig zijn er op internet mooie teksten voor op de rouwkaart te vinden.

rouwadvertentie

De rouwadvertentie: waar & wanneer plaats je deze?

Naast de rouwkaart kun je er ook voor kiezen om de bekendmaking van een verlies te doen middels de rouwadvertentie. Maar wanneer & hoe doe je dit eigenlijk?

digitale condoleanceregisters

Digitale condoleanceregisters

Het traditionele condoleanceregister kennen we allemaal wel, maar heb je je wel eens verdiept in de digitale condoleanceregisters? Wij vertellen je meer.

koekjes als uitvaartbedankje

Koekjes als uitvaartbedankje

Wil je de gasten graag bedanken voor hun aanwezigheid bij de uitvaart? Denk dan eens aan koekjes als uitvaartbedankje... Mooi, persoonlijk en lekker.

Planten & bloemen als uitvaartbedankje

Planten & bloemen als uitvaartbedankje

Een ecologisch aandenken uit de natuur, bekijk hier inspiratie voor planten & bloemen als uitvaartbedankje en doe ideeën op.

persoonlijke tekst op de rouwkaart

7 tips voor een persoonlijke tekst op de rouwkaart

Hoe kies je de juiste woorden die passen bij een uniek leven? Lees hier tips voor een persoonlijke tekst op de rouwkaart

unieke rouwkaart

5 inspiratie-tips voor een unieke rouwkaart

Wil je iets bijzonders doen met de rouwkaart? Iets wat afwijkt en wat echt past bij een uniek leven? Lees hier inspiratie-tips voor een unieke rouwkaart. We bieden zowel tips voor het ontwerp als voor de tekst.

Een mooie laatste kaart

Een mooie laatste kaart

Rouwkaarten zijn er in alle soorten en maten. Lees over de tips voor een mooie laatste kaart.

een fotolint als aankleding bij de uitvaart

Fotolint als aankleding bij de uitvaart

Als je de ruimte van de uitvaart graag wat persoonlijker wil maken, dan is dit een wellicht een goed idee: een fotolint als aankleding bij de uitvaart.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje