Kaarten & Bedankjes

Een mooie laatste groet in de vorm van een rouwkaart... Hoe zorg je dat deze sprekend is en past bij een uniek leven? Datzelfde geldt voor een eventueel bedankkaartje of een andere vorm van een uitvaartbedankje voor de gasten. Bekijk onze tips.

Lees hieronder alle artikelen over rouwkaarten & rouwbedankjes

Quotes over de dood en rouwen

Quotes over de dood en rouwen

Uit woorden kunnen we kracht putten. Ze bieden steun. Zo ook deze quotes over de dood en rouwen. Wij verzamelden de beste quotes over de dood en rouwen in het Engels en in het Nederlands. Bekijk ze hier.

wie nodig je uit voor de uitvaart

Wie nodig je uit voor de uitvaart?

Wie nodig je uit voor de uitvaart en wie niet? Dit kan best lastig zijn. Wat doe je bijvoorbeeld met collega's, kleine kinderen of ex-partners? En wat doe je als je met iemand in de familie ruzie hebt? In dit artikel helpen we jou bij het maken van moeilijke keuzes.

Wat zet je op de rouwkaart?

Wat zet je op de rouwkaart: etiquette rouwkaarten schrijven

Wat zet je op de rouwkaart en hoe voorzie je deze van de juiste tekst? Lees wat je er standaard en wat je er optioneel op kunt zetten. Zo weet je zeker dat je niks vergeet!

Tips voor het schrijven van een condoleance kaart

Tips voor het schrijven van een condoleancekaart

Wij geven je tips voor het schrijven van een condoleance kaart. Omdat iemand in rouw mooie woorden verdient... en nodig heeft.

Bijzondere verhalen achter rouwdrukwerk

Bijzondere verhalen achter rouwdrukwerk

Vandaag babbelen we met iemand die rouwdrukwerk maakt. Ze vertelt onder andere over bijzondere momenten die ze meemaakt in haar vak.

Originele uitvaartbedankjes

Originele uitvaartbedankjes

Geef de gasten een aandenken mee na de uitvaartplechtigheid. Bekijk hier voorbeelden van originele uitvaartbedankjes ter inspiratie.

herinneringsdoosje als rouwbedankje

Herinneringsdoosje als rouwbedankje

Samen een gestorven geliefde gedenken bij een uitvaart is bijzonder. Met een herinneringsdoosje als rouwbedankje kan je de gasten bedanken en troosten.

Foute cadeaus om aan de nabestaanden te geven

Foute cadeaus om aan de nabestaanden te geven

Dit zijn voorbeelden van foute cadeaus om aan de nabestaanden te geven. Bekijk onze handige tips zodat je met het juiste cadeau komt. Lees hier meer.

Teksten voor op de rouwkaart

Voorbeelden van teksten voor op de rouwkaart

Het is echt niet raar als je zelf de woorden niet kunt vinden na een overlijden. Gelukkig zijn er op internet mooie teksten voor op de rouwkaart te vinden.

rouwadvertentie

De rouwadvertentie: waar & wanneer plaats je deze?

Naast de rouwkaart kun je er ook voor kiezen om de bekendmaking van een verlies te doen middels de rouwadvertentie. Maar wanneer & hoe doe je dit eigenlijk?

digitale condoleanceregisters

Digitale condoleanceregisters

Het traditionele condoleanceregister kennen we allemaal wel, maar heb je je wel eens verdiept in de digitale condoleanceregisters? Wij vertellen je meer.

koekjes als uitvaartbedankje

Koekjes als uitvaartbedankje

Wil je de gasten graag bedanken voor hun aanwezigheid bij de uitvaart? Denk dan eens aan koekjes als uitvaartbedankje... Mooi, persoonlijk en lekker.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje